nlc.hu
Életmód

Állatkínzás Kőbányán

Mumifikálódott kutyatetemet találtak egy kőbányai lakásban, szörnyű kínok között pusztulhatott el az eb

Állatkínzás miatt nyomoz a rendőrség.
állatkínzás,

Mumifikálódott kutyatetemet találtak egy kőbányai bérlakásban. Mint az RTL Híradó riportjából kiderül, tegnap riasztották az állatmentőket, akik szerint az eb borzalmas kínok között, éhen és szomjan halhatott hónapokkal ezelőtt. Az állatot feltehetően magára hagyta a gazdája, a tetem hónapok óta ott lehetett. “Önkormányzati bérleményt a bérlő elhagyta és a kutyáját magára hagyta a bérleményben. A tegnapi napon történt volna az ingatlan birtokba vétele az önkormányzat részéről, amikor is rátaláltak erre a szerencsétlen állatra” – mondta el Csikós Róbert, a Segítő Angyalok vezetője.

A kutyában volt chip, Kólának hívták. Az RTL Híradó úgy tudja, a gazdája adatai megegyeztek azzal a nőével, aki az önkormányzati lakásban lakott. 

A szomszédoknak nem tűnt fel, hogy baj van. Ráadásul miután a nő eltűnt házból, azt hallották, hogy a kutyáját elajándékozta. 

A rendőrség állatkínzás miatt nyomozást indított. Az RTL Híradó értesülései szerint a kutya gazdáját egyelőre nem hallgatták ki. Ha bűnösnek találják állatkínzásért, 3 év börtönt is kaphat.

Kiemelt fotó forrás: RTL Híradó – videó

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top