Életmód

Természetesen illik hozzád! (x)

Az ország bármelyik drogériájába is jársz, biztosan ismered már a Bella termékeket, hiszen évtizedek óta a női egészséget szolgálják.


A női test működését a menstruációs ciklus szabályozza. Hangulatunk, fizikai állóképességünk, mentális teljesítményünk is sokban függ a ciklusunk alakulásától. Idővel azonban megtanuljuk, hogy milyen eszközökkel segíthetünk magunknak menstruációnk napjain.

Sokunk számára fontos, hogy ezeken a napokon is a természetességet részesítsük előnyben. Így gyógyszer helyett melegvizes palack, vagy egy meleg fürdő tehet jó szolgálatot, könnyed mozgás, hogy formában maradjunk, és persze olyan intim higiéniás termékek, amelyek megkönnyítik a mindennapjainkat.

A Bella legújabb egészségügyi és tisztasági betétei a nagyobb komfortérzetünkért gyógyfüveket hívtak segítségül. Három fantasztikus gyógyfű jótékony hatását élvezhetjük azokon a napokon és a mindennapokban egyaránt.

A BELLA HERBS termékek vasfű, hársfavirág és lándzsás útifű hozzáadásával készülnek.

A vasfű gyulladáscsökkentő, nyugtató, a menstruációs ciklus zavarait enyhítő hatású.

A hársfavirág hatóanyagai között található flavonoidok, illóolajok, csersavak antibakteriális és gyulladásgátló hatásúak.

A lándzsás útifű jó baktériumölő, emellett gyulladáscsökkentő hatásáról is ismert, különösen érzékeny bőr esetén.


A gyógyfüvekkel gazdagított BELLA HERBS egészségügyi betétek kivételesen puha Extra Soft borításúak és mindössze 4 mm vékonyak, ezzel átmenetet jelentenek az ultravékony és a standard, vastag betétek között. A fehérneműhöz szárnyakkal rögzíthetők. Megnövelt nedvszívó kapacitásuknak köszönhetően fokozott menstruációs védelmet nyújtanak. Légáteresztőek. A lándzsás útifűvel gazdagított termékek illatmentesek, míg a finoman illatosított változatok a vasfűre jellemző citrusos illatjegyekkel, illetve a hársfavirág édeskés illatjegyeivel növelik a komfortérzetünket.

A tisztasági betétek mindössze 2 mm vékonyak, és remek szolgálatot tesznek, hogy mindennap kivételesen tisztának érezhessük magunkat.

A Bella fejlesztő csapata azonban azzal is tisztában van, hogy a tinilányok számára nem mindig azok a termékek a megfelelőek, amelyeket az érett nők használnak. Számukra, akik épp csak beléptek a nővé érés életszakaszába, külön termékcsaládot hoztak létre.

A BELLA FOR TEENS az igazán fiatal lányoknak és nőknek kínálja a frissesség és magabiztosság érzését. Különleges dizájnnal készülnek, ami fiatalok számára talán legalább annyira fontos, mint a megbízhatóság. Az intim betétek kivitele légiesen vékony, mindössze 2 mm, Extra Soft puha borítással. A betétek nedvszívó rétege a felvett nedvességet azonnal magába szívja, így a visszanedvesedés kizárt, miközben a kellemetlen szagokat is semlegesíti.


A BELLA FOR TEENS egészségügyi betétek között is bármelyik fiatal lány megtalálhatja a számára megfelelőt. A Sensitive változat illatmentes, az Energy energizáló egzotikus gyümölcsillattal, a Relax pedig nyugtató zöld tea illattal szolgálja a fiatalok kényelmét.
Természetesen a mindennapokra is készültek tisztasági betétek, amelyek bármely fazonú fehérneműbe tökéletesen illeszkednek.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top