Életmód

Wellness és rekreáció a fürdőkádban (X)

A téli borús idő, a feszített tempó, a vállunkra nehezedő fizikai és lelki megterhelés mind-mind rányomja bélyegét hangulatunkra, energiaszintünkre, közérzetünkre. Hogy visszanyerjük lendületünket és jó hangulatunkat, valami igazán hatékony és élvezetes pihenési módot kell találnunk. Olyat, mely ellazít, oldja a stresszt, támogatja a szervezetünket, és energiával tölt fel.


A kádban fürdés a legtöbb ember számára nem csupán egy tisztálkodási folyamat. A kádfürdőt preferáló emberek többsége pihenést és felüdülést keres egy-egy kádba merülés alkalmával.

De vajon mi teszi a fürdőzést olyan különlegessé?

A víznek már fizikai tulajdonságai is terápiás hatással bírnak. A meleg vízben kitágulnak az erek, felgyorsul a keringés, amit a víz hidrosztatikai nyomása is fokoz, így gyorsul az anyagcsere is.  Ha még hatékonyabb regenerálódásra vágysz, akkor önts a kádba egy adag illóolajos koncentrátumot vagy tengeri sót, hiszen az illóolajos vagy tengerisó-tartalmú fürdők különösen jótékonyan hatnak a megfáradt testre.


A kitágult pórusokon keresztül gyorsan felszívódnak az értékes ásványi anyagok, a meleg víz felületéről felszálló illóolajok pedig a párával együtt belélegezve fejtik ki hatásukat.

A természet számos lehetőséget kínál szervezetünk erősítésére vagy ellazítására, legyen szó stresszről, megfázásról vagy izomfájdalmakról. Az értékes illóolajok minden problémára gyengéd és hatékony megoldást kínálnak.


Ha Te is szívesen újjászületnél egy ilyen illóolajos vagy tengeri sós fürdőben, akkor tedd próbára a tetesept fürdőkozmetikumait! Fürdőkoncentrátumai természetes illóolajokkal, gyógynövénykivonatokkal, a fürdősók pedig 100% természetes tengeri sóval regenerálják a testedet, miközben bőrödet is ápolják és puhává varázsolják. A termékek különleges figyelemmel válogatott természetes összetevőket tartalmaznak.

A tetesept termékeket mindazoknak ajánljuk, akik kivételes kényeztetésre vágynak otthonukban egy fürdő alkalmával, és akik a természet erejével szeretnének feltöltődni, regenerálódni és energizálódni.

Gondolj szeretteidre is! Ajándékozd a teljes regenerálódás és kikapcsolódás élményét!

Bővebb információt a www.tetesept.hu oldalon találsz.

Elérhető bármelyik drogériában vagy hipermarketben, illetve a takemeshop.hu/tetesept webáruházban.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top