Ezo

A 2009-es év üzenete

A 2009-es év egészen különleges lesz, intenzívebb és felfokozottabb, mint az eddigiek voltak. Az előző 8 évben megkezdődött folyamatok eredménye most érik be. Nem sok esélyünk van már ezeket módosítani, egyetlen dolgot tehetünk: elfogadjuk, amit ad, és kihozzuk belőle a legjobbat.

 

2009 számmisztikailag a következő számok miatt mérvadó:

– 9-es (hiszen ez a számjegy az, ami új ebben a dátumban),
– 11-es (hiszen ez a 2009-es szám számjegyeinek összege: 2+0+0+9=11),
– 2-es (hiszen ez a 11-es szám számjegyeinek összege: 1+1=2).

Természetesen ennyire nem egyszerű a helyzet. Nézzük meg, hogy részletesebben mitől különleges a 2009-es év:

1. A számmisztika az asztrológia „kis testvére”. Naprendszerünk bolygószimbólumait használja számokra „lefordítva”. A számmisztikában 1-től 8-ig minden számhoz egy-egy bolygót tudunk rendelni. A 9-es szám attól különleges, hogy nincsen bolygója, ugyanis a 9-eshez az egész naprendszer tartozik. Ő az univerzalitás, a komplex szemlélet, a teljesség. Ami az előző 8 számban benne van, az mind megtalálható a 9-esben: tehetség, lehetőség, jó és rossz egyaránt.

A 2009-es évre vonatkoztatva ez azt jelenti, hogy a 2001 óta eltelt 8 év eredménye most manifesztálódik, vagyis 2009-ben megláthatjuk eddigi cselekedeteink következményét, jó és rossz értelemben egyaránt.

De nem kell megijedni, hiszen a 9-es teremt lehetőséget a korrigálásra. Mivel a 9-es a tisztesség és a becsületesség száma is, arra kell vigyáznunk, hogy szándékaink és eszközeink tiszták legyenek! Csak azt tegyük, illetve mondjuk, amit korrektnek értékelünk. Csak azt adjuk, amit mi magunk is szívesen elfogadnánk!

A 9-es a lezárás száma is. Olyan, mint egy pont a mondat végén. Ezért számítanunk kell rá, hogy néhány kapcsolatunk véget érhet. Pár ember eltűnhet az életünkből. Lesz, aki elköltözik, lesz, aki egy vita miatt szakítja meg a kapcsolatot velünk. Senkit nem lehet visszatartani: aki menni akar, az hadd menjen.

Ugyanakkor a számunkra fontos emberekre vigyáznunk kell. Mindent meg kell tennünk azért, hogy elkerüljük az összeütközést. Ha az egyik fél figyel, akkor megelőzhető a szakítás!

Lesznek munkák, tanulmányok, megbízások, amelyek véget érnek 2009-ben. Pont kerül egy ügy végére. Itt lesz az ideje. De nem szabad bánnunk semmit, hiszen amikor bezárul egy ajtó, azonnal kinyílik egy új! Aki hajlandó elengedni a régit, az kap helyette újat, ami minden szempontból jobb és méltóbb lesz. Aki ragaszkodik az „elavulthoz”, ahhoz, aminek lejárt a „szavatossági ideje”, az ezt veszteségként fogja megélni. Jobb, ha elengedjük a régi dolgokat, és nyitunk az újra. Persze nem kell mindent lezárnunk. Csak arról van szó, hogy észre kell vennünk, hogy életünk mely témái értek meg a befejezésre.

2. 2009 számjegyeit összeadva 11-et kapunk, hiszen 2+0+0+9=11. A 11-es mesterszám, amely az Uránusz bolygóval áll analógiában. Rezgése nagyon magas frekvenciájú. Ez nagyfokú rugalmasságot és a változtatás képességét várja el, vagyis muszáj rugalmasan és kreatívan állnunk a váratlanul adódó helyzetekhez. Aki nem képes erre, vagy nem hajlandó változni, változtatni, az nehéz helyzetbe kerülhet. A legjobb, ha elfogadjuk az új szituációt, és megpróbáljuk a legjobbat kihozni belőle.

3. A 11-es szám számjegyeit összeadva 2-t kapunk, hiszen 1+1=2. A 2-es a kivitelezés, a megvalósítás száma. Amikor egy folyamat eljut arra a pontra, amikor már véget ér a tervezgetés, és eljön a cselekvés ideje. Ebben az évben ne csak beszéljünk a terveinkről és az álmainkról, hanem kezdjünk el tenni érte!

A 2-es szám az együttműködésről és a csapatmunkáról is szól, vagyis keresnünk kell, hogy kikkel dolgozhatunk együtt. Nem kell egyedül megoldanunk a feladatokat. Nyugodtan kérhetünk segítséget másoktól, és mi is besegíthetünk másoknak. A sikerek nem az egyéni akciókból várhatók, hanem a közösségi életből, az összefogásból. Aki nem képes vagy nem hajlandó csapatban játszani, az sokkal több energiával sokkal kevesebb eredményt fog elérni, míg az, aki csapatjátékossá válik, sikert sikerre fog halmozni.  
 
 

Mit hoz a 2009-es év a különböző típusoknak? 

Az 1-es típusnak (aki 1-jén, 10-én, 19-én vagy 28-án született):

Az 1-es a 9-es szám ellenkező pontja a számegyenesen, ezért lesznek napok, amelyeket kifejezetten nehéznek fog megélni. Tudomásul kell vennie, hogy ebben az évben nem az ő döntésén fog múlni az új témák létjogosultsága. Törekednie kell az együttműködésre. Csapatjátékossá kell válnia. Fontos lenne, hogy leszokjon káros szenvedélyeiről.

