Ezo

Heti horoszkóp november 28-tól

A Vénusz és a Plútó együtt állnak, míg a Napot a Mars támadja; izgalmas hetünk lesz, tele ellentmondással és szenvedéllyel.

Heti horoszkóp november 28-tólKos

Alapvetően nem lesz ez a hét annyira rossz, hiszen a meglévő kapcsolatokban jól alakul minden, és még a munkában hallott hírek is szinte zenék lesznek fülecskéidnek. Pénzügyek terén sem állsz rosszul, igaz, hogy erről nem nagyon kellene beszélned senkinek, mint ahogy arról sem, hogy időnként mennyire gyengének érzed magad, mert a partnered most erre nem lesz vevő.

Heti horoszkóp november 28-tólBika

Még ugyan nem dőlhetsz teljesen hátra, hiszen amit hallottál, ugyan biztató, de te már csak olyan vagy, hogy azt hiszed el, amit látsz, pontosabban, ami megtörténik. Bírd ki azt az ostoba kis mitugrászt még egy darabig – igaz, jó darabig –, meglátod, a dolgok nem maradnak így, ahogy vannak. És az igazság pillanata valóban elérkezik. A szerelemben viszont ingerlékeny vagy, és nagyon nehéz veled együtt élni. Ezért ha vitára kerül a sor, ne a partneredet hibáztasd, hanem nézz mélyen magadba.

Heti horoszkóp november 28-tólIkrek

Hát mi más is vezérelhetne, mint a jó szándék?! De sajnos a kollégáiddal, az osztálytársaiddal, esetleg üzletfeleiddel, netán a tágabb értelemben vett környezeteddel nem a legjobb lesz a viszonyod, talán azért, mert nem értenek meg. Vagy azért, mert a stílusod kissé erőszakos? Na persze nem igazán nyers, hanem mintha tapintatosságba lenne ez a kis agresszivitás becsomagolva, és így kényszerítenél rá embereket arra, amit szeretnél. Ugye ismered a tízparancsolatot? A héten rád is érvényes hogy „A felebarátod feleségét ne kívánd!”.

Heti horoszkóp november 28-tólRák

A házasságokban, a régi együttélésékben szenvedélyes napok várnak rátok, talán még fogadalmat is tesztek – esetleg újra –, hogy nem hagyjátok el egymást, illetve szerelmetekről és odaadásotokról biztosítjátok a másikat. Ha szingli vagy, akkor őrülten szenvedélyes buliban tombolhatsz, vagy őrülten szenvedélyes fazonnal hozhat össze a sors. A munkahelyeden kiszámíthatatlannak tartanak, és a saját hangulatváltozásaid miatt összetűzésbe keveredhetsz másokkal. A baj az, hogy még te érzed megsértve magadat.

Heti horoszkóp november 28-tólOroszlán

A munkában, a suliban nagyon jól mennek a dolgaid, még az is lehet, hogy egy rád rótt feladattól a hetedik mennyországban érzed magad, és ez biztosítani fogja hosszabb távon a jövődet, és fejlődésre, előrelépésre is lesz lehetőséged. Képes vagy a családodat lemondásra kényszeríteni, mégpedig egy talán korábban felvett pénzzel kapcsolatos ügyek miatt. Csak arra ügyelj, hogy ne légy erőszakos, ha pénzről van szó, mert ennek nem lesz jó vége.

Heti horoszkóp november 28-tólSzűz

A szerelemben átélheted minden idők legnagyobb szenvedélyét, vagy ha ezt már átélted, akkor szerelmi kapcsolatod olyan fantasztikus fordulatot vesz, amilyet talán a legmerészebb álmaidban sem láttál. Ha szingli vagy, esetleg frissen szakítottál, akkor sincs okod a kétségbeesésre, mert nem mindennapi jelentkezők közül válogathatsz. Otthon már nem annyira rózsás a helyzet, mindent meg kell tenned azért, hogy eltitkold – mégpedig a családtagok érdekében –, mi az, ami szinte gyötrőn foglalkoztat, és jó, ha tudod, munkahelyeden a felettesedet nem érdemes „etetni”, semmit nem hisz el viselkedésedből.

