nlc.hu
Életmód

Több autót letarolt a rosszul lett buszvezető

Rosszul lett egy buszsofőr, több autót letarolt a Széll Kálmán téren

Újra kellett éleszteni.
busz

A forgalommal szemben haladva több autót is letarolt egy busz a budapesti Széll Kálmán téren pénteken délután. Kiderült, hogy rosszul lett a buszsofőr, akit a helyszínen újraélesztettek a mentők, majd kórházba szállították – számolt be az RTL Híradó.

A buszvezető a Szilágyi Erzsébet fasor felől érkezett a járművével, amikor a Széll Kálmán téren rosszul lett, elvesztette az eszméletét. 

Miután rosszul lett a sofőr, a busz két közlekedési oszlopot is kidöntött. Három autónak ütközött neki ,a háromból pedig két járművet további két autónak tolt neki. A balesetben összesen 5 kocsi rongálódott meg. A buszvezető valószínűleg még le tudott lassítani, az ütközések így kisebb sebességnél történtek. 

A balesetnek más sérültje nem volt, a buszban a sofőrön kívül nem utazott más.

Az Egységes Közlekedési Szakszervezet elnöke azt mondja, a buszvezetőknek a jogosítványt is gyakrabban kell megújítani, mint egy átlagos sofőrnek, egészségügyi vizsgálatra pedig évente kell menniük.

Kiemelt fotó forrása: RTL Híradó – videó

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top