Életmód

Mi kell a gyönyörű bőrhöz nyáron? (x)

Nyáron számos intenzív környezeti hatás éri bőrünket, így nagyobb odafigyelést és több törődést igényel. Az egyik legfontosabb alapszabály, amit a gyönyörű bőr érdekében be kell tartanunk: a teljes körű hidratálás, a bőr megfelelő nedvességszintjének biztosítása.

Sokszor arcbőrünk azonnali segítségért kiált. Ilyenkor tökéletes választást jelentenek a BABOR Hydra Plus ampullái, ugyanis az aktív koncentrátumok egy szempillantás alatt oltják a bőr szomjúságát. Azonban ügyelnünk kell rá, hogy a hidratált hatást folyamatosan fent is tartsuk. A DOCTOR BABOR Hyaluron Cream többdimenziós hidratálást biztosít. A 24 órás arckrém belülről fokozza a hialuronsav-szintézist, míg kívülről stabilizálja a bőr nedvességszintjét és csökkenti a nedvességvesztést.

Arcunk egyik legérzékenyebb része, az ajkaink is extra ápolást igényelnek ilyenkor. Az Essential Care Lip Balm ajakbalzsamban található természetes olajok és viaszok megnyugtatják, ápolják és hidratálják az ajkakat. Az értékes összetevők támogatják a bőr védőregét, így biztosan nem kell aggódnod a száraz, cserepes ajkak miatt.

Végül az arcbőr ápolása mellett a testápolásról sem szabad megfeledkeznünk. A bikiniszezonra a legjobb választás olyan testápoló, mely amellett, hogy hidratál, aktív alakformáló hatással is rendelkezik, így segít, hogy bőröd feszesebb és rugalmasabb legyen. A SPA SHAPING termékek a növényi őssejtkivonatok segítségével tökéletesítik bőrödet. A Body Lotion testápoló mindennapi használatával elérheted, hogy intenzíven hidratált, sima és egyenletes tónusú bőrrel hódíts a vízparton.

Vásárold meg a termékeket online a www.babor.hu oldalon vagy személyesen BABOR-kozmetikusodtól! Keresd meg a hozzád legközelebb eső BABOR-kozmetikust, akitől személyre szabott bőrápolási tanácsokat is kaphatsz.

A BABOR több mint 60 éve a bőrápolás szakértője, professzionális kozmetikai termékei nők milliói számára jelentenek egyet a luxus-szépségápolással az egész világon.

A BABOR Cosmetics ma a világ 60 országában van jelen egyénre szabott bőrápolási sorozataival, amelyekben a leginnovatívabb összetevőket használják fel.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top