Ezo

Mit kérhetsz a héten az angyaloktól?

Rendhagyó angyalhoroszkópunkból megtudhatod, hogy az aktuális héten miben kérheted a lélekvezetőd, vagyis az őrangyalod segítségét. És hogy az angyalok közül melyik vigyázza éppen a te lépteidet, az attól függ, hogy melyik állatövi jegyben születtél.
A napi horoszkópodat olvastad már?

Kos – Gábriel arkangyalt hívd segítségül, leginkább a hét vége felé, mert ekkor sajnos hajlamos leszel a féltékenykedésre, vagy olyan dolgokat mondhatsz, tehetsz, amelyek nem méltók hozzád. Ráadásul valakit megbánthatsz, miközben éppen az ellenkezőjét szeretnéd elérni. És kérd Gábrielt, hogy segítsen abban, hogy egy feladatot a lehető legjobban tudj megoldani.

Mit kérhetsz a héten az angyaloktól? Bika – Jofiel arkangyal veled lesz a héten, ezt abból is érezheted, hogy őrült dolgok történnek a közeledben, de te valahogy kimaradsz belőle. Mindezt a lélekvezetődnek köszönheted. Ráadásul jó dolgok is történnek veled, mert olyan előnyös helyzetbe kerülsz egy reménytelennek tartott helyzetben, hogy ezt is betudhatod lélekvezetőd jelenlétének.

Mit kérhetsz a héten az angyaloktól? Ikrek – Chamule arkangyalról talán azt hiszed, hogy a héten nincs is rá szükséged, pedig ez nem így van. Nem árt, ha tudod, hogy egy személy, akiben bízol, és minden szavát követendőnek tartod, éppen ezen a héten nem mond igazat. És könnyen behúzhat a csőbe. És kérd lélekvezetőd segítségét abban is, hogy közlekedéskor, bulizáskor legyen veled, hogy semmi gond ne merüljön fel.

Mit kérhetsz a héten az angyaloktól? Rák – Muriel arkangyalt kérd, hogy elfogadják a javaslataidat, hogy elégedettek legyenek a munkáddal. És persze arra is, hogy ha valakiért lelkesedtél még néhány hónappal ezelőtt, sőt akár a lelki társadnak is tituláltad, akkor most ne kérdőjelezd meg mindazt, amit hittél, mert ő teljesen beléd esett, és ha megsejti, hogy mi jár a fejedben, olyan csalódást okozol neki, amit talán évek alatt tud csak kiheverni.

Mit kérhetsz a héten az angyaloktól? Oroszlán – Mihály arkangyalt hívnod kell, különösen akkor, ha beteg van a családban, vagy esetleg egy közeli hozzátartozód olyan problémával küszködik, amelyet egyedül nem tud megoldani. És Mihály jó, ha veled van, mert megakadályoz abban, hogy éppen azzal az emberrel szúrj ki – természetesen ártatlan képpel –, akivel nem kellene. Ne bízz rá olyat, amiről tudod, hogy utálja, mert a közöttetek éppen helyreálló viszonyt ezzel újból elronthatod.

S
Mit kérhetsz a héten az angyaloktól? zűz – Raziel arkangyalod jó, ha a héten veled van. Mert ugyan sok minden jól alakul a héten, de nem kellene összeveszned a barátoddal, kollégáddal, netán olyan emberrel, akinek sokat köszönhetsz. És arra is ügyelned kell, hogy a pénzed – ha még van –, csak olyan dolgokra add ki ezen a héten, amelyek fontosak, amelyek elkerülhetetlenek, és egy csekket vagy bírságot pontosan fizess be.

Mit kérhetsz a héten az angyaloktól? Mérleg – Haniel arkangyalt most talán eszedbe sem jut hívni, talán azért, mert olyan dolgok történnek veled, amelyek örömet szereznek, és ez erősíti az önbizalmadat. De nem árt tudni, hogy azért vannak a környezetedben olyanok, akik végtelenül irigyek rád, és ha Haniel veled van, akkor biztos lehetsz benne, hogy az áskálódásuktól megvéd.

Mit kérhetsz a héten az angyaloktól? Skorpió – Rafael arkangyal csak legyen veled ezen a héten, mert szinte mindent megoldhatsz, ha ő melletted van. A párkapcsolatodban óriási segítséget jelent, mert ha Rafaelt arra kéred, hogy a párkapcsolatodban legyen a segítségedre, hogy minden olajozottan működjön, meglátod, hogy segíteni fog.

Mit kérhetsz a héten az angyaloktól? Nyilas – Zadkiel arkangyalt kérned kell, hogy legyen veled ezen a héten, és kíméljen meg azoktól az emberektől, akik csak szívják a véred. Akik mindig akarnak valamit, és egyetlen perc nyugalmat sem engedélyeznek neked. Mert azt hiszik, hogy neked mindig a rendelkezésükre kell állnod. Zadkiel megadja neked a nyugalmat és a felöltődés örömét.


Mit kérhetsz a héten az angyaloktól? Bak – Cassiel arkangyal veled van, és megakadályoz abban, hogy olyan dolgokba üsd az orrod, amihez semmi közöd. Ráadásul így, ha kívül maradsz, akkor utána még előnyös helyzetbe is kerülsz. És amikor hatalmába kerít valaki miatt az irigység érzése, akkor nyomban sóhajts Cassiel után, hogy ezt az érzést szüntesse meg, és világítson rá, hogy te sem vagy hátrányos helyzetben.

Mit kérhetsz a héten az angyaloktól? Vízöntő – Uriel arkangyal nem baj, ha a héten veled van, különösen akkor, amikor felmerül egy váratlan kiadás, vagy éppen úgy néz ki, hogy nem akarják megadni neked mindazt, ami járna. Ekkor Uriel közbenjárását kell kérned, valamint akkor is, amikor gyermeked, vagy az ismerősi körben egy csemete előáll azzal, hogy mit szeretne, ami tovább apasztja bankszámládat. Kérd a segítségét, hogy olcsón megúszd az egészet.

Mit kérhetsz a héten az angyaloktól? Halak – Asariel arkangyalt nem árt hívni akkor, amikor azt hiszed, hogy sok mindent megengedhetsz magadnak, különösképpen olyan dolgokat, amelyhez nem értesz, és amelyről azt gondolod, hogy osztogathatsz akár tanácsokat is, méghozzá ellenszolgáltatásért. És ha nem hívod Asarielt, ő akkor is úgy rendezi a dolgokat, hogy ne okozz kellemetlenséget egy olyan személynek, akivel éppen most békültél ki.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top