Élni akarok cikkek

9 hét után újra együtt lehetnek a koraszülött négyes ikrek

A négy koraszülött kisbabának 65 napot kellett külön töltenie a kórház falai között - mostanra erősödtek meg annyira, hogy újra együtt lehessenek.

Ritka, de azért nem lehetetlen, hogy valakinek természetes módon négyes ikrei foganjanak. Kortney és Justin Miller ebben a szokatlan szerencsében részesültek. A terhesség azonban – mint ahogy az ilyenkor eléggé várható – nem volt zökkenőmentes: a négyes ikrek koraszülötten jöttek a világra a 29. héten, 2016 decemberében.

9 hét után újra együtt lehetnek a koraszülött négyes ikrek 

A négy parányi kisbabának (Brayden, Kenlee, Bryant és Brandon) 65 napot kellett a koraszülött intenzíven töltenie – mostanra erősödtek meg annyira, hogy az orvosok hazaengedték őket, ami egyúttal azt is jelenti, hogy a babák megkezdhetik az anyaméhen kívüli ismerkedést a világgal és egymással. A koraszülött kisbabák esetében mindig hatalmas lépcsőfok a kórházból való szabadulás, ami állapotuk stabilizálásának végső és megerősödésük első fontos lépése.

A házaspár nagyon boldog, hogy végre otthon lehet az egész család, bár azt elismerték, hogy a négy kicsi gondozása kőkemény csapatmunkát igényel – ebben egyébként a babák nagy tesója, a négy éves Bentlee nyújt lelkes segítséget.

9 hét után újra együtt lehetnek a koraszülött négyes ikrek 

 

WomansDay

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top