Ezo

Stohl András kap egy újabb esélyt a sorstól

A beszélgetést ugyan nem is vállalta, pontos születési adatait megadta a Nők Lapja Ezotériának Stohl András, és kíváncsi volt arra, mit mutatnak a csillagok.

Rejtett képességek

Fotó: RTLKlub Sajtóklub
Fotó: RTL Klub Sajtóklub

A Halak jegyében született, Szűz aszcendensű művésznek erőteljes a kisugárzása, ezt az aszcendensen álló Plútónak és Uránusznak köszönheti. Többek között ez a két bolygó teszi őt ellenállhatatlanná, emiatt könnyedén el tud játszani bármilyen szerepet, és ez a két bolygó ruházza fel rejtett erőkkel, mágikus képességekkel, amelyek segítségével elvarázsolja az embereket.

De ugyanezek a bolygók okozzák azt is, hogy személyét illetően ebben a nehéz helyzetben megoszlik az emberek véleménye. Vannak, akik felmentik, változatlanul rajonganak érte, és vannak, akik börtönben szeretnék látni őt a baleset okozása miatt.

A Halak Napjával szeretne egyszerű lélek lenni, elmerülni az élvezetekben – a csábításnak engedve meg is teszi –, és olyan dolgokat cselekedni, amelyek a bűn határán mozognak vagy büntetéssel járnak – szex, szesz, drogok különc élvezete –, mert a maga választotta ösvényt, amelyen járnia kell, egy idő után akadályverseny-pályának tekinti, és ilyenkor a helyzet kicsúszik a kezéből. Ekkor a Halak Nap hatására megpróbálja a könnyebb utat választani, illetve olyan módon igyekszik lazítani, amit Plútó nem enged. A baljós bolygó ilyenkor megmutatja a legsötétebb arcát, és olyan dolgok történnek, mint például a legutóbbi baleset. Horoszkópja alapján erre azt is mondhatjuk, hogy kísért a múltja.

A megkínzott lélek

Fotó: Sanoma Archív/Vörös Szilárd
Fotó: Sanoma-archív/Vörös Szilárd

Az asztrológia feltételezi, hogy van előző élet. Stohl András horoszkópja arról árulkodik, hogy egy korábban megkínzott lélek ölthetett most újra testet, aki azelőtt saját átalakulásaiért küzdött, soha nem választhatta a szeretet és az intimitás elérésének egyszerű és becsületes módját.

Horoszkópjában a Plútó már eleve arra utal, hogy ez az élet sem lesz könnyű, ebben az inkarnációban is kemény feladatok várnak rá. Hiába választotta születéskor a lélek azt a hónapot és napot, amikor a Nap még a mosolygós, vidám, bohóckodó, de labilis Halak jegyében tartózkodott, amitől az életet lazábbnak érezhetné. Mégis olyan órában és percben jött világra, amikor az aszcendensén a mitológia kíméletlen istenségéről elnevezett Plútó áll. És ettől időnként úgy érezheti, mintha az univerzum átka sújtana le rá. Mert a Plútó kényszeríti, hogy nézzen szembe mindazzal, amit el akar felejteni. Például: miért nincs rendben önmagával, vagy miért enged mások befolyásának, vagy miért ragaszkodik ahhoz, hogy bizonyos körülmények áldozatává váljon.

A Plútó nem enged a szorításból, és ha a szülött nem látja be, hogy saját maga vonja a kellemetlenségeket saját fejére, akkor önmaga esküdt ellenségévé válik, lelkének legádázabb árulójává, és a karmikus út bejárása helyett önpusztító életet él.
Horoszkópja alapján Stohl András kap egy újabb esélyt a sorstól arra, hogy a karmáját teljesítse, és nagy színészeink nyomdokain járjon, másoknak magas szintű művészi élményt nyújtson.

Stohl András kap egy újabb esélyt a sorstól Hogy milyen is a szerelem a Vízöntő-korszak idején, többet megtudhatsz a Nők Lapja Ezotéria nyári számából. A lapban találsz asztrológiai krimit, olvashatsz arról is, hogy József Attila  vajon öngyilkos lett-e, vagy baleset áldozata volt. Erről a vitát tanúvallomások, jegyzőkönyvek, valamint a horoszkópja alapján folytatjuk. Bemutatjuk, hogyan alkalmazzák a legrégebbi szerelmi mágiákat napjainkban. És izgalmas olvasmányt találhatsz lapunkban a kóborló lelkekről, a médiumokról, a halottlátókról. A lapot itt meg is rendelheted!

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top