Ezo

Ha a sorsszámod ötös

A sorsszám megmutatja, életutadon milyen nehézségekre számíthatsz, s miként tudnál könnyebben boldogulni. Az életed során kapott lehetõségeket sorsszámod alapos ismeretével tudatosan befolyásolhatod.




 5-ös sorsszám

 






Intelligencia, intuitivitás, fejlett és logikus gondolkodásmód jellemez, emellett igen nagy igényed van a függetlenségre. Tested és gondolataid állandóan mozgásban vannak, ennek köszönheted sokoldalúságodat, amely abban segít, hogy a legváratlanabb és legkellemetlenebb helyzetekben is feltaláld magad, és kimássz a bajból. Szeretsz a középpontban lenni, azonban jól teszed, ha figyelembe veszed mások véleményét is. Az életedben végbemenő változásokat igyekezz irányítani, a kitűzött célt fokozatosan vidd véghez, ne kapkodj, ne vágj bele meggondolatlanul semmibe. Ha odafigyelsz az intő jelekre, akkor nagyon sok negatív dolgot elkerülhetsz életed során. Meg kell tanulnod toleránsnak lenni, és visszafogni az ösztönös és meggondolatlan cselekedeteidet.

Vissza a cikk elejére »

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top