Ezo

Meddig hat ránk a válság?

Akik kutatják a jövőt, természetesen felteszik a kérdést maguknak: meddig tart a világgazdasági válság és milyen hatással lesz életünkre? Most megtudtuk a választ!

Sokunknak a világgazdasági válság távoli, megfoghatatlan jelenség volt, egészen addig, amíg saját bőrünkön nem kezdtük érezni negatív hatásait. A rengeteg elbocsátás, a csökkenő fizetések és a híradók egyre rosszabb hírei az ezoterikus gondolkodású embereket is arra sarkallják, hogy a jövőbe lessenek és megtudják, mi vár rájuk, az országra és az egész Földre.

Meddig hat ránk a válság?

Kihúzta a „Végzet” lapját

Morvay Kendra jósnő egy héttel ezelőtt, csupán „magánszorgalomból” lesett bele a kártyákba, ugyanis egyre nagyobb volt benne a kíváncsiság, hogy miért jött éppen most a világgazdasági válság, és meddig nyögjük még ennek terheit. A válasz megdöbbentő!

„A tarot kártya nagyon érdekes válaszokat adott – kezdi Kendra. – A lapok arra utaltak, hogy a világgazdasági válság addig fog tartani, amíg a világ országainak politikusai rá nem ébrednek, hogy új energiaforrásokat kell használnunk. Ezek ugyanis új munkahelyeket és olcsóbb megélhetést jelentenek. Éppen ezért nagyon nehéz megmondani, hogy meddig nehezíti életünket a válság. Ha a politikusok hamar hajlandóak a váltásra, akkor hamarabb jön a fellendülés, ha nem, még jó ideig elhúzódhatnak a problémák. A kártyavetés során a Végzet lapját is kihúztam, ami azt jelenti, hogy a válsággal egy természetes változás is lezajlik az életünkben, hiszen minden újdonságot egy krízis előz meg.”

Faragó Melinda nem csak asztrológusként, hanem pszichológusként is szemléli a válságot. A csillagok szerint körülbelül két-két és fél évig tart a nehéz időszak, ám az emberi sorsokban, lelkekben tett kár már most tapasztalható.

„Úgy gondolom, hogy a válsággal kapcsolatban egyfajta hisztéria van kialakulóban, márpedig az az ember, aki fél, hajlamos meggondolatlanul cselekedni. Az az érzésem, hogy sok cégnél a válságra hivatkozva könnyebben bocsátják el a dolgozókat, ezt használják fel indokként. Előbb-utóbb komoly társadalmi feszültségek várhatók, amely súlyos problémákat szülhet itthon és a világ más országaiban is.

Melitta lélekgyógyász, lapunk állandó ezoterikus szakértője is belelesett a kártyákba, és bizony komoly következményekről számolt be.

„A válság kiindulópontjai a kártya szerint nagy intézmények voltak, ez esetben bankokról van szó – avat be Melitta. – Olyan hiteleket vettek fel emberek, amit nem tudtak és nem tudnak visszafizetni, emiatt sorsok fordulnak rosszra, sokan tönkremennek. A baj az, hogy a politika éppen a bankokat támogatja, azokat az intézeteket, amelyek a válság kiváltó okai. Ha ezen változtatnak a politikusok, akkor egy-két éven belül túl leszünk a válságon. Ha nem, akkor bizony akár egy évtizedig is elhúzódhat, és ez csődbe sodorhat szinte mindenkit. A teljes összeomlás pedig bűnözést, az emberi értékek elvesztését hozhatja magával.”


Májustól jobb idők jönnek?

Elek József látó reménytelibbnek látja a jövőt, ami nekünk is jobb kedvre adhat okot. Ő úgy gondolja, a válság napjai meg vannak számlálva.

„Májusra vége lesz a válságnak, szeptemberre pedig végbe megy az emberekben egy olyasfajta változás, amellyel képesek lesznek túllépni ezen a helyzeten – mondja a látó. – Én nem a cégek, hanem a dolgozók szempontjából nézem ezt a kérdést, és ők május végére már kidolgozzák a maguk túlélési stratégiáit. Átgondolják a szokásaikat, azt, hogy mire költenek pénzt, és felkészülnek az új életre. A kényszer ráadásul jobban összekovácsolja az embereket, eddig talán azt sem tudtuk, hogy ki a szomszédunk, most jobban odafigyelünk rá. Átalakul az emberi kapcsolatok minősége. 2012-ben dimenzióváltás következik be, belépünk egy más minőségű korszakba. A válság az erre való felkészülést jelenti.”

Meddig hat ránk a válság?


A Bak jegyében

Szakértőnk, Szabó Mária szerint minket, magyarokat azért érint erősebben a válság, mert Magyarország a Bak jegyében született, és a Plútó most ebben a jegyben tartózkodik.

„A Plútó kb. 246 évenként érkezik ugyanabba a csillagjegybe, ahol átlagosan 14-15 évig tartózkodik – meséli Mária. – 2008 novemberének utolsó hetében a Bakba lépett, ahol több mint másfél évtized alatt minden Bak jegyében született személyt, országot, eseményt, alakulatot és a Bak hatáskörébe tartozó társadalmi képződményt és szervezetet jelentősen átalakít. Mivel a történelmi Magyarország 1000 karácsonyának környékén, a Bak jegyében született, tehát a magyar állam születési horoszkópja a Bak, bennünket, magyarokat az átváltozás (amely 2011 elejéig tart) erőteljesebben érint. Ez a karmikusan szükségszerű, nagy társadalmi átváltozás csakis kényszer hatására történhet, és ezt a kényszert jelenleg világszerte a gazdasági krízis testesíti meg. A Szaturnusz és az Uránusz szembenállása 2009-ben sok váratlan, derült égből villámcsapásként ható eseménnyel szembesít bennünket, így a stabilitás érzését ritkán tapasztalhatjuk meg. A Szaturnusz a Szűzben azonban remélhetőleg az alázatos, szerény, szorgalmas és odaadó munka, valamint életvezetés elsajátítására és az apró örömök értékelésére kényszerít ebben az évben.

Jó hír, hogy a Jupiter Vízöntőben való tartózkodása a 2009. évben világszerte elősegíti a javak igazságosabb elosztását és egy igazságosabb, demokratikusabb társadalom kialakulását.”

 

Erő és Diadalszekér

Cecília jósnő a kelta kereszt alakban rakta ki a tarot Nagy Árkánumának lapjait, és a következőket látta a gazdasági világválsággal kapcsolatban.

„A lapok egyértelműen mutatják, hogy a válság egy nagy változást készít elő. Most van szükségünk bátorságra, bölcsességre, az értékek átgondolására – javasolja Cecília. – A kártya szerint 2010 nyarán már fellélegezhetünk. A hetedik, nyolcadik és tizedik helyen az Erő, a Diadalszekér és az Ítélet lapja van, ami azt jelenti, hogy óriási kitartásra lesz szükségünk, de fel fogunk állni.”

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top