Életmód

Hiába szexelnek, nekik jut a legkevesebb orgazmus

52 ezer felnőttet kérdeztek meg a kutatók arról, ha szexelnek, mennyire biztos, hogy annak orgazmus lesz a vége.

A Champan, az Indiana Egyetem kutatói a Kinsey Intézet munkatársaival karöltve végeztek egy tudományos kutatást, aminek az eredmény nagyon lehangoló. Egyszerűen megkérdeztek heteró és meleg férfiakat és nőket arról, hogy mennyire valószínű, hogy orgazmussal végződik számukra a szex. Ezeket a válaszokat kapták:

  • a heteroszexuális férfiak számára 95 százalékban biztos, hogy orgazmussal végződik;
  • a heteroszexuális nők számára csak 65 százalék (!);
  • homoszexuális férfiak 89 százalékban érnek el orgazmust, ha szexelnek;
  • leszbikus nők esetében ez 86 százalék.
Hiába szexelnek, nekik jut a legkevesebb orgazmus

Szóval a heteroszexuális nők vannak a legszomorúbb helyzetben, és ez annyira elkeserítő. A kutatók szerint azért, mert a férfi partnereik nem törődnek azzal, hogy a nő partnernek is legyen orgazmusa. A heteroszexuális nők pedig nem szólnak, hogy “Drágám, akkor úgy lenne jó, hogy…”

Azoknak a heteroszexuális nőknek, akik elmondják a partnerüknek, mire lenne szükségük – a kutatás meg a józan ész szerint is –, nagyobb eséllyel lesz orgazmusuk, mint néma társaiknak. Szóval csak arra bátorítalak benneteket, hogy beszéljetek az ágyban, vagy akárhol is szexeltek, mert az orgazmus egy jó dolog!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top