Életmód

Sajtot karácsonykor?! (x)

A karácsony a Megváltó születésének, az örömnek, a szeretetnek, a békességnek az ünnepe. Odafigyelésünket, gondoskodásunkat az ajándékokon kívül a finom ételekkel is kifejezzük.

Egy könnyű caprese némi bazsalikommal és balzsamecettel? Néhány laza vendégváró falatka? A csirke bármilyen formájában? A mozzarella bármelyikkel tökéletes választás, és egyre népszerűbb, hiszen nagyon finom, jól passzol a könnyű ételekhez, ráadásul könnyen kezelhető. Ne maradjon ki hát az ünnepi menüből sem. Ha te is szereted az igazán jó dolgokat, már tudsz a mozzarelláról. Látod minden nap a sajtok között, és tudod, hogy mi mindenre tudod használni. Lepd meg a családodat idén karácsonykor egy ínycsiklandó Szarvasi Mozzarellából készült fogással.

És hát mindenki tudja, hogy az ünnepi menü elképzelhetetlen desszert nélkül. Itt egy kis újítással, a tejtermékek becsempészésével oldhatjuk a töményebb, olajos magvakat tartalmazó sütemények sorát. A sajttorta és annak különböző variációi (citromos, narancsos, mogyorós) változatosabbá teszik a karácsonyi asztalt. Egy mascarponés, ricottás sült almával, mézeskalácsfűszerekkel ízesített krém zabkekszes alapra helyezve biztos siker. Ez csak egy kitűnő desszertötlet a sok közül, még számos más egészséges recept közül lehet válogatni a http://www.szarvasimozzarella.hu/hu/receptjeink weboldalon.

Érdemes azokra is gondolni, akik továbbra is inkább a sós ízeket kedvelik, így a főétel után kínálhatunk sajttálat szőlővel és dióval. Akik merészebbek, azoknak a megszokott pogácsa és sajtos rúd mellé adhatunk sajtot snackként, répával, almával.

Bármelyik Szarvasi Mozzarella-terméket is választod, az ízélmény garantált. Tedd hát te is különlegességet az ünnepi asztalra idén karácsonykor, a Szarvasi Mozzarella-termékekkel!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top