Ezo

Merkúr számok

A karma és a kéz mágiájának kombinációja ez a jóslási módszer, amely a karma törvénye szerinti választ adja az éppen aktuális kérdésedre. A karmajóslást egy nap csupán egyszer használd.

Merkúr számok





















 


 


 


 


 

Hüvelykujj


Érzelmi viharok kialakulása várható életedben. Eltávolodik tőled az a személy, akit még mindig szeretsz. Megpróbálod visszaszerezni, ez azonban nem sikerül. Ha igazán szereted őt, akkor hagyd elmenni. Jól tennéd, ha nem erőltetnéd, és nem találnál ki trükköket, amivel a közelében maradhatnál, mert csak még jobban eltávolítod magadtól.



Mutatóujj


Családodban nagy felfordulás várható. Nézeteltérések, esetleg harag olyan emberek között, akiknek szeretniük és támogatniuk kellene egymást. Próbáld meg a békebíró szerepét betölteni, mert sokat segíthetsz most a diplomáciai képességeiddel, és összebékítheted őket. Ha kell, mondj olyat is a békesség kedvéért, ami a kegyes hazugság kategóriájába tartozik.



Középsőujj


Karmikus feladatod a tanulás folyatása. Ha ehhez családodnak nem áll rendelkezésére a megfelelő anyagi háttér, akkor kénytelen leszel elmenni dolgozni, vagy pluszmunkát vállalni, és előteremteni saját magad számára a pénzt. Ha nem tanulsz, akkor ezzel azt az utat folytatod, amelyet egy ősöd járt be, és aki emiatt sokat szenvedett.



Gyűrűsujj


Tanácsos lenne most egy kissé visszafogottabbnak és szerényebbnek lenned. A sors nagy pofont adhat saját magad tömjénezéséért. Még az is előfordulhat, hogy nem te kapod meg azt, amiben biztos voltál, vagy éppen az a személy csal meg, akinek a hűsége miatt tűzbe merted volna tenni a kezed.



Kisujj


Kifolyik a kezedből a pénz, ami miatt több szemrehányás is érhet. Jól tennéd, ha kikérnéd egy családtag tanácsát, hogyan oszd be azt a keveset, amely a rendelkezésedre áll. Viszont ne gyötörj agyon valakit a kívánságaiddal, mert nem tud több anyagi terhet vállalni. A szerencsejátékoknak állj ellent, mert nagyot bukhatsz.


Vissza a cikk elejére »

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top