Horoszkóp

A Skorpió párkapcsolatai

Izgalmas, bár békésnek csöppet sem nevezhetõ kapcsolat. Szûnni nem akaró lelki harc folyhat köztetek – folyton egymás mozdulatait lesitek, gondolatait kutatjátok, nyíltan ugyanis a világért sem árulnátok el a szándékaitokat. Neked általában nincs mitõl félned, hiszen a földkerekség egyik legjobb gondolatolvasója vagy, ám ne felejtsd el, hogy partneredet is hasonló tehetséggel áldotta meg az ég – most nem lesz könnyû dolgod.

A Skorpió és a Nyilas
Kiváló “munkakapcsolat” – felismeritek egymás értékeit, és a hétköznapok csatáiban vállvetve harcoltok. Egy Nyilas jó fellépésű, lenyűgöző szónok és remek hadvezér, de túl heves ahhoz, hogy a kritikus helyzeteket megfelelően átlássa. Neked azonban éppen ez az erősséged: felfedni és eltalálni a másik gyenge pontjait – csak az a gond, hogy ezt a képességedet nemcsak a “közös ellenség”, hanem partnered ellen is felhasználod.


A Skorpió és a Bak
Unalmas, színtelen kapcsolat. Sehogyan sem értitek egymást – Neked egy Bak túl merev, szigorú és humortalan, filozófiai vagy tudományos kérdések izgatják, és nincs érzéke a finom dolgokhoz: a lélek rezdüléseihez, a misztikumhoz. Sőt, egyenesen kineveti az efféléket, amivel téged igencsak felhergel, és a bosszú nem maradhat el. Társad azonban nagyon veszélyes ember, ha haragszik, így mindketten pórul jártok.


A Skorpió és a Vízöntő
Óvatos, bizalmatlan kapcsolat. Csak méregetitek egymást, kóstolgatjátok a másikat, mert sehogyan sem tudjátok eldönteni az erőviszonyokat. Társad kemény dió: akaratos, befolyásolhatatlan, amit egyrészről tisztelsz, másrészről nem tudsz vele mit kezdeni, ez nem az te “asztalod”. A kérdés egy darabig nem hagy nyugodni, aztán megunod az örökös próbálkozást, és kellemesebb, “kezelhetőbb” dolgok után nézel.


A Skorpió és a Halak
Íme, egy kezelhető kapcsolat. A Halakat te szőröstül-bőröstül (azaz pikkelyestül) felfalod, a legkisebb ellenállásba sem ütközöl, amikor szándékait érvényesíteni akarod. Partnered félénk, bizonytalan, szinte vágyik arra, hogy megmondd, mikor mit tegyen. Ez már-már unalmas, bár roppant praktikus: nincsenek viták, fordíthatod energiáidat másra. Ha azonban túl erőszakos vagy, társad hisztizni kezd, amit viszont ki nem állhatsz.


A Skorpió és a Kos
Reménytelen, kibékíthetetlen kapcsolat. Feltűnően nem illetek össze, mások a módszereitek, különböző az értékrendetek, mindenről ellentétesek gondolkodtok. A Kosok nyíltak, vakmerőek, vesszőparipájuk a becsület és az őszinteség – mindezt te badarságnak tartod. Szinte megvetitek egymást emiatt, de tartotok is a másiktól: te társad éktelen haragjától, míg ő az te kiszámíthatatlan, csavaros eszeddel képtelen megbirkózni.


A Skorpió és a Bika
Eseménydús, szenvedélyes kapcsolat. Olyan szerelmesek vagytok, ahogyan az a nagykönyvben meg van írva: civakodtok, kibékültök, imádjátok, és kibírhatatlannak tartjátok a másikat. Érzékeny, féltékeny emberek vagytok mindketten, ezért nehezen tudtok elhallgatni bármit a másik elől, hazudni pedig meg se próbáljatok. És bár te irtózol a jelenetektől, mindig azon kapod magát, hogy úgy viselkedsz, mint a főhős az olasz vígjátékokban.


A Skorpió és az Ikrek
Értelmetlen, céltalan kapcsolat. Lehet, hogy első látásra megnyerőnek találod társadat, hiszen szellemes és sokoldalú ember, de hamar rá kell jönnöd, hogy a barátságos modor valójában zárkózottságot takar. Kiismerhetetlen (még neked is!) és zokon veszi, ha “terelgetni” próbálod, ugyanakkor fegyelmezetlen és fütyül a megállapodásokra. Ez végképp kihoz a sodrodból, és előbb-utóbb belátod, hogy ez a kapcsolat nem vezet sehova. 
 


A Skorpió és a Rák
Ellentmondásos kapcsolat. Sok hasonlóság van bennetek: fogékonyak vagytok a lélek szépségeire, a művészetre, a természet csodáira. Szükségetek van a családi háttér biztonságára, a meghitt, meleg otthonra, amiről mindketten nagy odaadással gondoskodtok. Mégsem jöttök ki jól. Társadat gyanakvóvá teszi az örökös titkolózásod, és nyaggatni kezd, amivel kihoz sodrodból, és ilyenkor halálos sebeket ejtesz a sérülékeny Rákon.


A Skorpió és az Oroszlán
Érdekes, feszültségekkel teli kapcsolat. Hasonlóak az erőviszonyok: a te villámgyors eszeddel egy Oroszlán nem veheti fel a versenyt, társad arrogáns nagyképűsége viszont téged döngöl a padlóba. Mivel mindketten hiú és becsvágyó emberek vagytok, nehezen tudtok megegyezni a szerepeket illetően: állandóan marakodtok és versengetek egymással, ami nem tesz túl jót a szerelemnek, de mindkettőtökre inspirálóan hat.


A Skorpió és a Szűz
Üres, tartalmatlan kapcsolat. Igaz ugyan, hogy a Szüzek hozzád hasonlóan fegyelmezett és pontos emberek, amit becsülsz bennük, de a gondolkodásuk túlságosan racionális és száraz. A hétköznapokban még csak kijönnétek egymással – mindketten pedáns és megfontolt emberek vagytok –, az érzelmeket illetően azonban nem juttok közös nevezőre. Társadból hiányzik az a szenvedély és tűz, amit te mindennél fontosabbnak tartasz.


A Skorpió és a Mérleg
Hiábavaló kapcsolat. A szerelem vak, ezért nehéz lesz belátni, de ti nem vagytok egymáshoz valók. Az te filozófiád: életben maradni bármi áron, társad viszont halálosan komolyan veszi a lovagiasságot, és hősiesen harcol az igazságtalanságokkal szemben. Nehéz lesz meggyőzni az ellenkezőjéről, és nincs is sok értelme. Ti ketten egészen más dolgokban hisztek, mást tartotok fontosnak és értékesnek – miért erőlködnél?

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top