Ezo

Karmahoroszkóp (2010. december 4–10.)

Izgalmas csillagállások lesznek a héten, amely nagy jövés-menést, régi szerelmek újraéledését vagy a meglévők még erősebbé válását és nagy béküléseket is ígér.

Kos:
Karmahoroszkóp (2010. december 4-10.)Karmikus kötelességed: Néha egészen misztikus vagy, és ezzel megrémítheted a környezetedet. Nem biztos, hogy mindenki úgy gondolja a dolgokat, mint te, és ezt kénytelen vagy elfogadni. De azért próbálkozz nyugodtan, hátha meg tudod győzni néhányukat.
Karmikus kapcsolatod: Főnököddel lesz, akinek teljesen ki vagy szolgáltatva. Ha vele vagy, egy szerepet kell játszanod, amiből a héten lehet, hogy kizökkensz, és ez egy kis galibát okozhat neked.
Karmikus feladatod: Szedd össze magadat, és végre állja a sarkadra, mert ha nem teszed, még a végén megbetegszel. Nehezen viseled a vitás ügyeket, ezért komolyan gondolkozz el azon, hogy a jövőben átlépsz minden olyan dolgon, amely nem egyezik a te elképzeléseiddel, és csak legyintesz rájuk.
 
Bika:
Karmahoroszkóp (2010. december 4-10.)Karmikus kötelességed: Nem érdemes tovább halogatnod egy beszélgetést, amelynek már régóta el kellett volna hangzania. Lehet hogy számodra kedvezőtlen dolgok fognak elhangzani, de mindenképpen építő jelleggel kell venned minden egyes szót.
Karmikus kapcsolatod: A pasiddal lesz, akivel egyre nehezebb. Vedd figyelembe az állandó kedélyállapot-változásait. Lehet, hogy az egyik percben élete szerelme vagy, a másikban pedig az ellensége. Nem te vagy az oka, hanem a rengeteg munka és felelősség, ami a nyakába szakadt.
Karmikus feladatod: Ezen a héten is lendület és magabiztosság kísér végig, de ez nem azt jelenti, hogy munkádat el kell hanyagolnod. Így is sokan várják, hogy hibázz, és a helyedre léphessenek.

Ikrek:
Karmahoroszkóp (2010. december 4-10.)Karmikus kötelességed: Önbizalmad az egekben, nehéz veled megtalálni a közös hangot, csak akkor sikerülhet, ha valaki nagyon kitartó és türelmes. De annak biztos megéri, mert a héten elemedben leszel, és jobbnál jobb ötleteid lesznek bármiről is, legyen szó.
Karmikus kapcsolatod: Egy olyan személlyel lesz, aki nem vesz semmibe, és átnéz rajtad. Nem tudod hova tenni a dolgot, mert úgy érzed, hogy nem szolgáltattál rá okot. De ha jobban belegondolsz, igazán nem is érdekel.
Karmikus feladatod: Ne mondj le a szerelemről, még ha keményen meg is kell küzdened érte. Azok a dolgok, amelyek nehézségek árán lesznek a tiéd, sokkal nagyobb értékkel bírnak. Egyébként meg egy karnyújtásnyira vagy az igazitól.

Rák:
Karmahoroszkóp (2010. december 4-10.)Karmikus kötelességed: Szenvedélyes kapcsolatba kerülhetsz egy kollégáddal. Másra sem tudsz gondolni, mint rá. Ez a munkateljesítményeden is meglátszik. Semmi jót nem szül ez a viszony, jobban tennéd, ha kivernéd a fejedből.
Karmikus kapcsolatod: Egy olyan személlyel lesz, akivel szemben mértékletesnek kell lenned. Nem szabad túl közel engedned magadhoz, mert akkor visszaélhet a bizalmaddal, és erre csúnyán ráfizethetsz.
Karmikus feladatod: Soha ne feledkezz meg azokról a barátaidról, akik melletted állnak jóban-rosszban egyaránt. Továbbra is szükséged lesz rájuk, mert nehezen tudsz dönteni, és ők azok, akik a segítségedre lehetnek, mert józanok, és csupa jó dolgot akarnak neked.

