nlc.hu
Életmód

Halálra rémítette szomszédjai tyúkjait egy kínai férfi, börtönbüntetést is kaphat

Bosszúból a halálba kergette a szomszéd tyúkjait, akár börtönbe is kerülhet

Több száz állat pusztult el a bosszúhadjárat miatt.

A Hunan tartománybeli Hengyang megye egyik településén nagyon elmérgesedett a viszony két férfi között, miután az egyik szomszéd kivágta a másik fáit az ő engedélye nélkül.

A férfi bosszúból egyik éjjel beosont szomszédja csirkefarmjára egy zseblámpával, hogy ráijesszen az állatokra. A rémült baromfik pánikszerűen menekülni kezdtek az egyik sarok felé, és a tülekedésben közel ötszáz állat pusztult el. A férfira 3000 jüanos (150 ezer forintos) büntetést szabtak ki.

Tyúkok a füved udvaron

Képünk csak illusztráció. (Fotó: Pexels)

Ezután sem vetett véget azonban bosszúhadjáratának, másodjára is visszatért, ekkor már 640 állat halálát okozta. Ezúttal azonban már nem úszta meg pénzbírsággal: a bíróság megállapította, hogy majdnem 14 ezer jüanos (majdnem 700 ezer forintos) kárt okozott a több mint 1100 csirke halálával a szomszédjának.

A férfi a bíróságon megbánást mutatott, így végül a hat hónap börtön helyett egy év próbaidőt kapott, ám ha ismét csirkéket ijesztget, azonnal börtönbe küldik, írja a 24.hu.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top