Ezo

Angyalhoroszkóp szeptember 29-től

Rendhagyó angyalhoroszkópunkból megtudhatod, hogy az aktuális héten miben kérheted a lélekvezetőd, vagyis az őrangyalod segítségét. És hogy az angyalok közül melyik vigyázza éppen a te lépteidet, az attól függ, hogy melyik állatövi jegyben születtél.

Kos – Gábriel arkangyalt kérd, hogy erősítse meg a lelked, amikor kiderül egy barátnődről, hogy nem is az valójában, akinek eddig ismerted. Kérd, hogy egy titkod ne kerüljön nyilvánosságra. És a szerelemben van igazán kérni valód, mégpedig az, hogy ne legyél annyira anyagias, mert ezzel elriasztod a kedvesed.

Bika – Jofiel arkangyalt hívd, mert szükséged lesz rá, ő óv meg attól, hogy ne ess túlzásokba, és ne mondj ki olyan dolgokat, amelyeket nem gondolsz komolyan. Csak a düh vagy a tehetetlenség mondathatná ki veled azokat a szavakat, amelyeket más(ok) komolyan vehetnek, és ezt igazán nem szeretnéd.

Ikrek – Chamuel arkangyalra talán nem is gondolod, hogy szükséged lesz, mert úgy gondolod, hogy fantasztikus kilátásaid vannak, és bármit megtehetsz, mintha a sors neked osztaná a nyerő lapokat. Ám lesznek olyan pillanatok, főleg szerelmi téren, amikor nem árt észnél lenni, mert nagyon rossz döntést hozhatsz. És Chamuel vigyáz arra, hogy az ötletedet se nyúlják le.

Rák – Muriel arkangyal veled van, talán ezért alakulnak jobban azok a családi ügyek, amelyek miatt talán aludni sem tudtál az utóbbi napokban. És Muriel vigyáz rád, hogy senki se avatkozhasson be az érzelmi életedbe, különösen most, hogy megismerkedtél valakivel, és a rózsaszínű szemüveg felkerült a szemedre.

Oroszlán – Mihály arkangyal segít, ha a munkádban vagy a suliban fennakadások vannak, és a dolgok nem úgy alakulnak, ahogy szeretnéd. És kérd, hogy adjon számodra türelmet, és lesznek olyan helyzetek, amikor szerényebb viselkedésre van szükség ahhoz, hogy ne haragíts magadra olyan személyt, akire szükséged van.

Szűz – Raziel arkangyal veled lesz, és az a hír, amelyet vársz, valóban megérkezik, és úgy, ahogy elképzelted. Raziel segít abban, hogy ne kiabálj el egy örömteli dolgot, és hogy sokkal jobban vigyázz magadra, amikor érzelmileg is rendkívül sérülékeny vagy.

Mérleg – Haniel arkangyal megóv a héten attól, hogy butaságot csinálj. Sok a hízelgő most körülötted, és olyan dologra beszélhetnek rá, amelyet nem szabadna megfogadnod. És kérd őt, ha bizonytalan vagy szerelmi téren, hogy adjon egy jelet, amiből következtethetsz arra, hogy az illető csak kalandot keres, vagy tényleg ő az igazi.

Skorpió – Rafael arkangyalra szükséged van a héten, hogy bízni és hinni tudj egy olyan személyben, akit nagyon szeretsz, de a viselkedését furcsának, szokatlannak találod. Megvan rá a magyarázat, meg is kapod, csak kérd Rafaelt, hogy amikor már elkezdenél nyomozni vagy utálatosan viselkedni, akkor fogjon vissza, adjon türelmet, míg ő maga elmondja, hogy mi történt vele.

Nyilas – Zadkiel arkangyal a lélekvezetőd, kérd őt, hogy segítsen anyagi ügyekben, hogy azt, amit a sors kínál, azzal élni tudj. De sajnos ehhez pénzre van szükség, amiben nem bővelkedsz, tehát valakinek a segítségére lenne szükséged. Kérd, hogy támogassanak, és muszáj lesz kérned, hogy közben a munkára tudj koncentrálni, amire egyre nehezebb.

Bak – Cassiel arkangyalra szükséged van, bárhogyan is gondolod. Persze nagyon jó dolog, hogy szeretve vagy, esetleg ha gyermeked van, netán gyermeket vársz, akkor is boldog vagy, és úgy érzed, minden rajtad múlik. Ám ez nem teljesen így van, és amikor kiderül, hogy éppen annak a személynek a segítségére lenne szükséged, akit mélyen megbántottál, akkor csak Cassiel segíthet.

Vízöntő – Uriel arkangyal megakadályoz abban, hogy túlságosan rózsaszínűek legyenek a hétköznapjaid, és próbálj két lábbal a földön állni. Amikor nem tudod eldönteni, hogy amit érzel valaki iránt, az szimpátia vagy szerelem, akkor nem árt, ha Urielt hívod, hogy küldjön egy jelet, ami egyértelművé teszi az érzéseidet.

Halak – Asariel arkangyal védelmét élvezheted a héten, akár hívod, akár nem. Megóv attól, hogy olyan költségekbe verd magad – mert hiszen nem igazán értesz a pénzhez –, ami miatt később kellemetlenségeid lehetnek. Asariel ad erőt ahhoz is, hogy egy vizsgálaton végre valahára túless. Ez szükségszerű, elkerülhetetlen.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top