Életmód
Szponzorált tartalom

Hollywod gyönyörű kávéfanatikusai

Hollywodban rengeteg kávé fogy, hiszen az itt lakó celebritások az átlagnál jóval pörgősebb életet élnek, munkájuk során pedig nem ritkán 16-18 órát kell színpadon vagy a kamerák előtt állniuk legjobb formájukat nyújtva. Ám még közöttük is akad, aki az átlagnál is jobban odavan a kávéért.

Sok híres színésznő állította már, hogy a fiatalosságának és szépségének titka nem más, mint a naponta nagy mennyiségben elfogyasztott kávé. Hogy ez igaz, vagy sem, egyedül csak ők tudják, az viszont biztos nem csak pletyka, hogy a kávénak vannak kifejezetten pozitív hatásai mind az arcbőrre, mind a szervezet fiatalosságára nézve.

Britney Spears – kávézás az utcán

Egyáltalán nem tudná nélkülözni a napi kávézást az életéből az amerikai énekesnő, aki ezt már többször is hangoztatta interjúi során. Kedvence a frappuccino, ami mellé általában extra adag figyelmet is kap a paparazziktól, hiszen előszeretettel fogyasztja el ezt a frissítőt nyilvános helyen, forgalmas vendéglők teraszán vagy az utcán sétálva.  

Britney szívesen kávézik a nyílt utcán

Selena Gomez – espresso bármikor

A közösségi oldalakon rendszeresen oszt meg kávézós képeket magáról Selena Gomez, és az sem ritka, hogy ha éppen nincs a közelében egy csésze espresso, akkor azonnal segítségért kiált a világhálón. A rajongók persze rögtön sietnének is, hogy szorult helyzetből megmentsék a művésznőt, de ez a megtiszteltetés általában csak azoknak a szerencséseknek jár ki, akik maguk is Hollywood elit hírességei közé tartoznak. Legutóbb például Justin Bieber tehetett egy kávézós sétát Selenával.

Gomez kisasszony bármikor képes kávét inni, ha jó társaság akad hozzá

Miley Cyrus – extrém kávé naponta hatszor

Az extravagáns énekesnő egy cukormentes, nagy, fehér mochát (csokis kávét sok jéggel) rendel magának, ha kávézáshoz támad kedve. Ez elég gyakran előfordul – saját bevallása szerint naponta 5-6 alkalommal is. Talán soknak tűnik ez, de ne feledjük, egy világsztár napjai kicsit hosszabbak és zsúfoltabbak egy hétköznapi halandó emberéhez képest!

Kávéban is az extrémet szereti

Nicole Kidman – a kávéidő szent!

Hosszú kávé sok habbal – ez a jól bevált recept Nicole Kidman számára a tökéletes felfrissüléshez. A ma is gyönyörű 51 éves színésznő híres arról, hogy kávézási szokásaihoz nagyon rigorózusan ragaszkodik, és ha teheti, mindig ugyanakkor – reggel 7 órakor – ugyanazon a helyen – egy közeli kávézó teraszán – fogyasztja el a napindító koffeinadagot. Kidman kisasszony a nap hátralévő részében még legalább hétszer megáll kávészünetre, ám még mielőtt aggódni kezdenénk az egészségéért, jó, ha tudjuk, hogy ő a kifejezetten könnyű, „laza” kávét szereti, amibe cukrot sem tesz soha!

Nicol Kidman kávézási szokásaihoz órát lehet igazítani

Szponzorált tartalom

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top