Életmód

“Egymilliót kapsz havonta, ha a barátnőm leszel!”

Szóval ez a történet igaz. Egy férfi, akivel véletlenül ismerkedtem meg, odáig lett értem. Kedves, aranyos, de nem lehet köztünk semmi.

Ezt ő annyira nem viseli jól. Pár napja írt egy levelet. Mondandójának a lényege, hogy szívesen fizet havonta egymillió forintot, csak legyek a barátnője. Menjünk nyaralni, a gyerekekkel együtt, ha úgy alakul, költözzünk össze, mint minden normális pár, csak mivel tudja, amit tud, és az nem az, ami ahhoz kell, hogy mi egy pár legyünk, ezzel az összeggel kompenzálná ezt. Nem kitartottnak szeretné, hogy legyek, hanem a társának. Az egymillió havonta csak arra van, hogy nyugodt legyek.

"Egymilliót kapsz havonta, ha a barátnőm leszel!"

Mert amúgy olyan ideges vagyok. Na de ha nem velem történik, el sem hiszem. És ott van a többi, akik a társkeresős infógyűjtésem alatt találtak meg. Akik szívesen támogatnak anyagilag, mert ugye ők jól szituáltak, és ez semmi, csak legyen egy normális, szép, kedves nőjük, akivel illeghetnek, billeghetnek, akihez odabújhatnak, ha kell. Állításuk szerint unják már a cicababákat, és szeretnék, ha egy normális nő lenne mellettük, de a Nőt biztosítani szeretnék arról, hogy komolyan gondolják, és ezért támogatják. Szóval mélyen megtisztelő, és milyen könnyű lenne így az élet.

A folytatásért kattints a Magabiztos Nő Cafeblogra!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top