Ezo

Tűnj ki a szürkeségből! Készülj az ünnepekre a lollee-val!

A piros egyértelműen a legdögösebb szín a palettáról. A lendület és temperamentum jelképe. Nem véletlen, hogy a leggyorsabb sportautókat is gyakran ebben a színben gyártják. A piros tüzes, szenvedélyes szín is, kihangsúlyozza viselője szexuális kisugárzását. Pezsdíti a vérkeringést, feldobja a hangulatod. Ha pirosba öltözöl, biztosan száműzheted az unalmat a napodból.

Azonban ahogy megkezdjük a karácsonyi előkészületet, valami más is eszünkbe juthat erről a színről. Az ünnep közeledtével arra leszünk figyelmesek, hogy megszaporodnak a piros tárgyak a környezetünkben. Jó néhány piros díszt akasztunk a fára, arannyal futtatott piros díszítőszalag kerül a fenyőágak végére, és egy csokor fagyöngyöt teszünk az ajtó fölé. De már hetekkel korábban, Mikulás napján is minden pirosba öltözik. Piros csokifigurák, Télapó-sapka, édességekkel ducira tömött Mikulás-csomagok sorakoznak az ablakokban. A piros ilyenkor már nemcsak vibrálóan szenvedélyes, de ünnepi hangulatot is tud varázsolni.

Ajándékozz lollee-t!

Meglepetésen töröd a fejed, de nincs elég ötleted? A lollee minden korosztály számára divatos és praktikus ajándék, akár Mikulásra, akár karácsonyra. Sapkája, sálja, kesztyűje már mindenkinek van. És lollee-ja?

Tűnj ki a szürkeségből! Készülj az ünnepekre a lollee-val!

Szeretnéd meglepni magadat vagy a szeretteidet vele? Nagyon könnyen hozzájuthatsz. Élvezheted a házhoz szállítás kényelmét, amennyiben online adod le rendelésed, a webshopunkon keresztül. Ha inkább személyesen vásárolnál, kereshetsz egy hozzád közel eső boltot országszerte elérhető lelőhelyeink listájából. Figyelmedbe ajánljuk a lollee márkaértékesítési pontjait is, amelyeket könnyen megközelíthető bevásárlóközpontokban nyitottunk, és a teljes lollee-termékkínálattal állnak rendelkezésedre. A lollee márkaértékesítési pontjait megtalálod az alábbi bevásárlóközpontokban: Allee, Aréna, Köki Terminal, WestEnd, Corso Kaposvár és Árkád Pécs, december 1-jétől pedig a Camponában is.

A  lollee amellett, hogy első osztályú minőséget képvisel, a kockázatmentes vásárlás lehetőségét is nyújtja. Ha vásároltál, de meggondoltad magad, 30 napon belül akár indoklás nélkül is visszahozhatod, és kicseréljük vagy visszafizetjük az árát.

Mi a lollee?

Tűnj ki a szürkeségből! Készülj az ünnepekre a lollee-val!A lollee divatos, rugalmas kiegészítő a derekadnak. Viselheted irodában, utcán, buliban vagy sportoláshoz is.

Van egy különleges ajánlatunk számodra! A már ismert színek mellett most két egyedi színű lollee is a tiéd lehet, ráadásul kedvezőbb áron! Így még könnyebben kitűnhetsz a szürkeségből! Válaszd a két lollee Maxima selection összeállítás egyikét: a türkiz-fekete vagy a rózsaszín-fekete duo packet!  Ez a két szín csak az akció keretében érhető el!

lollee – neked és a derekadnak

Mi a lollee-nál a ruhatárad mellett a hangulatodra is odafigyelünk. Hiszünk benne, hogy a kollekciónkban található, gondosan kiválasztott 15 színnel érzéseket közvetíthetünk. Cikksorozatunkban megosztjuk veled néhány közkedvelt szín jelentését, így könnyebben megtalálod a személyiségedhez és hangulatodhoz legjobban illő lollee-t.

 

 

További információk!

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top