Életmód

3 különleges masszázs, amit érdemes kipróbálnod!

Lazulj el és kényeztesd érzékeidet csokoládés, levendulás vagy négykezes masszázzsal! A masszázs kikapcsol, csökkenti a fájdalmat, felpezsdíti a testünket, és segít magunk mögött hagyni a mindennapok stresszes pillanatait. Íme, 3 különleges masszázs, válaszd ki a számodra a legideálisabbat!

A nyirokkeringés javítására, méregtelenítésre, a fájdalom csökkentésére és stresszoldásra is egyaránt kiváló megoldás a masszázs. Lássuk, milyen masszázsok közül választhatsz, ha egy kis feltöltődésre vágysz!

3 különleges masszázs, amit érdemes kipróbálnod!

Lazító levendulaolajos masszázs 

Ha stresszel telített az életed, válaszd a levendulás relaxáló masszázst! A legértékesebbek azok az olajok, ahol a masszázs során 100% levendula-aromaolajból készített masszázsolajat használnak. A masszázs relaxáló hatását a levendula tovább fokozza, segít ellazulni és a mindennapi gondokat és frusztrációkat magunk mögött hagyni. A stresszoldó, izomlazító mozdulatok segítenek kikapcsolni állandóan pörgő agyunkat, csökkentik az izmok és a szövetek merevségét, valamint fokozzák a vérkeringést. 

Különleges négykezes masszázs 

Duplázd meg az élvezeteket, és próbáld ki a négykezes masszázst! A négykezes masszázs egy olyan relaxáló masszázs, ahol egyszerre két masszőr gondoskodik a lehető legpihentetőbb élményről. A kezelés során a fejed búbjától a lábad ujjáig mindent átmasszíroznak: miközben a fejedet és a nyakadat masszírozza az egyik masszőr, a másik a talpaddal foglalatoskodik, majd a szinkron testmasszázs következik. Befejezésként még egyszer visszatérnek a talpadhoz, miközben a válladat masszírozzák át. A négykezes masszázs végén garantáltan újjászületve hagyhatod el a masszázságyat. 

Bőrtápláló csokoládés-mézes masszázs 

Ha pihe-puha, makulátlan bőrt szeretnél, válaszd a csokoládés-mézes masszázst! Első lépésben szárazkefe-masszázzsal felpezsdítik a bőrödet, fokozzák a vérbőséget: átdörzsölik az egész testedet, és felkészítik a bőrödet a kényeztető és tápláló csokoládés-mézes krém felvételére. A masszázs és az illatok kavalkádja olyan élménnyel ajándékoz meg, amit garantáltan újra és újra át akarsz majd élni. Kezelés után érdemes 2-3 óráig mellőzni a tusolást, hogy a masszázskrém kifejthesse a hatását.

Még több wellness és stresszoldás az NLCafén: 


Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top