nlc.hu
Életmód

Elvesztette apja hamvait

Kocsmázni vitte apja hamvait, nem kellett volna

Stan szerint apja szerette volna a közös kocsmázás ötletét.

Mire számít az, aki hóna alá kapja az urnát, amelyben apja hamvai vannak és úgy indul neki egy 9 órás kocsmatúrának? Nem tudni, Stan Blade mire gondolt, ám tény – amint arról a Mirror beszámol – hogy a brit férfi a fából készült urnát berakta egy tescós szatyorba és elindult inni. 

kocsma, bár

A hamvak egyelőre nem kerültek elő (Fotó: Pexels.com)

Órákkal és rengeteg elfogyasztott alkohollal később Stan hazaért és érezte, hogy valami nincs rendben. Az urna ugyanis nem volt vele. 

Annyi rémlett neki, hogy még egy TikTok-videót is csinált, amint 12 éve elhunyt apja hamvaival megtekintik a Southend Pier látnivalóit, aztán pedig összetalálkozott egy csomó régi haverral és az emlékek elkezdtek elmosódni.

Stan nevelőanyja, Emma, érthetően eléggé dühös volt a férfira a hamvak elvesztése miatt és elmondta, nem is érti, Stan miért vitte magával az urnát.

„Apám nagyon vicces fickó volt, és nagyon szerette volna az ötletet, hogy egy kocsmatúrát nyomjak végig a hónom alatt a hamvaival” – próbál magyarázkodni a fiú, aki minden kocsmába visszament, ahol korábban járt, de nem lett meg az urna.

Most egy videót csinált, melyen apja hamvait keresi:

Stan apja, Stephen egyébként az alkoholizmusba halt bele.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top