nlc.hu
Életmód

Esszét írat a randipartnereivel az anyuka

500 szavas esszét íratott a férfiakkal, így válogatta le, kivel akar randizni

Egy nőt elárasztottak a reménykedő férfiak, amikor azt követelte, hogy a vele randevúzni vágyók küldjenek egy 500 szavas esszét, amelyben elmagyarázzák, miért válassza őket.

Mi is írtunk már arról, mi az az 5 kérdés, amit érdemes feltennünk, mielőtt randizunk valakivel, de ez a nő tökélyre fejlesztette a válogatást. A 36 éves Lauren Kemptonnak, a hampshire-i Portsmouthból, annyira elege volt az online randevúból, hogy írt egy bejegyzést a Hinge-en, amelyben arra kérte követőit, hogy aki randevúzni akar vele, először „vizsgázzon”, vagyis

küldjön egy 500 szavas esszét, miért ő a legjobb randipartner a nő számára.

Bár azt mondta, az egészet viccnek szánta, számos választ kapott – köztük egy kiemelkedő pályázatot egy férfitól, aki egy kísérő PowerPoint-prezentációt készített.

Annak ellenére, hogy elment randevúzni a „győztes” sráccal, azt mondta, továbbra is egyedülálló.

Lauren, aki egy bőrápoló klinikán dolgozik, így nyilatkozott: „Többnyire nagyon rossz tapasztalataim voltak a társkereső alkalmazásokkal kapcsolatban. Volt néhány szörnyű randevúm, de többnyire unalmasak – ugyanazok a régi beszélgetések.”

Abban az időben, amikor kitalálta a „versenyt”, Lauren már két éve szingli volt, miután tíz évig tartó kapcsolata véget ért a most négyéves lánya apjával.

A férfi, aki a kiemelkedő pályaművet nyújtotta be, azt írta, biztosítani fogja, hogy a kommunikáció prioritást élvezzen, ideértve az olyan kapcsolatfelvételi módokat, mint például az SMS, a hívás, a FaceTime – mindezt Lauren által preferált módon.

Azt nem tudni, végül miért nem jött be neki a férfi, mindenesetre Lauren azóta állítólag már nem használ online társkeresőket.

(via)

egy nő fotózza magát telefonnal, egy laptop előtt

Fotó: Unsplash

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top