Ezo

11-es férfi

A számmisztikában mindenki 11-es, aki 11-én vagy 29-én született.

11-es férfiA 11-es férfinak elsődleges elvárása a nőtől intellektuális értelemben van. Neki nemcsak egy néma és passzív hallgatóságra van szüksége, hanem értelmes párbeszédre. Tehát olyan nőre vágyik, akivel megoszthatja a gondolatait, akivel eszmét tud cserélni, aki esetlegesen az okos, irányított kérdéseivel újabb ötleteket tud adni a 11-esnek.

A 11-es férfi elvárja, hogy a nő egyetértsen a „szabadság, egyenlőség, testvériség” alapelvével, és eszerint éljen.

Mivel a 11-es férfi szenvedélyes, ezért nagyon vágyik egy nő szerelmére, aki úgy tudja kényeztetni, hogy meghagyja a szabadságát.
A 11-es férfi szereti a szokatlan, extravagáns dolgokat, ezért kedveli, ha egy nő megjelenésében is van valami szokatlan. Nem kell feltétlenül hippinek lennie, tetoválásokkal, piercingekkel és teljesen bozontos, rendezetlen frizurával. De jó, ha valamilyen izgalmas smink vagy egy sál, vagy valamilyen furcsa lábbeli felhívja a 11-es figyelmét.

A 11-es férfi érdeklődését fenntartani, a változékony hangulatával lépést tartani nem könnyű feladat. Rendkívül találékonynak és bevállalósnak kell ehhez lennie a nőnek. Változatos programokra, izgalmas utazásokra van szüksége a 11-esnek ahhoz, hogy ne unatkozzon.

Elsősorban szellemi síkon lehet egy 11-es férfit megragadni. Ha a nő olyan izgalmas, szokatlan témával foglalkozik a munkája révén vagy a hobbija miatt, és ezt megosztja a 11-essel, az komoly csáberő.

A 11-es férfinak szüksége van egészséges táplálkozásra, elegendő alvásra és sok mozgásra, szerencsés, ha ezt a nővel együtt teheti. Az is jó, ha a nő figyel ezekre, és kezdeményez ilyen programokat is. A 11-es férfi idővel megérti, hogy mindez az ő érdekét szolgálta, és végtelenül hálás lesz ezért a nőnek.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top