nlc.hu
Életmód

Ökölbe szorított kéz jelentése

Hogyan szorítod ökölbe a kezedet? Többet árul el rólad, mint gondolnád

Szorítsd ökölbe a kezed, megmondjuk, milyen ember vagy.

Már az is meglepetés sokak számára, hogy nem csak egyféle módon szokták az emberek ökölbe szorítani a kezüket. Ráadásul a személyiségedre utal az, ahogyan ökölbe zárod a kezedet. Megmondjuk, mit árul el rólad az öklöd.

Ha a hüvelykujj a mutatóujj mellé záródik

Ha úgy szoktad ökölbe szorítani a kezedet, hogy a hüvelykujjad a mutatóujjad mellett van, akkor te egy kedves, figyelmes, érzékeny ember vagy. Mindig figyelsz arra, hogy a tetteiddel ne bánts meg másikat, így aztán barátságos vagy az emberekkel és könnyen megnyílnak neked. Az életedet kézben tartod, rendszerezett vagy, és kifejezetten szereted a társaságot. Csak arra vigyázz, hogy az emberek ne használják ki a kedvességedet.

Az öklöd elárulja a személyiségedet

A személyiségedről mesél az öklöd (Kép: Profimedia)

Ha a hüvelykujj a mutatóujj elé záródik

Amikor a hüvelykujjadat a mutatóujjad elé zárod (fenti kép), amikor ökölbe szorítod a kezedet, akkor az azt jelenti, hogy egy tehetséges, karizmatikus és sármos emberrel van dolgunk. Nyitott vagy, imádod a társaságot és pillanatok alatt képes vagy dönteni. Nem fojtod el az érzéseidet, őszintén kommunikálsz és azt mondod, amit gondolsz. Ambiciózus vagy, mindent megteszel a céljaidért, nagy álmokat dédelgetsz. Nem könnyű a bizalmadba férkőzni, és könnyen ítélkeznek feletted mások, de ez az ő problémájuk, nem a tiéd.

A hüvelykujj a tenyérbe záródik

Ha úgy szorítod ökölbe a kezedet, hogy a hüvelykujjad elrejtőzik a tenyeredben, akkor elég visszahúzódó alkat vagy. Jobban szereted megtartani magadnak a gondolataidat, és csak kevés közeli barátot választasz magadnak. A drámát és kavarást ki nem állhatod, az őszinteséget és az egyenes, nyílt kommunikációt sokkal inkább kedveled. Szereted, ha békénhagy a környezeted és te választhatod meg, kivel szeretnél időt tölteni. A mély és tartalmas beszélgetéseket keresed, és ha megzavarják az énidődet, attól könnyen ideges leszel.

via

Mutatunk még személyiségteszteket:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top