Életmód
Szponzorált tartalom

Nem is gondolnád: 5 különleges élmény, amelyet egy fürdőkomplexum nyújthat

Igazi testi-lelki feltöltődést adhat egy fürdőkomplexum. Hogy pontosan mire gondolunk? Mondjuk!

A kikapcsolódásra vágyóknak, a kisgyerekes családoknak és az idősebb korosztály tagjainak is számtalan lehetőségük adódik arra, hogy jól érezzék magukat egy fürdőkomplexumban, legyen szó aktív vagy épp passzív, nyugodt pihenésről.  

1. A kikapcsolódni vágyók Mekkája

Ha idén csak pár napra tudtok elszabadulni a munka világából, akkor se keseredjetek el! Rengeteg fürdőkomplexum található Magyarországon, amit vétek lenne kihagyni. A kényeztető masszázsok, szaunaszeánszok mellett az úszómedencékben, csúszdamedencékben észre sem fogjátok venni, hogy repül az idő. Ha pedig csak pihenésre, koktélok szürcsölgetésére, olvasásra vágytok a napernyőtök alatt, azt is megkaphatjátok. Ha máshol nem is, itt egészen biztosan feltöltődtök néhány nap alatt!

Fotó: profimedia

2. Családoknak igazi paradicsom!

Ma már a gyógyfürdők és fürdőkomplexumok elengedhetetlen része a gyerekparadicsom, ahol a kicsik önfeledten szórakozhatnak, a felnőttek pedig kikapcsolódhatnak: szaunázhatnak, wellnessezhetnek, vagy igénybe vehetik a fitneszszolgáltatásokat. A szaunarészlegekben általában finn, infra- és gőzszaunák is találhatóak, illetve kihagyhatatlan a masszázsrészleg, ahol különböző masszázsterápiák közül válogathattok kedvetekre. Nem csoda, hogy rendkívül népszerű!

3. Gyerekeknek nagy játszóház

A gyerekek számára ma már különböző programok érhetőek el, ahol nemcsak élményeket, de barátokat is szerezhetnek pillanatok alatt. A legtöbb fürdőkomplexumban az izgalmas csúszdás és élménymedencék mellett ugrálóvár, gyermekfoglalkoztató és zenés szórakoztató programok is bekerültek a repertoárba. Hétvégenként pedig a kézműves programok, animátorok által vezetett foglalkoztatók további élményekkel színesítik a gyerekek nyaralását.

4. Ahol az idősebb korosztály is megfiatalodik

Kettő az egyben: a wellness mellett külön áldásos, ha gyógyfürdőbe veszitek az irányt, hiszen a gyógyvíz alkalmas reumatológiai problémák kezelésére, gerincbántalmak enyhítésére, mozgásszervi és ízületi panaszok megszüntetésére. A gyógyfürdők kínálatában ráadásul rengeteg gyógykezelés is helyet kap, ahol kiváló szakemberek segítik, hogy az idősebb korosztály számára is felhőtlen legyen a kikapcsolódás.

5. Kihívás a kalandvágyóknak: kemping

Igen, találhatóak az országban olyan gyógy- és élménycentrumok, amelyek közelében kemping is van. Ha ezúttal kihívást kerestek, és kihagynátok a szállodák nyújtotta szolgáltatásokat, akkor irány a kemping! Akár családdal, barátokkal vagy a pároddal is könnyedén megtehetitek, és egészen biztosan egy életre szóló élményben lesz részetek.

Szóval milyen élményt nyújthat egy fürdőkomplexum?

  • Feltölt,
  • kikapcsol,
  • közelebb hoz egymáshoz,
  • segítségével kiléphetünk a komfortzónánkból,
  • a gyerkőc is biztosan jól fogja érezni magát úgy, hogy közben mi is lazíthatunk,
  • új barátok szerezhetünk,
  • kipróbálhatunk olyan dolgokat, szolgáltatásokat (masszázs, szauna, arckezelés), amelyekre egyébként a hétköznapokban nem, vagy csak nagyon ritkán nyílik lehetőségünk.

Kell ennél több izgalom a nyárra? Na ugye, hogy nem!

(Nyitókép: profimedia)

Szponzorált tartalom

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top