Ezo

Szaturnusz számok

A karma és a kéz mágiájának kombinációja ez a jóslási módszer, amely a karma törvénye szerinti választ adja az éppen aktuális kérdésedre. A karmajóslást egy nap csupán egyszer használd.

Szaturnusz számok





















 


 


 


 


 

Hüvelykujj


Próbáld meg legyőzni gátlásaidat, és légy nyitott az emberekkel. Ismerkedj, flörtölj, élvezd az életet, és ne számíts most komoly kapcsolatra. Az a lényeg, hogy leszámolj a múlttal, mindazzal, ami gúzsba köt, és mielőbb töröld ki magadból azokat az emlékeket, amelyek fájdalmasak, és amelyek miatt nehezen kötsz új kapcsolatot.



Mutatóujj


Fontos találkozásra kerül sor életedben, amely meghatározza a jövődet. Csodás meglepetést élhetsz át, és rájössz arra, hogy az élet milyen gyönyörű, mennyi mindent nem tudtál eddig. Kitágul a világ, új kultúrákat ismerhetsz meg, és talán rájössz arra is, hogy hol vannak a gyökereid, honnan származik a családod, mert azonnal otthon érzed magad azon a vidéken.



Középsőujj


Családod adja meg számodra az erőt, amelynek a segítségével megvalósíthatod célodat. Igénybe vehetsz mágikus eszközöket is boldogságod eléréséhez, hiszen ezen a vonalon is örököltél képességeket. Valószínűleg az egyik ősöd varázsló vagy mágus volt. Erőd, tehetséged és a családod támogatásával nincs előtted akadály.



Gyűrűsujj


Olyan személyt ismersz meg, aki a kábítószer vagy az alkohol rabja. Gyenge jellem, mert a hazugság is életének része. Tele van titkokkal, amelyet kifürkészel, és amikor tisztán látod az ügyeit, megdöbbensz, talán még sírni is fogsz, és örülhetsz, ha nagyobb anyagi ráfizetés nélkül megúszod a vele való kapcsolatot.



Kisujj


A pénzügyek kerülnek figyelmed fókuszába, sznob embereket ismersz meg, akik erőteljes hatást gyakorolnak rád. Pedig jobb lenne, ha nem értékelnéd sem őket, sem az általuk követett életstílust sokra, és nem tartanád az elveiket követendőnek. Elveszítheted egyéniségedet, és annak okozol csalódást, akinek egyáltalán nem akarsz.


Vissza a cikk elejére » 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top