Ezo

S. O. S. ezotippek érettségizőknek

Ha az érettségi előtt állsz (vagy a tesód, esetleg a lányod készül rá) és csak a párna alá tett könyvet ismered az ezoterikus vizsgázást segítő technikák közül, segítünk neked azzal, hogy bemutatunk néhány praktikusabb és eredményesebb eljárást. Természetesen a tanulást egyik sem pótolja!
SOS ezo tippek érettségizőknek
Álmokról szóló versekkel küzdöttek meg az érettségizők

1. Legyen rend az asztalon!
Igen, tudjuk, hogy nem halmozhatod tele könyvekkel és ceruzákkal az asztalt az érettségi alatt. Mégis kihasználhatod a fengsuj erejét írásbeli közben. Az asztal feléd eső bal sarkába (a tudás területe a fengsuj szerint) tedd a szöveggyűjteményt vagy a feladatgyűjteményt, a szótárat és minden legálisan bevihető segédanyagot. A bal hátsó sarokba (a siker területe) kerüljön egy piros ceruza vagy toll. Az asztal jobb szélére középen pedig valamilyen fémből készült vagy fehér toll, vagy tárgy kerüljön. Matekérettségin ez például a körző helye. (Persze szigorúan tartsd be a bevihető tárgyakról szóló előírásokat!)

2. Segítenek a vizsgaangyalok

Mint mindennek, a tanulásnak és a vizsgáknak is vannak angyalaik. Épp ezért a legjobb, ha már tanulás közben fohászkodsz hozzájuk. Az írásbeli és a szóbeli vizsga előtt is kérd angyalaidat, hogy segítsenek eredményes és sikeres érettségit letenned, méghozzá minél könnyebben és minél jobb érdemjeggyel!

3. Próbafelelet meditációban

Előző este lefekvés után csukott szemmel képzeld el magad a másnapi érettségiden. Írásbelik és szóbeli előtt is alkalmazhatod ezt a módszert. A lényeg, hogy ne a kihúzott tételre vagy a kapott feladatra koncentrálj, hiszen nem megjósolni akarod ezeket. Egyszerűen lásd magad előtt, ahogy pontosan tudod minden kérdésre a választ. A tollad könnyedén siklik a papíron, a vizsgabizottság lenyűgözve hallgatja a mondandódat, végül megkapod a jól megérdemelt ötösödet!

4. Vészhelyzetben: mantrázz!

Ha hirtelen elakadnak a gondolataid és leblokkolsz, semmiképp se görcsölj rá a helyzetre! Akár az írásbelin, akár a szóbelin vagy, vegyél egy nagy, mély levegőt, és lassan engedd ki a tüdődből. Közben nyugodj meg, amennyire csak tudsz, és mond el hétszer ezt a mantrát: Minden tudás könnyen az eszembe jut, könnyen folytatom a témát! Végül kérd az angyalokat, hogy segítsenek ki szorult helyzetedből!

5. Kabala kell!

Ha van egy olyan kabalád, ami már gyerekkorodtól kezdve szerencsét hozott neked és vigyázott rád, azt most se hagyd otthon. Persze ha túl nagy és nem fér el a zsebedben vagy a táskádban, akkor az is segít, ha „megbeszéled vele”, hogy nem tudod elvinni magaddal, de azért szükséged lenne a szerencsehozó erejére. A lényeg, hogy az érettségid közben megnyugtasson a tudat, kedvenc kabalád tudja és teszi a dolgát!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top