Ezo

Angyalhoroszkóp november 10-től

Rendhagyó angyalhoroszkópunkból megtudhatod, hogy az aktuális héten miben kérheted a lélekvezetőd, vagyis az őrangyalod segítségét. És hogy az angyalok közül melyik vigyázza éppen a te lépteidet, az attól függ, hogy melyik állatövi jegyben születtél.

Angyalhoroszkóp október 6-tólKos – Gábriel arkangyalt hívd, mert vannak olyan emberek, akiknek ugyan nehéz lesz, de nemet kell mondanod. Olyan dologra akarnak rávenni, amit nem szabadna megtenned, de nagy lesz a kísértés, hogy mégis igent mondj. Hívd Gábrielt, hogy a döntésnél veled legyen.

Angyalhoroszkóp október 6-tólBika – Jofiel arkangyal a segítségedre lesz, hogy jó képet tudj vágni egy olyan személyhez, egy olyan ügyhöz, ami nagyon nem tetszik. De kénytelen vagy mégis megtenni, mert nagyon sok múlhat most azon, hogyan tudsz igazán embert próbáló helyzetekben viselkedni. A lélekvezetőd a segítségedre lesz.

Angyalhoroszkóp október 6-tólIkrek – Chamuel arkangyal melletted áll, ne félj, csak légy bátor, és védd a saját érdekeidet. Vagy amikor családtagról van szó, aki nincs könnyű helyzetben, akkor is hívd Chamuelt, mert az ő segítségével kimászhatsz a legmélyebbnek tartott gödörből is. És még a reménytelennek látszó helyzetből is van kiút.

Angyalhoroszkóp október 6-tólRák – Muriel arkangyalról lehet, hogy azt hiszed, nincs rá szükséged, de gyorsan kiderül, hogy vannak olyan helyzetek, amelyekben jó, ha a lélekvezetőd támogat. Ilyen helyzet az, amikor a munkahelyeden olyan események történnek, amikor hideg fejre van szükség, és olyan mondatokra, amivel megnyugtatod a környezeted, és persze saját magadat is.

Angyalhoroszkóp október 6-tólOroszlán – Mihály arkangyalt talán ezen a héten többször is hívhatod. Főleg hogy olyan dolgok történnek, amelyek komoly döntés elé állítanak, és elbizonytalanítanak, hogy milyen utat válassz. Ekkor jön igazán jól lélekvezetőd támogatása, aki a helyes útra terel.

Angyalhoroszkóp október 6-tólSzűz – Raziel arkangyalt hívd, amikor nehéz helyzet alakul ki, hogy adjon erőt és energiát. Hogy bírd szusszal, amit eddig is csináltál, mert nagyon jól alakulnak a dolgok, de éppen most érkezel fordulóponthoz, vagyis amit eddig tettél, annak az eredményeit talán most bírálják el. Ha továbbra is ilyen ütemben végzed a dolgod, biztos lehetsz a sikeredben.

Angyalhoroszkóp október 6-tólMérleg – Haniel arkangyalt a héten érzékeled, talán a klasszikus virágillat vagy hangulatváltozás formájában adja tudtodra, hogy melletted áll. Csak ne manipulálj, fogadd el a dolgokat olyannak, amilyenek. És ne mondj senkiről rosszat, igaz, ha megpróbálnád, Haniel valamilyen figyelmeztető jelet ad, amivel vissza fog fogni. És ez jó, mert így juthatsz ahhoz, amire szükséged van.


Angyalhoroszkóp október 6-tólSkorpió – Rafael arkangyalt csak nyugodtan hívd, mert ugyan több jó dolog történik veled a héten, de anyagi ügyekben, valamint egy ismerős vagy barát miatt nehéz helyzetbe kerülsz, és hajlamos vagy elfelejteni, hogy mit tett érted, és mennyire önzetlen volt. Most viszont a segítségedet várja, és te nem tudod, hogy mit tegyél. Kérd Rafaelt, mutassa meg, hogy mit tegyél.


Angyalhoroszkóp október 6-tólNyilas – Zadkiel arkangyal nem árt, ha veled van ezen a héten, mert még az is előfordulhat, hogy a munkád veszélybe kerül. Olyan vita alakulhat ki a felettesed és közötted, hogy ha nem vigyázol, abból baj lehet. Ilyenkor kell kérned Zadkielt, hogy legyen veled, ráadásul a megszokott életminőséged is veszélybe kerülhet, és Zadkielnek akkor tényleg melletted a helye.

Angyalhoroszkóp október 6-tólBak – Cassiel arkangyal jó, ha veled van a héten, hívhatod apró-cseprő ügyekben, de akár nagyobb dolgokban is. Főleg amikor a családban olyan helyzet áll elő, amikor szinte semmit sem tudsz tenni, mert rajtad kívül álló okok miatt történnek úgy az események, hogy azt érzed, valahogy a figyelem nem rád, hanem másra terelődik – érdemtelenül. Fordulj lélekvezetődhöz, aki megnyugtat.

Angyalhoroszkóp október 6-tólVízöntő – Uriel arkangyalt hívd, amikor úgy látod, hogy éppen kútba esni készül egy olyan terv, amelyen talán már hosszabb ideje dolgoztál. És abban is a segítségedre lesz, persze csak, ha hívod, hogy ne legyen semmiféle egészségi gond, vagy izgulni való, főleg akkor, ha kis jövevény érkezése várható, és orvosi vizsgálaton veszel részt.

Angyalhoroszkóp október 6-tólHalak – Asariel arkangyalt segítségül kell hívnod, hiszen a párkapcsolatodban talán minden rendben látszott a felszínen, ám ezen a héten robbanhat egy olyan bomba, ami akár a kapcsolat végét is jelentheti. De mindenképpen megvisel. Ha hívod Asarielt, akkor könnyebben átvészeled ezt az időt, és talán a bomba robbanására sem kerül sor.

Angyalhoroszkóp november 10-től

 

 

 

 

 

 

 

Olvass az angyalokról a Nők Lapja Ezotéria 2011/5 számában!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top