Életmód

Otthoni torna jó társaságban (X)

Huszonnégy órás szolgálat, sok öröm, néha végkimerültség-közeli állapot, magányos napok, monotónia. Ismerős az érzés? Ha igen, üdv a kisgyermekes anyák táborában! Nem kis feladat megtalálni magunkat az új szerepben, sokszor ráadásul egy időre kiesve a régi közegünkből, miközben meg kell barátkoznunk a terhesség és szülés lenyomataival is.

 


Közhely, hogy a rendszeres sportolás testre, lélekre hat, mégsem izzadunk eleget. Kisgyerekkel pedig sokszor lehetetlen eljutni sportolni. Ezt a problémát ismerte fel a „Gyerünk, anyukám!” alapítója, a háromgyerekes Kádár-Papp Nóra is, aki éppen ezért az otthoni sportolás lehetőségét teremtette meg úgy, hogy a tagok még online közösséghez is tartozhatnak, ha akarnak. Motivációt, segítséget kapnak a különböző programokhoz csatlakozók, aktív Facebook közösségi oldalon oszthatják meg örömüket, bánatukat, mutathatják be eredményeiket egymásnak. Hús-vér anyukák sorsközössége ez, akik nem akarnak másnak látszani, mint amik. „Egy közösségnek mindig lehet megtartó ereje, de különösen fontos szerepet játszik ebben a megváltozott élethelyzetben. Látom, hogy egy online sportközösség képes motivációt és a közösséghez tartozás érzését nyújtani. Ez már rövid távon is javít a kisgyerekes anyukák testi, lelki állapotán” – magyarázta Kádár-Papp Nóra, a „Gyerünk, anyukám!” alapítója.


Az otthon tornázáshoz kell egy jó virtuális közösség. Ha belevágnál, de nem vagy kitartó, vagy magányos vagy, keress egy csoportot, amellyel könnyen tudsz azonosulni, és úgy érzed, a hasznodra lehet.

A „Gyerünk, anyukám!” ilyen közösség.

2018. január 15-én indulnak a „Gyerünk, anyukám!” új programjai. Vágj bele a rendszeres otthoni sportolásba egy aktív közösséggel, hogy jobban érezd magad a bőrödben!

www.gyerunkanyukam.hu

Nézd meg a videót itt!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top