Ezo

A misztikus beavatás

A reinkarnációs elmélet szerint földi életünk során azért találkozunk más emberekkel, hogy az így átélhető élmények, megszerzett tapasztalatok előrevigyenek bennünket karmikus utunkon.

Márta és Ági együtt jártak óvodába, iskolába, egyszerre szerezték a diplomájukat. Amikor végeztek, Márti kisvárosi gyógyszertárba került, Ági külföldi ösztöndíjat nyert, útjaik szétváltak, de a barátságuk megmaradt.

Az irigység érzése

Ági az ösztöndíj után külföldi kutatólaboratóriumban vállalt állást, új kísérletben vett részt, minden figyelmét és idejét lekötötte a munka. Márti férjhez ment Zoltánhoz, akinek a karrierje kibontakozóban volt. A fővárosba költöztek, Márti a barátnőjének szóló leveleiben pezsgő életéről, boldog házasságáról számolt be. Ágit gyötörte a magány, a honvágy, és irigyelni kezdte egyetlen barátnője színes életét. Aztán amikor Ági szerződése lejárt, állásajánlatot kapott itthonról (új kutatás indításának lehetőségét), amire igent mondott.

A sorskerék fordulása

Amikor Ági megérkezett, Márta olyan őszinte szívvel ölelte magához, mint amilyen őszinte szívvel osztotta meg vele a társaságát, a barátait, akiket évtizedek alatt gyűjtött maga köré. És mivel Ági gyermekre, családra vágyott, a kedvéért felvállalta a kerítőnő szerepét. Márta különböző férfiakat mutatott be, akik jó partinak számítottak, jóképűek voltak és még függetlenek is. Ám a sors furcsa játékot űzött a két barátnővel. Azok a férfiak, akikkel Márta összehozta Ágit, kivétel nélkül mind hasonló problémával, a potencia zavarával küszködtek, így egyre kisebbnek látszott az esélye, hogy bármelyiküktől is gyermeke szülessék Áginak. Közben a munkájában is válaszút elé került: a kutatói állás helyett adminisztratív területen ajánlottak neki irányítói feladatot, ami nagy hatalommal, sok pénzzel járt, és amit elfogadott. Sorsának kereke ekkor fordult.

A csábítás nyara

Márta és férje a nyarakat a balatoni lakban töltötték, ahova Ágnes is gyakran leruccant, és egyszer csak rájött, vonzódik barátnője férjéhez, aki viszonozta a közeledését. Amikor az ősz beköszöntött, Ági örömmel fedezte fel, hogy várandós, és Zoltán a nyaralóból már Ági lakásába költözött haza. Szülés után nem sokkal drámai helyzet állt elő, kiderült, a kis Ármin testileg és szellemileg is fogyatékos. Zoltán elhagyta Ágit, viszont Márta a barátnője mellé állt, azóta is együtt gondozzák, nevelik a gyermeket.

Ági a csillagokban kereste a választ a lelkiismeretét furdaló kérdéseire.

– Horoszkópja arról mesélt, hogy életfeladata a beteg gyermekekkel való foglalkozás, és a sorsának megfelelő úton haladt, amikor a külföldi laboratóriumi munkája során részt vett abban a csoportban, ahol egy gyermekbetegség gyógyításának lehetőségét kutatták.

Ajánló:
Ezotéria.lap.hu »
Karma.lap.hu »
Misztika.lap.hu »

Még több Nők Lapja Ezotéria:
Teszteld magad: Mit tudsz az ezotériáról? »
Léböjt a megtisztulásért »
Müller Péter: mi is az az ezotéria? »

– Amikor abbahagyta ezt a munkát, de még nem döntötte el, hogyan tovább, akkor a sors csak olyan férfiakkal ismertette össze, akik fizikailag képtelenek voltak az apaságra, ezzel egyelőre védve volt a beteg gyermek szülésétől.

– Amikor viszont igent mondott arra a munkára, amelynek már semmi köze sem volt a beteg gyerekekhez, vagyis eltávolodott a karmájától, a sors elé hozta azt a férfit (Márta férjét), aki öröklődő betegsége folytán sérült gyermeket nemzett, és ezzel Ágit visszaterelte a karmikus útra.

– Márta horoszkópja arról árulkodott, hogy tudattalanul azért gyűjtötte a sok barátot maga köré, mert érezte, szüksége lesz a segítségükre. Amikor Ági magára maradt a gyerekkel, melléjük állt, és sok barátjával megpróbálta az életüket könnyebbé tenni.

A horoszkópok összehasonlítása során izgalmas dologra derült fény: a négy ember nemcsak azért találkozott egymással, hogy a sorsukat beteljesítsék. Összekapcsolódó történetük olyan, mint egy misztikus beavatás, mely azonban már nem az ősi rituálék, hanem a mindennapi életben kapott kemény próbák segítségével ment végbe. Ez jelölte ki számukra a karma, a szellemi fejlődés útját.

Megjelent a Nők Lapja lapcsalád legújabb tagja, a Nők Lapja Ezotéria! Keressétek az újságárusoknál!

Ízelítő a tartalomból:

• Harmónia

Bemutatjuk a legújabb és legrégebbi módszereket, a jógától az Avatar-programig, hogy kiválaszthassátok azt, amelyiknek a jótékony hatásában a leginkább hinni tudtok…

• Mágia

Mi is a mágia? Tudomány, művészet vagy csupán babona? Erre a kérdésre nincs egyértelmű válasz, de egy biztos: a varázslat, a mágia az emberiség minden korszakában jelen volt. Mélyüljünk el benne közösen!

• Misztika – A kimondhatatlan átélése

A régiek hittek abban, hogy vannak magasabb rezgésű energiákkal megáldott helyek, amelyek emeli a lelket, és enyhülést hoznak a testi bajokra. Lapunkban bemutatjuk ezeket a helyeket, az Attila-dombtól egészen Zircig!

 

 

 

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top