Egészség

Tisztítsd meg a szervezeted!

Amikor méregtelenítünk sokszor csak a vízfogyasztásra gondolunk, pedig nemcsak belsőleg tesz jót a víz szervezetednek a méregtelenítés során. Az ülőfürdő is elősegítheti salakanyagok távozását.

A méregtelenítés során extra mennyiségű folyadékra van szükség, hogy minél előbb és eredményesen távozzanak belőlünk az idők folyamán lerakódott méreganyagok. Ám a folyamat fokozására és meggyorsítására az ülőfürdő is nagy segítséget jelenthet.

Ülőfürdő

Hetente egyszer merülj el a habok helyett kristálysóval kevert vízben. A víz hőmérséklete kezdetben 37 fokos legyen, majd szép lassan melegítsd fel 40 fokra. 15-20 percig ejtőzz benne. Ezzel felgyorsítod az anyagcseréd, távoznak a méreganyagok és ha rendszeresen beiktatod a hétköznapjaidba, egy idő után néhány felesleges kilótól is megszabadulhatsz. A kismamáknak és a vérnyomás- illetve szívpanaszokkal élőknek nem javasolt, mivel heves szívdobogás is felléphet a kúra alatt.

Tisztítsd meg a szervezeted!

+ 2 tipp:

  1. Ha fel szeretnéd gyorsítani a tisztítást, hívd segítségül a szaunát. Az infra- és a hagyományos szauna a bőrön keresztül segít eltávolítani a méreganyagokat a szervezetből. Egy-egy böjt alkalmával kiválóan fokozza a kúra hatását.
  2. Igyál sok ásványvizet/forrásvizet: a gyakori vizeletürítés hatékonyan üríti a szervezetben felhalmozott salakanyagokat. Napi 2-3 liter ilyenkor kötelező!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top