Horoszkóp

Az Ikrek párkapcsolatai

Lendületes, mozgalmas kapcsolat – egy másik Ikrek mellett csupa kaland lesz az életed. Társad éppoly kíváncsi, nyitott és sokoldalú, mint Te, ugyanúgy lázba hozza egy jó mozi, egy új könyv vagy egy izgalmas utazás gondolata. A tervezgetésnél azonban mindig elakadtok, ugyanis egyikõtök sem túl gyakorlatias, arról nem is beszélve, mennyire szerettek külön utakon járni. Ne legyen lelkiismeret-furdalásod, ha inkább egyedül mennél – kedvesed is éppen ezt latolgatta...!

Az Ikrek és a Rák
Nehéz kapcsolat – egy Rák örökké gyanakszik, ezért nem sok jóra számíthatsz. Úgy érzed, társad nem ért meg: rossz szemmel nézi függetlenségi törekvéseidet. Elvárja, hogy folyton otthon ülj, ezért egyre gyakrabban kell meghallgatnod a “Te csak fogat mosni jársz haza…” kezdetű mondatokat, és előbb-utóbb elhatározod, hogy legközelebb már a fogkefédet is magaddal viszed.

Az Ikrek és az Oroszlán
Feszült, ingerült kapcsolat. Te egy Oroszlán számára izgága és komolytalan vagy. Neked viszont társad tűnik nehézkesnek, ráadásul sokszor bosszantóan nagyképűnek tartod. A konfliktus feloldhatatlan: mindketten túl önteltek vagytok ahhoz, hogy elismerjétek a másik erényeit, ezért inkább vetélytársnak tartjátok egymást, semmint társnak.


Az Ikrek és a Szűz
Unalmas, érdektelen kapcsolat. A Szüzek munkamániás emberek, szigorú rend szerint élnek. Ez téged különösebben nem kápráztat el, sőt, inkább idegesít. Ugyan nem ártana Neked egy kis fegyelmezés, egy ember, aki rendszerességre szoktat, de hogy minden reggel beágyazzon, az azért mégiscsak túlzás.


Az Ikrek és a Mérleg
Kellemes, de nem zökkenőmentes kapcsolat. Te egy Mérleggel kiválóan megérteted magad: becsülitek egymás tehetségét, tisztelitek egymás hobbijait, engeditek, hogy a másik hódolhasson szenvedélyének, és általában azt csináljon, amit akar. Ez Téged nagyon fellelkesít, végre szabadnak érzed magad, és gyakran ebből lesz a baj: elveted a sulykot, és visszaélsz a bizalommal.


Az Ikrek és a Skorpió
Óvatos, bizalmatlan kapcsolat – kölcsönösen megőrjítitek egymást titkolózásaitokkal. Egy Skorpió Neked tökéletesen kiszámíthatatlan, ezért hallgatsz a társaságában. Ez persze társadat bosszantja, és ravaszabbnál ravaszabb trükköket vet be, hogy valamit kiszedjen belőled. Egy Ikreknél jobban azonban senki sem tudja, hogy kell kitérni a válasz elől, így aztán csak gyanakodva figyelitek egymást.


Az Ikrek és a Nyilas
Izgalmas, tartalmas kapcsolat. A Nyilasok mentalitása nagyon közel áll a Tiédhez: azonos az érdeklődési körötök, a vérmérsékletetek. Amennyiben kölcsönösen tiszteletben tartjátok a másik függetlenségét, és meg tudtok egyezni, hogy ha társaságban vagytok, ki legyen a középpontban (ugyanis mindketten szenvedélyesen pályáztok erre a pozícióra!), úgy nagy baj nem lehet.


Az Ikrek és a Bak
Borús, gyakran kellemetlen kapcsolat. Különböző a természetetek, ezért nem tisztelitek a másikat. Neked egy Bak túl komor, képtelen lazítani, és nem értékeli a Te messzeföldön híres humorodat. Mindezek ellenére vonzódtok egymáshoz, de bárhogyan is igyekeztek, nem találtok közös nevezőt, és hosszú távon belefáradtok az örökös vitákba.


Az Ikrek és a Vízöntő
Szórakoztató, érdekes kapcsolat. Egy Vízöntő, Hozzád hasonlóan, sokoldalú ember, ráadásul szereti a mókát, úgyhogy benne lesz mindenféle csínyben, amit kiagyalsz. Nem fogsz unatkozni társad mellett, sőt össze kell szedned magad, hogy a tempót tarthasd. Társad alaposabb, kiváló a memóriája. Mindez inspiráló lesz Neked, sokat fejlődhetsz, tanulhatsz.


Az Ikrek és a Halak
Szép, de szeszélyes kapcsolat – Téged elbűvöl egy Halak kedvessége, társadat pedig lenyűgözi a Te kiváló elméd. Szerencsés találkozás, mert bár nagyon különbözőek vagytok, mégis tisztelitek-becsülitek egymást. A viták azonban így is gyakoriak: Te soha nem mesélsz a dolgaidról. Ha szeretnéd, hogy ez az együttlét minél tovább tartson, igyekezz, hogy egyértelműen meggyőzd Őt az érzéseid felől.


Az Ikrek és a Kos
Ellentmondásos, szenvedélyes kapcsolat. Élvezitek az együttlétet, rengeteg örömet találtok a másik társaságában, annak ellenére, hogy számtalan dologról eltérő a véleményetek. Egy Kos Neked túlságosan nyers és durva, ő pedig felszínesnek és őszintétlennek tart. Hosszú távon ebből sok baj lehet, és nehéz lesz kibékíteni az ellentéteket, de éppen ettől lángol így ez a szerelem.


Az Ikrek és a Bika
Nem sok jót ígérő kapcsolat. Egy Bika képtelen tolerálni a szabadságvágyadat, Te pedig megőrülsz az ő földhözragadt voltától. Talán senki nem tud úgy kihozni a sodrodból, mint egy Bika… Mivel alapvetően békeszerető ember vagy, nem bírod ezt a feszültséget, ezért előbb-utóbb pánikszerűen elmenekülsz.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top