Oroszlán:
Karmahoroszkóp (2010. december 4-10.)Karmikus kötelességed: A társaság középpontja szeretnél lenni, és tőled szokatlan módon hajlamos lehetsz elrugaszkodni a jól bevált dolgoktól. Ezen ne lepődj meg, inkább élvezd ki, mert végre előjött belőled az a roppant nagy kreativitás, ami mostanában mélyen szunnyadt.
Karmikus kapcsolatod: Egy olyan ismerősöddel lesz, aki már megint nem mond igazat. Még szerencse, hogy fantasztikus antennáid vannak és megérzed, ha valaki sumákol. Így nem hagyod magadat átverni most sem.
Karmikus feladatod: Varázslatos napokat tölthetsz a pasiddal kettesben, de ez nem az jelenti, hogy teljesen zárkózzatok el a külvilágtól, mert nagyon gyorsan megunhatjátok egymást. Éljetek társadalmi életet, mert attól csak színesebb lesz a kapcsolatotok.

Szűz:
Karmahoroszkóp (2010. december 4-10.)Karmikus kötelességed: Tudod, hogy mit akarsz az élettől, és teszel is érte. Ha valami nem tetszik, nyugodtan adj hangot véleményednek. Mert akkor legalább mindenki tudja, hogy hányadán áll veled, és te is viszont tudod, hogyan vélekedik rólad a környezeted.
Karmikus kapcsolatod: Egy olyan barátnőddel lesz, aki nagyon egyoldalú. Mindig csak kapni szeretne, de adni nem. De ebből kezd eleged lenni, és még az is előfordulhat, hogy barátságotoknak vége szakad.
Karmikus feladatod: Szerelmi kapcsolatod meginoghat egy félreértés miatt. Jobb mielőbb tisztáznod, de ha jobban belegondolsz, lehet hogy semmi értelme, hiszen ha egy ilyen semmiség elbizonytalanít, és ha nincs bizalom köztetek, megette a fene.

Mérleg:
Karmahoroszkóp (2010. december 4-10.)Karmikus kötelességed: Sokat spórolsz, és az nézed, hol takaríthatsz meg. Jól teszed, mert neked mindig lesz dugipénzed, és amikor szükséged lesz egy új, hódító ruhadarabra, nem jelent gondot megvenni.
Karmikus kapcsolatod: A pároddal lesz. Eddig azt gondoltad, hogy az ellentétek vonzzák egymást, de lehet, hogy most pont azok a tulajdonságai kezdenek idegesíteni, amelyekbe beleszerettél. Kezd egyre furcsábban viselkedni, és úgy érezheted, hogy neki minden és mindenki fontosabb nálad.
Karmikus feladatod: Végre azt érzed, hogy a befektetett munkádnak megérett a gyümölcse. Főnököd elismerően nyilatkozik rólad, és bizalmas feladatokat oszt rád.
Semmi kétség, tiéd lesz a kinevezés, csak légy kitartó.

Skorpió:
Karmahoroszkóp (2010. december 4-10.)Karmikus kötelességed: Anyagi helyzeted szenzációsan alakul. Vége a szűkös időszaknak, a számlád napról napra duzzad. Végre meglepheted kedvesed valami különleges ajándékkal vagy egy fantasztikus utazással.
Karmikus kapcsolatod: Egy olyan személlyel lesz, aki nem ismert téged igazán, de a héten nagy segítségedre lehet. Olyan tanácsot kapsz tőle, amely kihúzhat a slamasztikából. Egy kívülálló mindig objektívabban látja a dolgokat, ezt ne felejtsd el.
Karmikus feladatod: Munkahelyeden eldurvul a helyzet. Mindenki tíz körömmel ragaszkodik a pozíciójához. Neked sem lesz egyszerű, mert többen szeretnének kilökni a nyeregből, de nyugodj meg, mert semmi esélyük, csak légy magabiztos, és higgy magadban.

