Életmód

Lendülj formába a CRANE-nel!

Az egészséges életmódra tett fogadalmainkat mindig feleleveníti a tavaszi napsütés. Ilyenkor jövünk rá, hogy heteken belül kitör a nyár, és bizony alig maradt időnk formába lendülni a szezonig.

CRANE – megbízható társ az edzésben

Szerencsére itt az ALDI saját márkánk, a CRANE termékcsalád, amelynek széles választékában mindent megtalálhatsz, amire az aktív, sportos, egészséges életmódhoz szükséged lehet. CRANE saját márkánk kínálatában különféle női és férfi sportruházatok között válogathatsz, sporteszközöket, nagyobb, edzéshez kialakított speciális gépeket is vásárolhatsz, illetve számtalan olyan kiegészítőt találhatsz, amelyek teljessé tehetik sportos napjaidat, például a különféle fehérjeszeleteink vagy vitaminitalaink.

Lendülj formába a CRANE-nel!

Minőség megfizethető áron – ALDI saját márkáink titka

Üzleteink gazdag árukínálatának mintegy 80%-át saját márkás termékeink teszik ki. Ezeket a kiváló minőségű, mégis kedvező árú termékeket csak számunkra készítik, és csak nálunk kaphatóak. Az ALDI saját márkák között természetesen nemcsak élelmiszereket találhatsz, hanem például kozmetikumokat, barkácseszközöket, kerti bútorokat vagy éppen ruházati cikkeket is.

Sport – egészség és közösségi élmény

Elkötelezett támogatói, partnerei vagyunk a közösségi eseményeknek, évek óta számos nagyszabású sporteseményen voltunk jelen – és ez idén sem lesz másképp. Többek között június 4-én is együtt mozoghatunk, az általunk immár nyolcadik alkalommal támogatott ALDI Női Futógálán.
Advertisement

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top