Ezo

Szerelmet hoz 2011?

Mit üzennek a csillagok a párban élőknek és a párra váróknak?
Szerelmet hoz 2011?
 Mi vár ránk 2011-ben?

2011-ben nagy találkozások, nagy szerelmek várhatóak. Minden jegy szerelembe eshet. Egyéni élethelyzettől függ, hogy ezzel a nagy érzelemmel mit kezd. Az is előre látható, hogy minden kapcsolatban lesz megtorpanás. Ez nemcsak törvényszerű, de hasznos is. Ugyanis ennek eredményeképpen mindenkinek lesz ideje végiggondolni, hogy mit akar, mit ad, és mit vár el a szerelemtől, a szerelmétől.

KOS március 21. – április 20.:
Szerelmet hoz 2011?Párban élők: Azok a Kos-szülöttek, akik párkapcsolatban élnek, már 2011 első hónapjában nagy kísértésnek lesznek kitéve. Sok múlik azon, hogy belesodródnak-e egy titkos kapcsolatba, vagy képesek nemet mondani. Ha az előbbit választják, számítsanak féltékenységi jelenetekre! Az év hátralévő része szinte teljes mértékben ettől függően fog alakulni. Nyáron várható még egy flört. De ez csak egy könnyed szóbeli incselkedés lesz. Ősszel visszatalálhatnak a párjukhoz. A szenvedélyt vele élhetik meg. Év végére egy magasabb szinten folytatódhat a kapcsolat. Komoly elköteleződésre: összeköltözésre, eljegyzésre, esküvőre szánhatják el magukat.
Párra várók: A párkapcsolatot kereső Kosok 2011 januárjában jól nyissák ki a szemüket, mert ott lesz karnyújtásnyira az, akire régóta vágytak! A sors fintora, hogy a nagy ő vagy foglalt, vagy távol él. Emiatt sem szabad fejest ugraniuk egy olyan kapcsolatba, amiben a másik nincs még teljesen „készen”. Nyár elején utazások során is történhet érdekes találkozás. Ez könnyed flörtnek ígérkezik. Ezért ezt sem érdemes túl komolyan venni. Sokkal inkább azt, aki ősszel toppan be. Ő lassan, de kitartóan fog udvarolni. Érdekes módon egyszerre fogja vonzani, és taszítani a Kosokat. Ez az ellentmondásos érzés még izgatóbbá teszi a dolgot. De szerencsére az év vége meghozza a döntést.

BIKA április 21. – május 20.:
Szerelmet hoz 2011?Párban élők: A párkapcsolatban élő Bikáknak a 2011 elég feszülten indul. Ennek nem a párjuk az oka, hanem a hivatásbeli változások. Elengedhetetlen, hogy ne vigyék haza a munkahelyi gondjaikat, de ezzel szabályosan megmérgezhetik a kapcsolatukat. Tavasszal egy titkos szerelem fogja elvarázsolni a Bikákat. Ez figyelmeztető jel arra, hogy valamit nem kapnak, nem élhetnek meg a párjukkal. Nyáron családi, ingatlanügyek fogják lekötni a figyelmüket. Ez megnyugtatja őket, és visszatereli a párjukhoz. Ősszel ismét beleszerethetnek a kedvesükbe. Ennek gyümölcse egy gyermek lehet. Előre fontolják meg, hogy készen állnak-e erre!
Párra várók: A párra váró Bika szülöttek 2011 legelején nem tudnak a szerelemre figyelni, mert minden idejüket a munkakeresés vagy a karrierépítés fogja lekötni. Ennek ellenére lesznek jelentkezők. Nem baj, ha őket könnyedén kezelik. Sőt kifejezetten vonzóvá válnak azok a Bikák, akik nem akarnak komoly kapcsolatot. A nyár otthoni ügyekkel fog telni. Ez sem zárja ki, hogy becsöngessen a szerelem. Megint bebizonyosodik, hogy a szerelmet nem kell keresni. Ha készen állnak rá a Bikák, akkor rájuk talál. Ősszel egy olyan emberbe botlanak, aki hozzájuk illik. Az összecsiszolódás minden korábbinál nagyobb feladat lesz. De az év végi ünnepeket szeretetben együtt tölthetik.

