Ezo

Heti horoszkóp augusztus 29-től

Az újhold szorgos hetet hoz az utolsó nyári napokra. Diplomáciára és higgadtságra lesz szükség, ha vita nélkül szeretnénk átvészelni a hetet. De aggodalomra semmi ok, jó élményekből is jut majd bőven.

Heti horoszkóp augusztus 29-tőlKos:
Az lenne a legfontosabb a héten, hogy diplomatikusan viselkedj, ami sajnos nehezedre esik. Szereted a dolgokat egyenesen megmondani, semmint hímezni-hámozni, vakítgatni, és olyasmit mondani, aminek semmi köze a valósághoz. De figyelj oda, hogy kinek mondod, nehogy a főnököd legyen az. Sajnos jó képet kell vágnod a héten olyan személyekhez is, akiket ki nem állhatsz. De ne légy önhitt, nem biztos, hogy kevesebbet tudnak, mint te.

 

Heti horoszkóp augusztus 29-tőlBika:
Egy utazást, amely ráadásul munkával, megélhetéssel kapcsolatos, ha egy mód van rá, halassz el. Ha ez nem lehetséges, akkor jobban tennéd, ha nagyon kedves és nyájas lennél, főleg azzal a személlyel, akihez mész, vagy akikkel utazol. Még az is előfordulhat, hogy a héten részt veszel egy rendezvényen, ahol csak úgy brahiból jósoltatsz magadnak, aztán amit hallani fogsz, nem lesz az ínyedre, és elkezdesz rajta agyalni. Jobb lenne, ha az egészbe bele sem vágnál.

 

Heti horoszkóp augusztus 29-tőlIkrek:
Még az is megtörténhet, hogy a héten olyan események történnek, amelyek már régen estek meg veled. És talán el sem mered hinni, hogy ezek igazak lehetnek. Különösen hogy anyagilag annyira jól nem vagy eleresztve, sőt egy szerelmi kapcsolat sem úgy alakul, ahogy kellene. Úgy érzed, hogy a régi fogva tart, pedig te valami kötetlenre, szórakoztatóra, pezsdítőre vágynál. Ne vegyél részt semmiféle olyan ügyben, ami nem szabályos, de ha volt jogi problémád, akkor ez most jó fordulatot vesz.

Heti horoszkóp augusztus 29-tőlRák:
Csak úgy sziporkázol ezen a héten, ezernyi gondolat jut az eszedbe, csak arra vigyázz, hogy ezeket ne felejtsd el, vagy ne jöjjön olyan látogatód, aki máris eltántorít a megvalósításuktól. A baráti kapcsolataid új életre kelnek, és talán olyan valaki is jelentkezik, akivel jól együtt tudtok működni, bár ez korábban nem volt elmondható. A családi ügyekben még tovább tart a feszültség, de ennek is vége lesz egyszer. Ha járatos vagy az ezotériában, a héten alkalmad nyílik arra, hogy egy szakértővel lemérd, hogy hol is jársz ebben a témában.

Heti horoszkóp augusztus 29-tőlOroszlán:
Ha párkapcsolatban élsz, akkor ezen a héten vannak tabutémák, amiket egyáltalán ne hozz fel. Ugyan nagyon piszkálja a „csőrödet”, hogy legalább elejts ez ügyben egy-két mondatot, szurkálj és piszkálj, hiszen megérdemli, de ne tedd, mert lehet, hogy fogja a cuccát és elmegy. De az is lehet, hogy marad, ám nem lesz benne sok köszönet. A szórakozásokból még vedd ki a részed, ameddig tudod, mert rövidesen kezdődik a kötelességek teljesítésének ideje. A hét végén óriási szerencséd lesz!

Heti horoszkóp augusztus 29-tőlSzűz:
Minden szem rád szegeződik, mindenki a te kegyeidet keresi, és tulajdonképpen környezetedben te vagy most a Nap, aki körül mindenki csak kering. Az egészségedre sokkal jobban vigyázz, mint eddig. Ha éppen most gyógyulsz egy betegségből, vagy olyan helyzetben vagy, hogy kímélned kell magad, akkor ne legyen ennél semmi fontosabb. Ha pedig esetleg egy beavatkozás előtt állsz, akkor nincs félnivalód, mert jó kezekben vagy, és biztos lehetsz benne, hogy a problémád sem olyan nagy, mint amilyennek mondták, vagy gondoltad.