Nyilas:
Karmahoroszkóp (2010. december 4-10.)Karmikus kötelességed: Mindenki csodálja a céltudatosságodat, de ezzel nem sokra mész, ha közben teljesen elmarod magad mellől az embereket. Mert ha csak a munkádra és a terveidre vagy hajlandó koncentrálni, akkor az emberi kapcsolataid szép lassan megszűnnek.
Karmikus kapcsolatod: Egy olyan személlyel lesz, aki egy új kihívás előtt áll, és hogy sikeres legyen, mindent elkövet. Még az is lehet, hogy képes rajtad átgázolni, hogy céljait mielőbb elérje, de nem fog sok sikerrel járni.
Karmikus feladatod: Végre fellélegezhetsz, mert párkapcsolatodba ismét béke költözik. Számodra most ez a legfontosabb, mert pontosan tudod, hogy ha ott rendben mennek a dolgok, akkor az élet más területein is sikeres lehetsz, és ez megnyugtató számodra.

Bak:
Karmahoroszkóp (2010. december 4-10.)Karmikus kötelességed: Sok esélyed van egy olyan állás megszerzésére, amely hosszú távra szólna. Amellett, hogy kiemelkedő kereseti lehetőséget biztosít, nagyon kreatív feladat, végre megszabadulhatnál az unalmas főnöködtől, és a még unalmasabb kollégáidtól.
Karmikus kapcsolatod: Egy olyan személlyel lesz, akivel ki kell békülnöd, mert érdekeid úgy kívánják. Nem várt akadály keresztezheti az utadat, amelyet csak ő tud megoldani, és ha nem teszi meg, változtatnod kell a terveiden.
Karmikus feladatod: Minden okod meg van a nyugalomra, mert az anyagi ügyeid biztos lábakon állnak. Lesz mit a tejbe aprítanod, sőt még az is lehet, hogy te segítesz több barátodnak, aki eddig téged támogattak.

Vízöntő:
Karmahoroszkóp (2010. december 4-10.)Karmikus kötelességed: Állandó lelkiismeret-furdalás gyötör, mert bár kapcsolatban élsz, más pasikról álmodozol. Ezek teljesen szokványos álmok, és nem azt jelentik, hogy te nem szereted a párodat, csak azt, hogy néha vágyakozol valami új után. Beszéld meg vele, mert valószínűleg ő is meg tudja adni.
Karmikus kapcsolatod: Egy olyan személlyel lesz, aki szavak nélkül is megért. Kevés ilyen barát van az ember életébe, ezért jobban teszed, ha megbecsülöd, és mikor neki van szüksége néhány baráti szóra, akkor te is szakítasz rá időt, még akkor is, ha nagyon kevés van.
Karmikus feladatod: A munkában kitűnő eredményeket érhetsz el, mert rafinált leszel a héten. Még ha elsőre nehéznek is tűnnek a dolgok, a hét közepére a saját magad malmára tudod hajtani a vizet.

Halak:
Karmahoroszkóp (2010. december 4-10.)Karmikus kötelességed: Hiszel a szerelemben, mert tudod, hogy ez hozza ki a legjobb énedet, és erre most nagy szükséged lesz, mert lesznek nehéz feladatok, amelyekkel szembe kell nézned a héten, és csak ez segíthet át rajtuk.
Karmikus kapcsolatod: Egy olyan személlyel lesz, akinek kölcsönt adtál. A héten nem hajlandó vissza fizetni, pedig neked most nagy szükséged lenne a pénzre. Ha szép szóval nem megy, akkor ne erőltesd, mert még a végén te ütöd meg a bokádat. Hamarosan magától is visszaadja.
Karmikus feladatod: Fizikumod és a szellemi erőd ismét a topon lesz, elkezdhetsz tervezgetni, és elgondolkozni azon, hogy mibe vágd a fejszédet. A most kigondolt ötletek, tervek, szavatoltan sikeresek lesznek.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top