IKREK május 21. – június 21.:
Szerelmet hoz 2011?Párban élő: A párkapcsolatban élő Ikrek-szülöttek 2011 év elején vigyék magukkal mindenhova a párjukat! Így elkerülhetik a féltékenységi jeleneteket. Hiszen nem az a megoldás, hogy otthon ülnek. Ahogy az sem, hogy hazatérve mindenről részletesen be kell számolniuk, mert mindez megmérgezheti a kapcsolatukat. Nyáron több kisebb utazásra lesz alkalmuk az Ikreknek. Ezek a közös élmények közelebb hozhatják őket a párjukkal. Ősszel trónörökös fogantatása lehetséges. Előre beszéljék meg, hogy ezt most be tudják-e vállalni, és ennek megfelelően járjanak el! Így nem lesz kérdés a későbbiekben, hogy mi a helyes. Az év csupa előremutató, biztató jellel búcsúzik.
Párra várók: A párra váró Ikrek-szülötteknek 2011 csábító lehetőségekkel indul. Olyan emberrel fognak találkozni, aki elvileg megfelel az elvárásaiknak. Kérdés, hogy a gyakorlat igazolja-e ezt. Ahhoz, hogy ez kiderülhessen, időre van szükség. Szóval ne siessenek! A nyári utazások több kalandot is ígérnek. Ezek nem lesznek hosszúak és komolyak. De jót fognak tenni az Ikrek önbizalmának. Arra ügyeljenek, hogy senkit se hitegessenek! Vagyis ne ígérjenek semmit! Így nem lesz utólag kínos, ha meggondolják magukat, és tovább „repülnek”. Ősszel sorsszerű, tehát elkerülhetetlen és „végzetes” szerelem vár az Ikrekre. Ne álljanak ellen, mert semmi esélyük! Az év vége is ennek hatása alatt fog telni…

RÁK június 22. – július 22.:

Szerelmet hoz 2011?Párban élők: A párkapcsolatban élő Rák-szülöttek 2011 első három hónapjában féltékenyek lesznek. Ez egy őrjítő, lélekrágó és örvényszerűen lehúzó érzés. Ahhoz, hogy ez ne uralkodhasson el rajtuk, sokat kell beszélgetniük a párjukkal, és minél több közös programot csinálniuk. Mindez megnyugtatja őket. Kora nyáron érdekes módon a Rákok lesznek kísértésnek kitéve. Most megtapasztalhatják, milyen nehéz ellenállni. Így lesz meg az egyensúly, és valóban helyreállhat a harmónia. Ősszel költözés vagy lakásfelújítás fogja lekötni minden idejüket és figyelmüket. Remélhetőleg ez egyetértésben fog zajlani. Ettől is függ, hogy az év végi ünnepek milyen hangulatúak lesznek.
Párra várók: Azok a Rák-szülöttek, akik még keresik a párjukat, 2011 elején úgy érezhetik, hogy mindenki megtalálta már a szerelemet, csak ők nem. Ettől az irigység elkezdheti rágni a lelküket. Ezt gyorsan hagyják abba, mert egyre rosszabbul fogják érezni magukat! Jobb, ha egyelőre barátokkal keresik az élményeket. A szerelem nyár végén vagy ősszel léphet be. Teljesen váratlanul és szelíden fog közeledni, észrevétlenül, egy „ártatlan” beszélgetésből fog kialakulni. Kérdés, hogy az illető mennyire felel meg a Rákok magas elvárásainak. Nem szabadna túl sokat tesztelni a jelentkezőt, mert elmúlik a lelkesedése. Az év vége kettejük kitartásán és toleranciáján fog múlni.

OROSZLÁN július 23. – augusztus 22.:
Szerelmet hoz 2011?Párban élők: A párkapcsolatban élő Oroszlán-szülötteknek a 2011-es év sorsszerű döntésekkel indul. Nem lehet tovább húzni az elköteleződést. Ezt a kapcsolatot vagy teljesen felvállalják, vagy befejezik. Egy gyermek fogantatása is sürgetheti a döntés meghozatalát. Nyáron a munkájukba menekülnek, hogy ne az otthoni nyomás határozza meg minden gondolatukat, ősszel fognak csak fellégezni. Ekkor visszatér az életkedvük és az életigenlésük. Ekkor jöhet az utód, ha úgy döntenek, hogy felvállalják. Az év vége tartogat még egy kisebb flörtöt. De vigyázzanak, ami ártatlannak indul, komollyá válhat! Ne játszanak senki érzelmeivel, és ne mondjanak olyasmit, amit később vissza kell vonni!
Párra várók: A párra váró Oroszlán-szülöttek 2011-ben a bőség zavarával fognak küzdeni. Folyamatosan lesznek jelentkezők. Ezek közül lesz, aki annyira komolyan gondolja a dolgot, hogy egy hét után összeköltözne. Az Oroszlánok ne hagyják magukat sürgetni! Nem nekik való ez a gyors elköteleződés, mert pár hét után arra fognak ébredni, hogy „én nem ezt akartam”. Nyáron a munkájuk annyi energiájukat le fogja kötni, hogy nem is lesz idejük a szerelemre. Ne feledjék, hogy jogukban áll eldönteni, hogy mi az éppen aktuális és fontos ügy! Az év legvégén, az ünnepek kapcsán össze fognak futni valakivel, aki el fogja varázsolni az Oroszlánokat. Ebből nagy szerelem lehet. Idővel kiderül…

