Ezo

5+1 ezoterikus tipp fogyókúrázóknak

Annyi fogyókúrás módszer létezik, hogy néha nehéz közülük választani. Mindegy, melyik diéta mellett döntesz, az ezoterikus módszerek segítenek megtámogatni a fogyásodat!

1. Fogyj a Holddal!
A fogyóhold idején kezdett fogyókúra sokkal sikeresebb, ilyenkor gyorsabban mennek le a fölösleges kilók. Újhold idején pedig a teljes életmódváltást érdemes megtennünk. (A Hold november 22-től fogy, december 5-én lesz újhold.)

5 + 1 ezoterikus tipp fogyókúrázóknak2. Lásd a végeredményt!
Minden este lefekvés előtt érdemes magad elé képzelni, hogy már elérted a vágyott alakot. – Ezt a gyakorlatot végezheted minden előkészület nélkül, vagy akár meditálhatsz is!

3. Mantrázz!
„Napról napra tökéletesebb az alakom! Napról napra vonzóbb vagyok!” – az egyik leghatékonyabb fogyasztó mantra!

4. Varázsolj!
Fogj egy vastagabb fehér gyertyát, és minden nap égess el belőle egy kicsit! Ez a gyertya jelképezi a fölösleges kilóidat, ahogyan elégetsz belőle, úgy mennek le a kilóid.

5. Állj a tükör elé!

Ha nem vagy jóban a tükörképeddel, az a fogyókúrád eredményében is meglátszik. Ezért minden reggel állj a tükör elé, és keress magadon 5 dolgot (nem többet és nem kevesebbet!), amit szeretsz magadon! Ha ezek megvannak, nevezd meg azokat a pontokat, amik vékonyabbak, mint tegnap! (Bizony legalább egy ilyet kell találnod minden nap, elég, ha a változást eleinte te látod, később más is fogja!)

+1. Érezd jól magad a bőrödben!
Hidd el, ha szépnek látod magad, mások is annak látnak, és a fölösleges kilóid fel sem tűnnek majd másoknak…

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top