Ezo

A szombati telihold érzelmi viharokat hoz!

Különleges helyzetbe kerül a Hold szombaton: a Bakban telihold és holdfogyatkozás is lesz, ez pedig mindenki érzelmi életére hatást gyakorol.

A szombati telihold  érzelmi viharokat hoz!A Hold az asztrológiai hagyomány szerint nem érzi jól magát a Bakban, hiszen míg a bolygó tele van érzelmekkel, intuícióval, gyengédséggel, addig a csillagjegy racionális, kemény, hidegfejű és munkamániás. Könnyen értelmezhetjük a szombati bolygóállást. Érzelmeink megkeményednek, hajlamosabbak leszünk a részvétlenségre, a törtetésre, a nyomulásra. A kapcsolatok fontossága háttérbe szorul, s mindannyian kicsit a saját érdekeinket nézzük majd.

Hogyan fordítsuk a hasznunkra a Bakban lévő teliholdat?

– Aki már régóta szeretné lezárni egy kapcsolatát, annak eljön a tökéletes alkalom. Szombaton a lehető legkevesebb fájdalmat okozva léphet tovább!
– Aki szeretné meggyőzni a főnökét arról, hogy léptesse elő, az pénteken tehet egy próbát. Aznap már elég erős a bolygóállás hatása ahhoz, hogy a főnökünkre hathassunk, de még túl gyenge ahhoz, hogy a főnök inkább kirúgjon bennünket…
– Ha monoton munka (nagytakarítás, építkezés, táblázatok kitöltése stb.) vár ránk, péntektől vasárnapig könnyebben túl lehetünk rajta.
– Ha pénzt kérnénk kölcsön, vagy hitelkérelmet nyújtanánk be, azzal várjunk a jövő hét közepéig!
– Ha a barátaink hirtelen irigy kutyákká változnak, akik bizalmatlanul méregetnek bennünket, netán gonosz megjegyzéseket tesznek ránk, ne sértődjünk meg, sőt! Fogadjuk mosolyogva és nevetve a támadásokat – a humor ugyanis a legjobb fegyver a Bakban álló telihold ellen!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top