SZŰZ augusztus 23. – szeptember 22.:
Szerelmet hoz 2011?Párban élők: A párkapcsolatban élő Szűz-szülöttek 2011 első negyedében érzelmi hullámzáson fogak átmenni. Hol azt fogják érezni, hogy a párjuk a legcsodálatosabb ember, hol meg azt, hogy rosszul döntöttek. Tudniuk kell, hogy ez természetes. És azt is, hogy az év eleje nem alkalmas nagy döntések meghozatalára. Jobb, ha nyár végéig várnak ezzel. Ekkor kiegyensúlyozottak, öntudatosak és határozottak lesznek. Vagyis önmaguk. Ősszel vigyázzanak a szívükre, mert egy tiltott szerelem felkavarhatja őket, és kibillentheti az egyensúlyukból! A megoldás csak a távolságtartás lehet. Ha ez sikerül, az év vége békésen fog búcsúzni, az ünnepek kellemesen fognak telni.
Párra várók: A párra váró Szűz-szülöttek 2011 elején teljesen össze lesznek zavarodva. Nehéz lesz különbséget tenniük a barátok és az udvarlók között. Ahhoz, hogy ez ne okozzon kínos helyzetet, legjobb, ha mindenkit barátként kezelnek mindaddig, amíg a másik egyértelműen ki nem mondja, hogy ő többre vágyik. És még ekkor sem kell elsietni a döntést. Bőven elég, ha csak nyár végén mond igent vagy nemet minden Szűz. Ugyanis ekkor lesznek önmaguk. Ősszel saját érdekükben kerüljék a foglalt embereket! Nem lenne tanácsos olyan szerelembe keveredniük, ahol ők lennének egy kapcsolatban a titok. Év végén minden elcsendesedik, és annak lesz esélye, aki komoly és tisztességes.

MÉRLEG szeptember 23. – október 22.:
Szerelmet hoz 2011?Párban élők: A párkapcsolatban élő Mérleg-szülötteknek 2011 csupa meglepetéssel kezdődik. A párjuk olyan javaslattal vagy kéréssel állhat elő, amire nem számítottak. Lényeges, hogy ne kapkodjanak! Nem kell azonnal válaszolniuk. Kérjenek és adjanak időt önmaguknak az átgondolásra! Nyáron egyre jobb passzba kerülnek. Ez segít, hogy a párkapcsolatukat derűsen és könnyedén vezessék. Közben jut idejük az otthonuk csinosítására is. Ez azért fontos, mert nem mindegy, hogy milyen körülmények között élnek. Ősszel vigyázzanak, mert annyi bókot fognak kapni, hogy észrevétlenül belesodródhatnak egy titkos viszonyba! Okosabb lenne ezt kihagyni. Így lehetnek az év végi ünnepek békések.
Párra várók: A párt kereső Mérleg-szülöttek 2011 elején ne köteleződjenek el! Lesz egy komoly jelentkező, de röviddel később jöhet még egy. Okosabb lenne megvárni, és utána dönteni. De az is lehet, hogy életükben először több vasat is tarthatnak a tűzben. Ez nem tisztességtelen, ha egyik helyen se ígérnek semmit. Most idő kell ahhoz, hogy kiderüljön, ki az igazi, kire lehet hosszú távon számítani. Nyáron utazzanak külföldre! Ott várja őket egy nagy találkozás. Ősszel önmaguk lehetnek. Ekkor annyira fognak „ragyogni”, hogy több bókot fognak kapni, mint eddig bármikor. Év végén egy belföldi utazás vagy tanfolyam kapcsán ismerkedhetnek meg valakivel, akit érdemes lenne komolyan venni.

