Életmód

Az öregedést nem állíthatod meg… de élvezheted! (x)

Ugye, hogy milyen ritkán gondolunk arra, hogy az idő múlását akár ki is élvezhetnénk? Egy bizonyos életkoron túl már örülünk, ha még letegeznek, és megállás nélkül fel tudunk menni az első emeletre. Tegyük fel magunknak a kérdést: így szeretnénk élni? Nem volna jobb visszaszerezni a fiatalos lendületünket, kicsit felpörgetni az anyagcserénket, feszesíteni a testünket? Így azonkívül, hogy csökkentjük a megbetegedés kockázatát, egy barátságos és összetartó női közösség részévé is válhatunk! Hiszen a Curves alapköve az, hogy nőként tehetünk igazán sokat a nőkért.


Nincs több kínos feszengés a súlyunk vagy az edzőruhánk miatt, vagy azért, mert már régen végeztünk bármilyen testedzést, és esetleg hamar elfáradunk. A Curves félórás edzésprogramjának lényege az, hogy bármikor becsatlakozhatsz a körbe, és elkezdheted az edzést, és nem az a lényeg, hogy a végére ne kapj levegőt, hanem az, hogy az egész testedet átmozgasd – megerőltetés nélkül! A Curves edzéstervének része az erősítés és a kardió is, és ugyanúgy megtalálható benne a bemelegítés és nyújtás, mint bármely más edzésben, de éppenséggel minden úgy van megalkotva, hogy fél órába beleférjen: 30 másodpercenként más izomcsoportot dolgoztattok meg, így a többi izmodnak lehetősége van a pihenésre és a fejlődésre. Szeretnénk, ha mindenki megtalálhatná a hozzá legközelebb álló és jóleső mozgásformát, ezért edzőink mindenki állapotát felmérik, és megállapítják, hogy mi illene hozzá, és nem hagyják letérni a kijelölt útról!

Légy részese egy erős, összetartó női közösségnek, és hagyd, hogy fél óra megváltoztassa az életedet!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top