Heti horoszkóp augusztus 29-tőlMérleg:
Ideges vagy és feszült. Ami érthető, hiszen olyan dolgok történnek a családban, amelyekre nem számítottál, és ez felboríthat mindent. De ne izgulj, nem fog borulni minden, csak a sors ezen a héten megmutatja azt, hogy milyen lenne, ha… Egyébként, ha nem lennél túlságosan merev, és nem játszanád a kisded játékaidat, akkor sokkal könnyebben boldogulnál, és sokkal többen szeretnének, mint jelenleg. És a változástól, ami előtt állsz, ne félj, mert jó lesz.

 

Heti horoszkóp augusztus 29-tőlSkorpió:
Csak semmi irigység, csak semmi nyavalygós kérdés ezen a jó kis héten, hogy „nekem miért nem sikerül?”. Neked is sikerülni fog, csak a te életed más, mint az övé, és talán veled a sors még más feladatot kíván elvégeztetni, mielőtt teljesíti azt a bizonyos régi vágyadat. A hét végén légy óvatos, mármint ami a táplálkozást illeti, mert még az is előfordulhat, hogy a levegővétel is növelni fogja kilóid számát. Vannak a héten nehéz pillanatok, de alapvetően nincs olyan, ami miatt nyűglődnöd kellene.

 

Heti horoszkóp augusztus 29-tőlNyilas:
Talán az elmúlt héten történtek olyan dolgok, amelyek rosszulestek. Sőt, talán volt egy olyan esemény is, amely miatt egy egész éjszakát nem aludtál. De ezen a héten ennek már nyoma sincs, hiszen annyi pozitív jelzés érkezik, és oly sokan erősítenek meg, hogy amit csinálsz, az jó, és a helyes úton jársz, hogy visszanyered a magabiztosságodat. Viszont nem ártana nagyobb óvatosság, mert egészségügyi problémák merülhetnek fel, de az is lehet, hogy egy barátodat veszíted el. A szerelemben nehéz pillanatokat élsz át, olykor szakítanál, olykor maradnál. Várj még, ne dönts.

Heti horoszkóp augusztus 29-tőlBak:
Vannak dolgok, amelyekkel nem értesz egyet, de ezt a héten nem kell eltúlozni. Az lenne a legjobb, ha bizonyos dolgokba beletörődnél, mert a harc, amit folytatnod kéne azért, hogy győzz, túlságosan kemény lenne, és később derülne ki, hogy nem éri meg az árát. A munkában vagy a suliban szerencsésen alakulnak a dolgaid, mint ahogy a szerelemben is, főleg hogy a kedvesed – akit talán titokban kell tartanod – minden jóval elhalmoz a héten.

 

Heti horoszkóp augusztus 29-tőlVízöntő:
A héten kissé homályba veszik a jövőképed. Talán volt egy elképzelésed, hogy mit és hogyan kellene csinálni, mi lenne a jó, de ebben közrejátszik az is, hogy ezen a héten több olyan információhoz jutsz, amelyek megingatnak. Sőt, ezek az információk talán egymásnak ellent is mondanak, ezért aztán teljes lesz a zűrzavar a fejedben. De a hét végén valamire rájössz, villámcsapásszerű, amolyan aha-élményben lesz részed, és ez nemcsak feldobottá tesz, hanem egyszerűen megismered azt az utat, ami a tiéd.

Heti horoszkóp augusztus 29-tőlHalak:
Népszerűségi indexed a csúcson lesz ezen a héten, és olyan valakinek mutathatod meg, hogy ki is vagy te igazán, és mit tudsz valójában, aki kételkedett benned, sőt talán le is minősített téged. Talán még a guta is meg fogja ütni, amikor látja, hogy mennyire népszerű vagy, hogy szinte imádnak, rajonganak érted. A szerelemben sajnos nincs szerencséd ezen a héten, mert a kedvesednek elege lesz a várakozásból vagy abból, ha netán a második szerepét osztottad rá. Mert első akar lenni az életedben, és lehet, hogy választás elé állít.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top