SKORPIÓ október 23. – november 21.:

Szerelmet hoz 2011?Párban élők: A párkapcsolatban élő Skorpió-szülöttek 2011-ben kezdjék az évet azzal, hogy rendbe hozzák a családi „fészket”! Szó szerint és átvitt értelemben is. Vagyis újítsák fel az otthonukat, vásároljanak pár új posztert, függönyt, párnát, stb.! Ez jót fog tenni a hangulatnak és a párkapcsolatuknak is. Nyáron vegyenek ki szabadságot, és töltsék azt teljesen a párjukkal! Enélkül elfáradhat a kapcsolat, és egyre több vita lehet. Pedig ez könnyen megelőzhető a közös élményekkel. Ősszel is jó ötlet lenne egy utazás együtt. Itt valami sorsfordító dolog fog történni. Ennek hatása alatt telhetnek az év végi ünnepek. Érdemes és fontos lenne ebben is közös nevezőre jutni.
Párra várók: A párra váró Skorpió-szülöttek 2011 elején szabaduljanak meg a múlt kísértő árnyaitól! Addig nem fog, nem tud belépni az új kapcsolat, amíg a régit, sőt a régieket nem zárják le. Biztos, hogy visszaköszön pár emlék. De nosztalgiázás helyett tegyenek pontot a dolog végére, és nézzenek előre! Ennek sikerén múlik az egész év sikere is. Már nyár elején jöhet egy mindent elsöprő nagy szerelem. Ez olyan erővel fog berobbanni, ami elfeledteti az összes előzőt. Nemcsak a lendület lesz nagy, hanem a sürgetés is. Pedig ezt nem szabad hagyni. A Skorpiók elszaladnak, ha siettetik őket. Ősszel egy utazás is hozhat ismeretséget. Év végén csak akkor lesznek egyedül, ha erre vágynak.

NYILAS november 22. – december 21.:

Szerelmet hoz 2011?Párban élők: A párkapcsolatban élő Nyilas-szülöttek 2011-et hatalmas lendülettel kezdik. Ennek köszönhetően már az első hónapban megfoganhat az utód. Előre meg kell állapodniuk, hogy ez aktuális-e, azért, hogy ne később kelljen ezen vitázni. Súlyos teher lenne a kapcsolatnak egy ilyen döntés. Nem biztos, hogy kibírná. A folytatás kellemesebb lesz. Nyáron az összhang és a szerelem is régi lesz. Minden rendben lesz. Persze nem ártana izgalmas kalandokat szervezni, hogy a közös élmények újabb kapocsként erősítsék a szövetségüket. Ősszel egy olyan csábító fog színre lépni, aki próbára fogja tenni a Nyilasok elköteleződését. A hűség most a legjobb út. Így az év végi ünnepek szépen fognak telni.
Párra várók: A párra váró Nyilas-szülöttek 2011 legelején szerelembe eshetnek. Ez az érzés nem lesz átlagos, és szerencsére nem lesz viszonzatlan. Hatalmas erővel fognak összesodródni. Kérdés, hogy ez elegendő-e ahhoz, hogy együtt menjenek tovább. Az lényeges, hogy ne kapkodjanak, és figyeljenek egymásra! Most az illúziók jelentik a legnagyobb csapdát, vagyis ha nem a másikat, hanem az idealizált képmását szeretik. Nyárra ki fog tisztulni a kép. Ha nem ő, akkor egy új jelentkező fogja rabul ejteni a Nyilasok szívét. Ekkor az a feladat, hogy udvaroltassanak maguknak. Engedjék, hogy a másik kényeztesse őket! Ősszel ne keveredjenek fel nem vállalható kapcsolatba, így az év vége szerelmesen fog telni.

BAK december 22. – január 20.:

Szerelmet hoz 2011?Párban élők: A párkapcsolatban élő Bak-szülöttek 2011 elején egyeztessenek a párjukkal! Mindig abból lesz vita, amit nem beszéltek meg előre, és az adott szituációban fog kiderülni, hogy másképp gondolkoznak. Ez teljesen feleslegesen terheli meg a kapcsolatukat. Tavasszal ingatlaneladás, -vétel vagy lakásfelújítás állítja őket kihívás elé. Ne legyenek ennek a szolgái! Menjenek szórakozni, utazni! A nyár is ennek jegyében teljen! Nem kell hatalmas összegeket költeni arra, hogy egy pár napot kimozduljanak. Ősszel a munkájuk, télen a titkos csábítások kivédése fog sok erőt kivenni a Bakokból. Mindkettő eltávolíthatja őket a párjuktól, pedig van visszaút. Az év végi ünnepek bebizonyítják.
Párra várók: A párra váró Bak-szülöttek 2011 első negyedévében annyi családi üggyel lesznek elfoglalva, hogy nem fog beleférni az idejükbe a párkeresés. Ha jót akarnak, akkor ne tegyenek maguknak szemrehányást emiatt! Be fog bizonyosodni, hogy nem kell a szerelmet keresni, mert az rájuk fog találni, ha valóban készen állnak rá. Erre nyáron több lehetőségük is lesz. Sőt a bőség zavarával fognak küzdeni. Annyi jelentkező lesz, hogy nehéz lesz dönteniük. Az a jó hír, hogy nem kell dönteni vagy választani. Ősszel olyan egyértelművé fognak válni a dolgok, hogy maguktól szelektálódnak a jelentkezők. Ennek következtében jó esély van rá, hogy az év végi ünnepek szerelemben teljenek.

