nlc.hu
Életmód
Szerelmével üldözte az életét mentő orvost: fogházba kerülhet a kecskeméti nő

Szerelmével üldözte az őt megmentő orvost: fogházba kerülhet a kecskeméti nő

Napi szinten kereste, pucérkodott előtte és szív alakú lufival várta az autója mellett.
Szerelmével üldözte az őt megmentő orvost

A Kecskeméti Járási Ügyészség zaklatás és szeméremsértés miatt állítja bíróság elé a nőt, aki egy jól sikerült műtét óta üldözi szerelmével a kezelőorvosát. A Bács-Kiskun Vármegyei Főügyészség közleményéből kiderül, hogy az orvos életmentő beavatkozást volt kénytelen végrehajtani a kecskeméti nőn, ami szerencsére jól sikerült – írja a 24.hu.

Csakhogy a nő a felépülését követően előbb telefonon, aztán e-mailen is rendszeresen keresni kezdte a férfit, amikor itt nem járt sikerrel, személyesen is felkereste, hogy párkapcsolatot alakítsanak ki. Az orvos azonban nem viszonozta a nő érzéseit, és következetesen elutasította a közeledését.

A nő naponta megjelent az orvos rendelésén, hetente kétszer a magánrendelésére is elment és olyan is előfordult, hogy a rendelő előtti lépcsőfeljárón, vagy a váróteremben többször is meztelen testtel mutatkozott a férfi előtt. A zaklatásnak egy időre az vetett véget, hogy a nőt – aki nem tartotta be a távoltartást – letartóztatták, de a szabadulása után nem sokkal újra felkereste az orvost.

Az ügyészség fogházbüntetést kért a nőre.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top