Életmód

3 gyors reggeli rohanós hétköznapokra  

Te szoktál reggelizni? Ha rohanással indítod a reggeleket, íme,, 3 egyszerű, gyors és mégis szuper finom reggeli, amiért csak 5 perccel előbb kell felkelned!

Finom, mégis gyors reggelit szeretnél? Nem lehetetlen, és csak néhány hozzávalóra van szükséged: ébredj pár perccel előbb, szánj néhány percet a reggelire, és az egész napod hangulatát megalapozhatod!

3 gyors reggeli rohanós hétköznapokra   

 

Ínycsiklandó tonhalkrémes szendvics

Az egyik legegyszerűbb, mégis a legfinomabb reggelit készítheted el, ha veszel 2 szelet teljes kiőrlésű rozskenyeret, és gazdagon megkened tonhalkrémes pástétommal. A tonhal értékes Omega-3-tartalma jót tesz a szívednek, és ha hozzá még friss retket és paradicsomot is ropogtatsz, a B- és C-vitamin utánpótlásáról is gondoskodhatsz. A tetejét petrezselyemzölddel is megszórhatod, hogy még finomabban induljon a reggel!

Eperdzsemes amerikai palacsinta

Ha édes reggelre vágysz, ez a neked való reggeli! Előző este keverd össze a palacsinta hozzávalóit, vagyis 1,5 dl tejet, 1 evőkanál juharszirupot, 2 tojást, 1 tojásfehérjét, 4 dkg vajat, 1 csomag sütőport és 20 dkg finomlisztet, majd tedd a hűtőbe. Reggel vedd ki, forrósíts fel egy kevés olajat a serpenyőben, majd egy merőkanálnyi tésztát tegyél a sütőbe, és pár perc alatt készre sülnek a palacsinták. Majszold eperdzsemmel, és feledkezz bele az ízek kavalkádjába!

Ananászos-kókuszos zabkása

Nehezen indul a reggel? Repítsd magad a trópusokra! Készíts egyszerű és nagyszerű reggelit pár perc alatt: tegyél egy tálba 5-6 kanál natúr zabpelyhet, locsolj rá kókusztejet, és adj hozzá C-vitaminban gazdag ananászdarabkákat. A zabkásádat gazdagítsd dióval, natúr magokkal, aszalt papajával és egy kis kókuszreszelékkel – máris kész az illatos, trópusi ízvilágú, finom és tápláló reggelid!

 

Olvass többet a reggeli rutinról:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top