Ezo

Áprilisi jóslatok

Az 1500-as években kezdett általánossá válni a naptár használata, s ugyanebben az évszázadban indult el a születések regisztrálása is. Persze a kor boszorkányainak és jósnőinek a fantáziája is elindult, s a születési napok alapján is jóslatokba bocsátkoztak.

Öröknaptárunk elárulja neked, mely napon születtél, s ez alapján eléd tárjuk, mit várhatsz áprilisban!

• Nézd meg, melyik napon születtél! »

Ha hétfőn születtél:

Már nagyon eleged volt a hideg időből, ugye? Nem csodálom, különösen, ha azt is figyelembe vesszük, hogy számos érzelmi megingással is szembe kellett nézned az elmúlt időszakban. Bár ezek nem feltétlenül anyagi gondok vagy párkapcsolati problémák voltak, hanem számos egyéb megoldandó feladat. Nem csoda, ha némi bizonytalanság, esetleg félelemérzet is kialakult benned, amelyet sürgősen ki kell „radíroznod” magadból. Meg kell tapasztalnod, hogy az életnek nemcsak árnyékos, hanem bizony napsütéses oldala is van. Április során a sors is kivételesen kegyes lesz hozzád, mert minden esetben megpróbálja neked visszaadni azt, amit te adtál másoknak.

 

Ha kedden születtél:

Fejlődnöd kell, fizikális és mentális téren egyaránt! Az eddigieknél sokkal több időt kell szánnod egészséged megfelelő karbantartására, ismereteid bővítésére. Az elmúlt hónapok bizony igen megterhelőek lehettek számodra, ezért szükséged van pihenésre és némi szórakozásra is, ellenkező esetben a mindennapi stressz és a kelleténél több megterhelés akár valódi fizikai betegségek formájában is kiütközhet. Most bizony nem engedheted meg magadnak azt, hogy kiess a munkából, mert ez a felelőtlenség bizony anyagi és erkölcsi veszteségekhez is vezetne. Állíts fel fontossági sorrendet, és óvatos lépésekkel haladj céljaid felé.

 


Ha szerdán születtél:

A tavasz menthetetlenül beköszönt, még akkor is, ha az időjárás nem feltétlenül a kedvezőbb arcát mutatja. Kivirulsz, jól érzed magad a bőrödben, és április során képes leszel az apró dolgoknak is örülni. Sok pozitív élményben és meglepetésben lehet most részed. Tele leszel erővel és energiával, kezdj új dolgokba, ne halogasd a cselekvést, bármibe fogsz, most sikerre viszed. Merj új ötleteket megvalósítani, s természetesen vágj is bele! Ne csak álmodozz, hanem tedd meg az első lépéseket is. „A száz mérföldes út is egyetlen lépéssel kezdődik!” Töröld ki a szívedből és a lelkedből az unalmat és az egyhangúságot. A megoldandó feladatok kössék le az idődet és az energiádat.

 

Ha csütörtökön születtél:

Április során te kerülsz előtérbe. Nem a kollégáid, nem a rokonok és nem is a barátok, hanem te! Mutasd meg önmagad, a kreativitásodat, a hozzáértésedet. Hass, alkoss, gyarapíts! Szakmai téren bizonyítsd be, hogy sokkal többre vagy képes, mint azt eddig bárki is gondolta volna! Otthonodra is ráférne némi átalakítás, vágj bele ebbe is nyugodtan! Április során nagy dolgokat vihetsz véghez, azonban szemléletváltásra is szükséged lesz. Új barátságok, új üzleti kapcsolatok várnak rád. Szerelmi életed a hónap második felében váratlanul fellendülhet, a régóta meglévő emberi kapcsolataid elmélyülhetnek.

 

 

Ha pénteken születtél:

Bármennyire is szeretnél ragaszkodni a régi, jól bevált dolgokhoz, ideje, hogy komoly változásokra szánd el magad. Ideje, hogy lemondj néhány régi és unalmas szokásodról, s új ötletek megvalósítását kezdd el tervezgetni. Szíved és lelked is nyitott arra, hogy könnyen befogadja az új ismereteket, amelyek ráadásul sokat segíthetnek, hogy nyitottá válj új lehetőségek felé. Különösen a szerelem terén van arra esély, hogy gyökeres fordulatot vegyen az életed. A régi – ingatag talajon álló – kapcsolatok most akár le is zárulhatnak. S ez nemcsak a szerelem terén igaz, hanem barátságok is kötődhetnek. Olyan barátságok, amelyek hosszú távúnak és tartósnak bizonyulnak. Gazdálkodj jól a lehetőségeiddel!

Ha szombaton születtél:

Elkövettél néhány hibát mostanában, legfőképpen azt, hogy homokba dugtad a fejed akkor, amikor inkább a problémák megoldásra kellett volna összpontosítanod. Talán többször vártál arra, hogy mások megoldják helyetted a problémáidat. De eljött a változtatás ideje! Ezt a bizonytalan életszakaszt végérvényesen le kell zárnod, érzelmi és fizikai gátjaidat pedig le kell rombolnod. Új dolgokat kell felfedezned, régi álmokat megvalósítanod. Bármi, ami eddig hátráltatott az előrelépésben, most gondolati szinten megszűnhet, és könnyedén átléphetővé válik. Gyökeres változtatások ideje jött el számodra. Tűzz ki elérhető célokat magad elé, építsd fel a végrehajtási stratégiát!

 

Ha vasárnap születtél:

A hónap elején fontossá válik, hogy minden apró jelre odafigyelj! Most szükséged lesz a gyakorlatiasságodra és bölcsességedre, eddigi élettapasztalataidat is fel kell használnod az eléd kerülő akadályok megoldásához. Minden lehetőséget, amely utadba kerül, alaposan át kell gondolnod, és most semmit nem szabad elsietned. Fontossá fog válni, hogy az eléd táruló lehetőségek közül egy se vakítson el, s ha kiszemeltél magadnak egy célt, az ahhoz vezető úton tudatosan végig is menj, ne visszakozz már az első apró gát felbukkanásánál. Ne siess el semmilyen döntést. Ha bizonytalan vagy, kérd olyan emberek segítségét, akikben megbízol. Most a kitartás és a megfontoltság az, ami segíthet céljaid elérésében.

 

www.karma.lap.hu

www.kartyajoslas.lap.hu

www.szuletesnap.lap.hu

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top