Ezo

Mit üzen a tarot a Halak havára?

A Halak havába lépve a tarot-t faggattuk, vajon a különböző jegyek szülötteinek mit hoz a tavaszba forduló idő?

A RÁK jegyében születettek a Halak havának beköszöntével már érezhetik a fordulatok közeledését. A munkában továbbra is fáradhatatlanok, most mégsem a pénz az, amit előtérbe kellene helyezniük. Egy kis lazításra van szükségük, amit talán most meg is engedhetnek maguknak. A magányosok számíthatnak lelki felpezsdülésre, új ismeretségre. (Szerencsekerék; Császárnő; Uralkodó.)

 

Az Oroszlán szülöttnél elérkezett az idő, hogy szerteágazó munkájában szelektálni kezdjen: mi a fontos, mi a számára kedvező, mi az, amit a legszívesebben végez, és biztos anyagi hátteret teremt. Sikerrel jár, ha hátat fordít a tétlenség legenyhébb megjelenésének is. Ezzel elkerülheti az önbizalmat csökkentő félelmeket, az éjszakai pihenését megzavaró rémálmokat. (Érmék Lovagja; Kelyhek IV; Kardok IV.)

 

A Szűz jegynek szenvedélyes kapcsolatra van kilátása, amennyiben ezt az érzést nem fojtja el, hanem nyíltan felvállalja. Most nincs itt az ideje a titkolózásnak, az önsanyargatásnak. Ki kell használni a sors által nyújtott lehetőségeket – nem csak a szerelemben –, amelyeket tervei megvalósításához segítségként elé tolnak. (Erő; Világ; Érmék Apródja.)

 

A Mérleg jegyűek ebben az időszakban semmi esetre se keressék a „könnyebb” megoldást, a „kiskaput”, főleg munkájukkal kapcsolatban ne. Konfliktusokba keveredhetnek, egyensúlyukból könnyen kibillenhetnek, amelyet képesek ugyan gyorsan visszaállítani, de csak nagy erőfeszítés árán. (Botok Királya; Botok VII; Kiegyenlítődés.)

 

A Skorpió jegyében születetteknek mostanság minden eléjük táruló lehetőséget meg kell ragadniuk, hiszen terveiket most tudják teljes biztonsággal megalapozni, a „nagy változáshoz” vezető utat megtalálni. A lazításnak és semmittevésnek nincs helye, ezzel a hozzáállással siker helyett kudarc várhat rád. Bármily szerencsésnek is mondható ez az időszak számodra, mégsem hullik tétlenül semmi az öledbe! (Szerencsekerék; Érmék V; Uralkodó.)

 

A Nyilas jegynek a „nyereség érdekében” fáradhatatlanul, akár kockázatvállalással is kell dolgoznia ahhoz, hogy az új vállalkozást, új beosztást, munkakört siker koronázza. Ha nem tesz meg mindent a jó fordulat érdekében, akkor továbbra sem tud megszabadulni eddigi, már-már megunt munkájától, egy ideig még annak rabságában kell élnie! (Érmék Apródja; Diadalszekér; Akasztott Ember.)

 

A Bak jegyében születettek most egy régen titkolt vágyat valósíthatnak meg, ha a bizonytalanságnak nem adnak helyet ebben az időszakban. Baráti körből, munkatársaktól, családtagtól munkára való buzdítás, esetleg segítségkérés érkezik, ami nagy kihívás lesz, de nem szabad visszautasítani, egészen új területen sikerélményben, elismerésben lehet részed. (Hold; Kelyhek Királynője; Botok VI.)

 

A Vízöntő szülötteknek a munkában hatalmas lehetőségek adódnak. Ha kitartó vagy, „aranybányára” bukkanhatsz, mely tevékenységgel hosszú távon sikerre számíthatsz. Ne halassz holnapra semmit, lelkesedj az ügyért, hamarabb célba érsz! (Érmék Ásza; Érmék VIII; Botok Ásza.)

A Halak jegy szülöttei ebben az időszakban mindent rendbe hozhatnak maguk körül – rendezhetik emberi kapcsolataikat is. Ne félj semmi újtól, most nem kudarc, hanem a szeretet, a siker vár rád, ha mellőzöd a szélsőséges hangulatváltozást. (Botok Ásza; Botok II; Érmék Királynője.)

 

A Kos jegy szülöttének most türelemből kell vizsgát tennie. Ha nem tud úrrá lenni önmagán, gyökereiben vághatja el egy időre szerencséjét. Kitartó szorgalommal azonban gyümölcsözővé válik eddigi munkálkodása. El kell fogadnia, hogy a gyümölcs leszüreteléséhez „göröngyös út vezet”, megoldandó fordulatokkal, kitartó munkával! (Érmék VII; Érmék Királynője; Akasztott Ember.)

 

A Bika jegyben születetteknek megadatik a lehetőség, hogy „új vizekre evezzenek”, az új feladatokkal való megmérettetést sikerrel teljesíthetik, ha tudomásul veszik az új életszakasz bekövetkeztét. Nincs ok a hitetlenkedésre, a boldogság, a szeretet ott van valóban karnyújtásnyira. (Kardok VI; Érmék III; Kelyhek X.)

 

Az Ikrek jegyben születettek vakmerőségükkel, kockázatvállalásukkal időnként nehéz helyzetbe sodorták nemcsak önmagukat, hanem családjukat, környezetüket is. Most azonban aki kitartó, annak munkálkodását siker koronázza. Most ne az „én vagyok a legokosabb”, hanem a segítség elfogadása legyen az első helyen. Ne utasítsd el mások véleményét, hamarabb célba juthatsz! (Diadalszekér; Érmék Királynője; Kelyhek Apródja.)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top