Ezo

Mit üzennek a csillagok a gyerekednek a hétre?

A héten a Merkúr és az Uránusz közelsége sok babánál jelent fejlődést, és sok szülőnél pedig egész heti idegességet.

Mit üzennek a csillagok a gyerekdnek a hétre? Kos gyermek:
Találékony, ötletes, talpraesett és függetlenségre törekvő lesz a héten kis Kosunk. Ami azt jelenti pontosan, hogy bármennyi idős, nem igazán akarja azt csinálni, amit a szülők, nagyszülők mondanak. Saját elképzelései lesznek, és megmutatja a héten, hogy milyen erős akarata van – ha arról van szó!

Kos szülő:

Ideges vagy ezen a héten, mert talán olyan személy teheti tiszteletét, vagy egyszerűen csak felhív, akire nem vagy kíváncsi. És amikor meglátod, akkor nemcsak kellemetlen érzések fognak el, hanem még eszedbe jut valami, amit titkolsz, és ő tud róla. Ne félj, nem fog senkinek beszélni róla. Viszont házas- vagy élettársad kellemes meglepetéssel készül.

Mit üzennek a csillagok a gyerekdnek a hétre? Bika gyermek:
A héten a fejlődése mintha felgyorsulna. A szülők megdöbbenve tapasztalhatják, hogy ami miatt talán keseregtek, hogy más babák már tudják, az övék pedig még hajlandóságot sem mutatott, most magától, egyik pillanatról a másikra teszi, és ettől a szülők, nagyszülők örömmámorban úsznak.

Bika szülő:
Váratlanul pénz áll a házhoz, illetve nem is olyan váratlanul. Mert számítottál már rá, csak azt nem tudtad, hogy mikor fogod végre már megkapni. Nos, ezen a héten minden esélyed meg van rá. Ugyanakkor vérnyomást emelő számla vagy levél is érkezhet, azonnal intézkedj, nehogy még valami pluszbüntetést is kivessenek rád.

Mit üzennek a csillagok a gyerekdnek a hétre? Ikrek gyermek:
Az Ikrek jegyében született babáknak igen jó kedvük lesz ezen a héten, amit kacagással, visongással, tapsikolással és széles mosollyal fognak kifejezni. Nagyon jól érzik magukat közösségben, akármilyen kicsik, a másik gyerek – még ha nagyobb nála – társasága boldoggá teszi. Sokkal boldogabbá, mint a felnőtteké. Az étvágyával sem lesz semmi probléma.

Ikrek szülő:
A héten sokat tanulhatsz a babádtól. A gyermeked olyan dolgokat produkál, vagy olyan mondatok hagyják el ajkát, amelyek téged elgondolkodtatnak, és rájössz, hogy mik azok a dolgok, amelyeket eddig nem úgy tettél, ahogy kellett volna. Ez pedig nagyon jó a jövőd, illetve a család jövője szempontjából, mert sok mindenen változtatni fogsz.

Mit üzennek a csillagok a gyerekdnek a hétre? Rák gyermek:
Nyugodt lesz a héten, hiszen a Holdnak, amely olyan erős befolyással van rá, több jó fényszöge van. Ugyan kicsit finnyáskodni fog, és amit eddig szeretett, azt most nem akarja megenni. Hát, változik az ízlése! Ha valami olyan dolognak áll ellent, ami viszont fontos és meg kell csinálni, akkor a szülőknek ajánlott a bársonykesztyűbe bújtatott vaskéz alkalmazása, mert akkor megcsinálja még azt is, amit nem akar.

Rák szülő:
Kellemetlen meglepetés érhet, mert valakiről kiderülhet, hogy egyáltalán nem olyan, mint amilyennek gondoltad. Teljesen kiábrándulsz, de ez azért jó, mert ha a babádat egy pici időre is rá akartad bízni, ez után az információ vagy tapasztalat után biztosan nem fogod.

Mit üzennek a csillagok a gyerekdnek a hétre? Oroszlán gyermek:
Az Oroszlán baba szervezőkészsége elég korán megmutatkozik, és még ha nem is tud beszélni, a héten olyan erős hipnotikus hatással rendelkezik, hogy a szülei azt teszik, amit ő akar, oda mennek vele sétálni, ahova szeretne. Ha még nem tud beszélni, kis Oroszlánunk ezen a héten váratlan jelét adja annak, hogy rövidesen jön a szóáradat…

Oroszlán szülő:
Váratlanul adódik egy olyan lehetőség, amivel pénzt kereshetsz, és ügyesen meg tudod szervezni, hogy a babád is jó helyen legyen, jó kezekbe kerüljön arra az időre, míg a piszkos anyagiakért harcot folytatsz. Házas- vagy élettársadnak segítségre van szüksége, amit meg kell adnod neki.

Mit üzennek a csillagok a gyerekdnek a hétre? Szűz gyermek:
Ha már kibújtak, vagy éppen bújnak a fogacskái, akkor ezen a héten kissé nyűgösebb lesz, és az a nyugalom, derű, amit megszoktak a szülők nála, ezen a héten hiányozni fog. Többször hallatja a hangját, követelődzik, keservesen tud sírni, és erősen harapni…!