VÍZÖNTŐ január 21. – február 19.:

Szerelmet hoz 2011?Párban élők: A párkapcsolatban élő Vízöntő-szülöttek 2011-ben nagy elánnal vetik bele magukat az újévbe. Ez dicsérendő. De csak akkor, ha ez nem jár azzal, hogy türelmetlenekké válnak. Nem szabad a párjukat semmiben sürgetni, mert ez állandó konfliktusforrás lesz. Tavasszal több utazás lehetősége fog a Vízöntők elé kerülni. Lehetőleg mindegyikre vigyék magukkal a párjukat! Ez közelebb fogja hozni őket, és helyreállítja a harmóniát. Ennek következtében nyáron jöhet a trónörökös. Kérdés, hogy készen állnak-e a fogadására. Jussanak közös döntésre! Ősszel a munkájuk sok idejüket elrabolhatja a magánélettől. Nem baj, ha az év végi ünnepekkor többet lesznek a párjukkal és a családjukkal.
Párra várók: A párra váró Vízöntő-szülöttek 2011-et szerelmes hangulattal indítják. Olyanok lesznek, mint az ipari mágnesek: vonzani fogják az embereket. Ezzel csak az a baj, hogy mindenféléket. Sajnos lesznek a jelentkezők között erőszakosak is, akik nem sokat törődnek azzal, hogy a Vízöntők mit is akarnak. Ebből gyorsan ki kell keveredni. Még mielőtt előkerül a gyűrű, meg a lakáskulcs. Tavasszal több utazás, vagy rendezvény is lehetőséget fog teremteni az ismerkedésre. Nyáron legyenek óvatosak, mert nem kívánt terhesség jöhet be! A védekezés most rendkívül aktuális. Ősszel nem sok idejük lesz a szerelemre. De év végén élhetnek magánéletet. Ekkor szelíd szerelem találhat rájuk.

HALAK február 20. – március 21:
Szerelmet hoz 2011?Párban élők: A párkapcsolatban élő Halak szülöttek 2011 év elején annyi feladattal lesznek megterhelve, ami nem fog jót tenni a párkapcsolatuknak. A munka és a pénz körül fog minden gondolatuk járni, ezt nehezményezheti a párjuk. Jogosan. Hogy ebből ne legyen konfliktus, időnként fogják magukat, és menjenek el sétálni, vagy moziba, vagy koncertre! Nyáron lakásfelújítás válhat aktuálissá. Ez jó kis „csapatépítés” lesz. Ha ügyesen csinálják, akkor megerősödhet a szövetségük. Ősszel a hétvégék legyenek szentek! Akkor csak egymásra figyeljenek! Így elérhetik, hogy ne laposodjon el a szerelem. Így az év végi ünnepek szeretetben és egyetértésben fognak telni.
Párra várók: A párra váró Halak-szülöttek 2011 kezdetekor nem fognak ráérni keresni a párjukat. A munkájukban sok feladat és sok változás lesz. Ez annyira leköti az energiájukat, hogy másra nem fog maradni. Érdekes módon a szerelemet nem érdekli, hogy ki vannak-e sminkelve, vagy hogy fáradtak-e. Jön, amikor itt az ideje. Erre nyár végén vagy ősszel lesz a legnagyobb esély. A Halaknak nem kell semmit tenniük, mert teljesen egyértelmű lesz a szituáció. A kérdés csak az, hogy illető mennyire felel meg az előzetes elképzeléseknek. Az se baj, ha egészen más lesz. Az élet már csak ilyen. De egy szempont nem elhanyagolható: független legyen! Így az év szerelmes, szeretetteljes hangulatban fog búcsúzni.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top