Életmód

A hajad is bánhatja a túlzott fogyást (x)

Milyen a szép női test? Gömbölyű vagy éppen sovány, keskeny csípő vagy széles, dús keblek vagy pici mellek? Szerencsére ezek a trendek folyamatosan változnak. Mi, nők hajlamosak vagyunk a végsőkig követni az ideálokat, de fontos lenne, hogy ne essünk túlzásba.

Maradjunk egészségesek!                  

Bármilyen is a testalkatunk, az egészségre törekedjünk. Abban ugyanis mindenki egyetért, hogy az egészségtől sugárzó nő a legszebb, és nem számít, hogy éppen hány kiló. Az egészség meglátszik a hajunkon, a bőrünkön, a hangulatunkon, a kisugárzásunkon.

Mi van azonban, ha mégis egy kicsit elégedetlenebbek vagyunk?

Fogyózzunk?

Sokkal jobban járunk az életmódváltással, mint a diétával. Ha megváltoztatjuk a táplálkozásunkat, több időt fordítunk mozgásra, több folyadékot fogyasztunk, biztosak lehetünk benne, hogy elérjük a várva várt súlyt.

Nem az ijesztgetés a cél, de a különböző diéták tényleg meg tudják terhelni a szervezetünket, és vitaminhiányhoz vagy akár komolyabb betegségekhez is vezethetnek.

A vitaminhiánynak jól látható tünetei vannak. A hajunk elárulja, ha egyoldalúan táplálkozunk, vagy valamilyen vitamin hiányzik a szervezetünkből.

A-vitamin
Ha töredezik a hajad, lehet, hogy keveset fogyasztasz belőle.
Elsősorban nyers zöldséget és gyümölcsöt egyél!

B-vitamin
Hullik a hajad, és még töredezik is? Fogyassz több B-vitamint!
A B-vitamin-hiány a legismertebb, fogyókúrából fakadó vitaminhiány, ami elsősorban az egyoldalú táplálkozás következménye.Májban és a teljes kiőrlésű gabonafélékben keressük.

E-vitamin
Fénytelen, fakó a frizurád? Vigyél be több E-vitamint!
Teljes kiőrlésű gabonában, olajos magvakban és búzacsírában is megtalálhatod.

Kerüljük az egyoldalú táplálkozást, fogyasszunk minél több zöldséget, gyümölcsöt, teljes kiőrlésű termékeket, sovány húsokat. Ha újra dús és fényes hajkoronát is szeretnénk, fogyasszunk elég fehérjét is, és persze segítsünk a hajunknak, hogy újra csodálatos legyen, akárcsak a testünk.


Használjunk Parusan termékeket! Nemcsak a nők, hanem a férfiak számára is elérhetőek!

A PARUSAN Stimuláló sampon és Energizáló tonik célzottan látja el a hajat tápanyagokkal. Számos kiváló minőségű összetevő (L-arginin, B3-vitamin, E-vitamin, férfiaknak koffein) mellett egy speciális összetevőt is tartalmaz, mely csökkenti a hajhullást és  támogatja a haj növekedési fázisát. A Parusan sampon előnyei hajritkulás, diffúz hajhullás esetén: 

– Javítja a haj tápanyaggal történő ellátását.

– Csökkenti a hajhullást és támogatja a haj növekedési fázisát.

– Serkenti a fejbőr vérkeringését (férfi változat).

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top