A 2-es típusnak (aki 2-án, 11-én, 20-án vagy 29-én született):

A 2-es egész évben jól fogja érezni magát a bőrében. Sok kedves, kellemes ember fogja körbevenni. Ha még nincs párja, akkor megtalálhatja. Bármilyen témában kérhet segítséget! Meg fogja kapni, bármiről vagy bárkiről legyen szó. De ne sajnálja, ha valaki kilép az életéből! Nem tartóztathatja. Ha képes elengedni, akkor hamarosan ő is jobban fogja érezni magát.

A 3-as típusnak (aki 3-án, 12-én, 21-én vagy 30-án született):

A 3-as meglepődve tapasztalhatja, hogy milyen sokan fognak pánikolni ebben az évben. Ezért nagy szükség lesz az optimizmusára, mert körülötte többen kétségbeeshetnek, és az ő derűlátása fog reményt adni nekik. Bátran vállalja fel, hogy csak a megoldásokra érdemes koncentrálni, és nem a problémákra. Idén sikeresen leszokhat pár rossz szokásáról.

 

A 4-es típusnak (aki 4-én, 13-én, 22-én vagy 31-én született):

A 4-es rosszul viselheti, hogy több paraméter hirtelen változhat körülötte. Hiába tervez el mindent aprólékosan, mégsem úgy fognak alakulni, ahogy azt ő gondolta. El kell ezt fogadnia. Akkor fog jól járni, ha képes lesz rugalmasan és kreatívan hozzáállni mindenhez. Ez meg fogja hozni a várt sikert. Elterelheti figyelmét a saját gondjairól, ha másoknak segít.

Az 5-ös típusnak (aki 5-én, 14-én vagy 23-án született):

Az 5-ös hitére és lelkesítő energiáira nagy szükség lesz idén. Sokan fognak „belekapaszkodni” az ő hitébe és szerencséjébe. Ha ezt megengedi, rengeteget segíthet másokon. Csak az indulatait kell kordában tartania, és minden rendben lesz. Amennyiben bármi miatt elkezd dühöngeni, méltatlankodni, akkor öngólt fog rúgni.

A 6-os típusnak (aki 6-án, 15-én vagy 24-én született):

A 6-os elemében lesz egész évben. Nap mint nap érezheti, hogy milyen nagy szükség van az ő gondoskodó jelenlétére. Kiélheti a védelmező hajlamait, ezért sokan lesznek hálásak. Védje a szeretteit, amennyire tudja, de el kell fogadnia, hogy nem óvhat meg mindenkit mindentől! A nehézség sokszor a legjobb tapasztalat. Nem szabad senkihez és semmihez ragaszkodnia! 

A 7-es típusnak (aki 7-én, 16-án vagy 25-én született):

A 7-es ebben az évben többször el fog gondolkodni, hogy vajon mi okozza azt a sok változást, illetve az ezzel járó pánikot, amit közvetlen közelről fog tapasztalni. Ne forduljon teljesen befelé, vegye észre, hogy kinek van, illetve lenne szüksége az ő segítségére. Ha ezt megteszi, akkor meglepően sok szeretetet fog kapni cserébe. Idén könnyen megszabadulhat pár rossz szokásától.

A 8-as típusnak (aki 8-án, 17-én vagy 26-án született):

A 8-asnak csak a türelmetlenségét kell kordában tartania. Energiáit okosan hasznosítva sikereket érhet el. Erejére és hősies megmentő fellépésére nagy szükség lesz ebben az évben. Sok ember számít az ő határozott fellépésére. Legyen önzetlen és segítőkész! Nyugodtan elengedheti mindazt, amire már nincs szüksége. Kap helyettük újat, jobbat… 

A 9-es típusnak (aki 9-én, 18-án vagy 27-én született):

A 9-es szó szerint és átvitt értelemben is elemében lesz egész évben. Azt veheti észre, hogy végre megérti a környezete, amiről eddig is beszélt. Sokan fognak támaszkodni rá, és erőt meríteni az ő nemes életszemléletéből. Vállaljon fel vezető szerepet, mert ez az embereknek példamutató lesz. Legyen önmaga, és ezzel adhat a legtöbbet! Emelje fel a tekintetét, és lássa vezérlő csillagát egész éven át!… 

A 11-es típusnak (aki 11-én vagy 29-én született):

A 11-es a saját rezgésű év ellenére nagyon kell, hogy vigyázzon, különösen az egészségére. Ne hagyja magát semmin felbosszantani! Ha idegeskedik, nem oldódik meg előbb. Aludjon eleget, igyon tiszta vizet, és legyen sokat friss levegőn! Ne várjon tovább, hanem kezdje el megvalósítani a terveit! Vegye számba a rossz szokásait, és szabaduljon meg tőlük egyenként! 

A 22-es típusnak (aki 22-én született):

A 22-es el kell, hogy fogadja, nagyszabású tervei közül nem minden fog megvalósulni ebben az évben. Mérgelődés helyett inkább ütemezze át őket! De érdemes elkezdeni konkrét lépéseket tenni. Véget ér a tervezgetés, itt az ideje a cselekvésnek. Észre kell vennie, hogy ki számít a segítségére! Ne hagyjon cserben senkit! Ha bizonytalan, akkor kérdezze meg, hogy segíthet-e, és ha igen, akkor miben!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top