Szűz szülő:
Nagyon fontos a friss levegőn való több tartózkodás. Tegyél a babáddal nagyobb sétákat, meglátod, hogy milyen jól fogja ő is és te, valamint a párod is érezni magát. Ha a társadnak dolgoznia kell, vagy nem ér rá, akkor csak bátran traccsolj a barátnőkkel, akiknek hiányzol, és akik tanácsot is szeretnének kérni tőled.

Mit üzennek a csillagok a gyerekdnek a hétre? Mérleg gyermek:
A hiúság és a szépség iránti vágy már egészen pici korban megmutatkozik – különösen ezen a héten tapasztalni ennek jeleit, bármekkora is a Mérleg jegyében született baba. Haspók is lesz a héten a kis Mérleg, a szülők csodálkozására rengeteget eszik. Talán a Jupiter és Vénusz a ludas ebben, ami egyáltalán nem baj.

Mérleg szülő:
Teljes lesz az összhang a pároddal a héten, különösen ami a gyermekkel kapcsolatos szeretetet, büszkeséget és az ő, valamint a kis család közös jövőjét illeti. Ha nem vagytok összeházasodva, és van már gyermeketek, esetleg megfordul a fejetekben, hogy törvényesíteni kellene a dolgot…

Mit üzennek a csillagok a gyerekdnek a hétre? Skorpió gyermek:
Magában csendben eljátszadozik, jól érzi magát a játékaival és saját társaságában. Megtörténhet, hogy váratlan látogatók érkeznek, akik között előfordulhat egy beteg személy. A kis Skorpió most sokkal érzékenyebb, és mindenféle nyavalyát könnyen elkaphat.

Skorpió szülő:
A hétköznapokban olyan váratlan esemény történik, amely miatt ideges leszel. Az is előfordulhat, hogy amit elterveztél, azt nem tudod megvalósítani, éppen azért, mert valami nem várt dolog közbejön, amihez alkalmazkodnod kell. Még az is lehet, hogy egy barát váratlan segítségedre szorul.

Mit üzennek a csillagok a gyerekdnek a hétre? Nyilas gyermek:
Csupa lelkesedés ezen a héten, olyan dolgokat talál ki, hogy a szülők csak kapkodják a fejüket, valamint a tárgyakat ki a kis Nyilas kezéből. Ha most kezd beszélni, akkor be nem áll a héten a szája, és ez az idő alkalmas arra, hogy tanítgassák őt, szép meséket meséljenek neki, mert memóriája olyan, mint a szivacs, mindent befogad.

Nyilas szülő:
A házas- vagy élettársaddal a kapcsolatod feszült lesz, egyik pillanatról a másikra szinte az őrület határára tud juttatni egyetlen mondatával. Elképzelhető, hogy vitatkozni fogtok, de ezt ne a gyerek előtt tegyétek.

Mit üzennek a csillagok a gyerekdnek a hétre? Bak gyermek:
Nagy örömet szerez a szüleinek, hiszen lehet, hogy éppen ezen a héten mondja ki az első értelmes szót vagy egy egész mondatot. Netán most tudja kimondani, illetve felismeri és kimondja a mesekönyvben látott állatok neveit, amit szülőktől, nagyszülőktől már annyiszor hallott. És annyira várja a héten az esti fürdetést, mert imád pancsikolni.

Bak szülő:

Még az is előfordulhat, hogy a párodnak olyan munkát ajánlanak, amely pénzt hoz. De a pénzes postás ezen a héten lehet, hogy kétszer csenget, és olyan összeget is hoz, amire nem számítottál. Valaki esetleg megadja a tartozását, netán ajándékot küld.

Mit üzennek a csillagok a gyerekdnek a hétre? Vízöntő gyermek:
Egyetlen pillanatra sem nyugszik a héten, rámol, pakol, beszél, totyog, kúszik, mászik. Ha még annyira pici, hogy ezeket nem tudja művelni, akkor is sikongat vagy sírdogál, de vele a héten foglalkozni kell: ringatni, becézni, beszélni hozzá. A héten ha úgy érzi, hogy egyedül van, ha nem hallja anya neszezését, akkor kétségbeesik és ordítani fog.

Vízöntő szülő:
Jól érzed magad otthon, és talán látogatók jönnek hozzátok, aminek örülsz is meg nem is. Nincs nagy kedved a traktához, viszont a társaság felüdít. Mi lenne, ha megkérnéd a párodat, segítsen be a készülődésbe, ha már egyszer ti vagytok a vendéglátók?

Mit üzennek a csillagok a gyerekdnek a hétre? Halak gyermek:
Anya, apa és mindenki kedvence. Újabb dologgal rukkol elő, és a fejlődés létráján lehet, hogy egyszerre két lépcsőt fog felfelé haladni. Ettől a szülők még büszkébbek lesznek rá, és dicsekszenek vele, ami természetes. Viszont dugdosnak előle minden értékesebb holmit, mert Halacskánk egyetlen pillanat alatt tönkre tudja tenni.

Halak szülő:
A szerencse kegyeltjének érezheted magad. Nemcsak a babád miatt, hanem a párod is mindent megtesz azért, hogy a család boldoguljon, hogy semmiben se szenvedjetek hiányt. Értékeld ezt, dicsérd őt, mert neki is szüksége van az elismerésre, ami doppingolja őt.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top