Heti horoszkóp november 28-tólMérleg

Lehet, hogy a családod tagjai nem kímélik magukat, csak azért, hogy a kedvedben járjanak, hogy boldognak és elégedettnek lássanak. Talán még egy külföldi utazásra is befizetnek, és drukkolnak, hogy összejöjj azzal a partnerrel, akivel már kezdett kialakulni valami. De előfordulhat, hogy az utazás nem olyan sikerrel zárul, mint ahogy ők is és te is szerettétek volna. Persze a reményt nem adod fel, hogy a dolgokat meg lehet változtatni, hiszen minden rajtad múlik. És ez így van!

Heti horoszkóp november 28-tólSkorpió

Hát senki ne képzelje azt, hogy te most jöttél a falvédőről. Ezt egészen világossá fogod tenni, ugyan a kommunikációddal nem lesz semmi baj, csak egyszerűen, nyíltan és őszintén meg fogod mondani, hogy kiről mi a véleményed, és ezentúl te hogyan és mit akarsz csinálni. Nem lesz ebben sem indulat, se utálatos felhang, hanem csak tényszerűség. Ami azért jó, mert a saját energiáidat nem pazarolod, és jól érzed magad a bőrödben. Csak az anyagi ügyeid ne lennének olyan kuszák.

Heti horoszkóp november 28-tólNyilas

Csak semmi fontoskodás, mert a felettesed ezt most nehezen viseli el, és talán azon gondolkodik, hogyan is lehetne lecserélni téged. Ezért nyugi, bármilyen helyzet adódik, maradj higgadt és józan, akkor szólalj csak meg, ha tényleg nem csupán egyszerűen használható, hanem zseniálisnak mondható ötleted van, mert sajnos ismét hajlamos leszel olyan dolgokat mondani, amivel kiboríthatsz másokat. Pénzügyek terén a nagy terveid be is jönnek, csak egy kicsit várnod kell rájuk. A szerelemben ne kezdeményezz!

Heti horoszkóp november 28-tólBak

Ha vizsgázol vagy állásinterjúra készülsz, netán új munkahelyen kezdesz, akkor semmi izgalom, nagyon jól megy minden. Persze normális, hogy nagy benned a drukk, de ne félj, mert a memóriád kitűnő, a megjelenésed lenyűgöző, és éppen azt fogod mondani, amit kell. Azért arra ügyelj, hogy ha ilyen dolgaid vannak a héten, akkor ne akarj senkire erotikus benyomást tenni, mert akkor sem állásod nem lesz, sem a vizsgád nem úgy sikerül, ahogy szeretnéd. Ha valakit szeretnél meghódítani, az viszont simán megy.

Heti horoszkóp november 28-tólVízöntő

A házasságokban, a meglévő kapcsolatokban előfordulhatnak viták, mégpedig a partnerednek más véleménye lehet arról, hogyan kellene a meglévő pénzt elkölteni, illetve mire kellene kiadni. És ezzel máris veszélyes vizekre eveztek, könnyen kitörhet közöttetek a balhé. Hallgass rá, és ne a barátokra vagy a barátnőkre, mert ők most félrevezethetnek, míg a partnerednek teljesen igaza van. A héten légy óvatos, mert olyan személlyel köthetsz barátságot, aki rossz utakra vihet…

Heti horoszkóp november 28-tólHalak

A munkában nehéz helyzet van kialakulóban. Ha szeretnéd megtartani az állásod, akkor a felettesednek szinte minden gondolatát ki kell találnod, és ennek megfelelően cselekedned. A házasságokban, a régi kapcsolatokban nem megy minden simán, partnerednek talán egészségi problémái vannak, netán egy régi helyzet kerül terítékre, esetleg csak egy elejtett szó formájában, s ez máris felkavarja a kedélyeket, amelyeket neked kell lecsillapítanod, de pontosan tudod, hogy hogyan…

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top