Ezo

Melyik napon születtél?

Az 1500-as években általánossá vált a naptár használata, s ugyanebben az évszázadban indult el a születések regisztrálása is. Persze a boszorkányoknak és a jósnõknek is elindult a fantáziájuk újabb jóslásokra...

Öröknaptárunk elárulja neked, mely napon születtél, s ez alapján eléd tárjuk, mit várhatsz júliusban!


• Kattints ide, és öröknaptárunk segítségével máris kiszámolhatod »









Ha hétfőn születtél:


Az elmúlt hónapok eredményeit most lesz időd összegezni, s elgondolkodni a közeljövő nagy kérdésein. Vajon merre tovább? Hová vezet az út, amelyen haladsz? A most következő hetek sokat fognak segíteni abban, hogy átértékeld eddigi nézeteidet, lemondj néhány rossz szokásodról, s nekikezdj új dolgok felépítésének. A nyár és a meleg nem lehet akadálya semminek, különösen annak nem, hogy a benned lévő ösztönös segítő szándékot megoszd végre másokkal is. Az előző hónapokban bizony nem mindig voltál segítségére az embereknek. Azonban ez változik, s képes leszel azonosulni környezeted problémáival. Most képessé válhatsz arra, hogy saját életed rendbetétele mellett másoknak is segíts a bajban.









Ha kedden születtél:


Fogékony leszel a külvilág változásaira, s könnyen át fogod látni mások gondjait-bajait. Ez az érzés abban lehet hasznodra, hogy saját problémáidra is gyorsan gyógyírt találj. Egyetlen hibád az lehet, hogy segítő rossz emberismereted csalódást okozhat neked, s olyan valakinek is segítő kezet nyújthatsz, aki nem érdemli meg. Épp ezek a kellemetlen pillanatok sodorhatnak odáig, hogy megtanuld: tartsd végre a saját érdekeidet szem előtt, így megóvhatod magad a csalódásoktól. Hiszékenységed és jóindulatod taníthat meg arra, hogy nem mindenki érdemli meg a segítséget. Talán akkor teszel jót magaddal, ha egy kicsit nagyobb távolságot tartasz a külvilágtól, így könnyebben teremthetsz magad körül nyugalmat.









Ha szerdán születtél:


Hiába jött el a nyár, téged még mindig félelmek gyötörhetnek, legtöbbször indokolatlanul. Különösen a munkád, karriered terén látod kissé borúsabbnak a dolgokat, mint amilyenek valójában. Alakítsd át félelmedet egyfajta előrelátássá, s a felesleges aggódás helyett inkább tégy valami hasznosat. A meleg idő ellenére most szárnyra kaphatnak ötleteid, s ha van merszed, lesz olyan köztük, mely a megvalósítás útjára léphet. Ne görcsölj feleslegesen, ne is siettess semmit, csupán hagyd, hogy a dolgok a maguk útját járják. Erődet, energiádat, tettvágyadat részben terved megvalósítására, részben pedig családoddal való kapcsolatod elmélyítésére, javítására szánd.








Ha csütörtökön születtél:


Ha úgy érzed, egyedüllétre van szükséged, ne habozz ezt kimondani és megvalósítani. Csak így tudsz harmonikus, nyugodt légkört teremteni saját magad körül, melynek segítségével átgondolhatod jelenlegi helyzetedet, munkádat, párkapcsolatodat és a jövő lehetőségeit. A következő hetek azért lehetnek számodra fontosak, mert sok döntést kell meghoznod, s bizony nem mindegy, mennyi időt szánsz ezek átgondolására. Különösen emberi kapcsolataid igényelnek nagyobb odafigyelést. Ha konfliktusaid vannak különböző emberekkel, akkor ezeket még most rendezned kellene, talán nem késő. Különösen a párkapcsolati kérdések kaphatnak jelentős szerepet! Ne félj bocsánatot kérni, ha épp erre lenne szükség.








Ha pénteken születtél:


Eljött az ideje annak, hogy lezárj néhány régóta húzódó ügyet. Minél tovább húzod, annál nehezebb és kellemetlenebb lesz a befejezés. Ideje, hogy szembe merj nézni a valósággal, nem dughatod mindig homokba a fejed. Bár ez kiváló átmeneti megoldás, de ettől még nem lesz megoldva semmi. Kapd össze magad sürgősen, és keress magadnak új utakat, csinálj valami extrát és egyedit júliusban. Ha nemcsak várod a csodát, hanem most teszel is érte, akkor bizony gyorsan fordulhat életed az eddiginél jóval pozitívabb irányba. Új munkára vágysz? Barátkoznál? Lecserélnéd a magányt szerelemre? A döntés a te kezedben van, a lehetőséget a sors júliusban felkínálja! Élj vele!








Ha szombaton születtél:


Nagyon kellemes hetek várnak rád, béke és nyugalom övezi mindennapjaidat. Végre olyan dolgokra is jut időd, melyeket az elmúlt hónapokban elodáztál. Régi álmok, vágyak, ötletek kerülhetnek újra színre, s olyan lehetőségek adódnak, melyek szinte „erőszakkal” ösztönöznek arra, hogy csinálj valami egyedit. Döntéseidet mindig vegye körül a megfontoltság és az alaposság. Nem árt, ha kikéred környezeted véleményét is. Mindig tartsd szem előtt a régi szabályt: lassan járj, tovább érsz! A meleg ne akadályozzon meg tetteid végrehajtásában, sokkal inkább ösztönözzön! Légy befogadó minden újdonságra, a változás és felemelkedés időszakát éled most!








Ha vasárnap születtél:


Amikor már-már úgy hiszed, unalomban telik el a nyár legmelegebb hónapja, hirtelen kínálkozó lehetőségek tehetik izgalmassá hétköznapjaidat. Akár egyszerre több kecsegtető ajánlatot is kaphatsz, s bizony lesz olyan, melybe gondolkodás nélkül szeretnél azonnal belevágni. De légy óvatos! Attól, hogy kecsegtető, még nem biztos, hogy valóban előnyös lehet számodra. Ne vakítsanak el a szép szavak és ígéretek, döntéseidet előzzék meg az átgondolás pillanatai. Kizárólag saját akaratodból cselekedj, ne hagyd, hogy bárki befolyásoljon bármiben! Július hava nagyon sok fontos változást hozhat, melyek nagy része csak később lesz hasznodra. 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top