Ezo

Hétvégi horoszkóp december 2-től

A hétvégére szenvedélyt és érzelmi viharokat ígérnek a csillagok. Sokan állnak majd egy-egy érzelmi kitörés után értetlenül, és gondolkodnak azon, hogy miért vetkőztek ki önmagukból. Szinte valamennyi jegy érzelmi hullámvasútra száll, a kérdés csak az, hogy a végállomás hullámhegyen vagy hullámvölgyben lesz-e majd.

Hétvégi horoszkóp december 2-tőlKOS

Ha párkapcsolatban élsz: Akkor ezt a hétvégédet úgy jellemezhetjük, hogy „tanító”. Most sokat kell tanulnod a párodról, és főleg önmagadról. Hidd el, a kapcsolatodban azt kapod vissza, amit beleadsz. Nem baj, ha pénteken ezt még nem hiszed, vasárnapra megértheted majd néhány esemény hatására. Ha enyhíteni akarod a helyzetet, akkor legyél egy kicsit engedékenyebb és elfogadóbb a pároddal szemben.
Ha csak keresed a szerelmet: Annyira szeretnél egy kapcsolatot, annyira szeretnéd a srácot, akit kinéztél magadnak, hogy pont ezzel a nagy igyekezettel hátráltatod az eseményeket. Ha ismerkedni szeretnél ezen a hétvégén, akkor egy-egy félmosollyal, apró gesztussal hívd fel magadra a figyelmet, és ne rohand le a kiszemeltet!

Hétvégi horoszkóp december 2-tőlBIKA

Ha párkapcsolatban élsz: A heti szexlottó nyertese minden bizonnyal a Bika lesz. Ezen a hétvégén nemcsak kihúzzák a nyerőszámaidat, de rögtön át is veszed a nyereményedet. Vigyázat, ha szeretőt tartasz, akkor most könnyen lebukhattok, ráadásul a lehető legrosszabb módon: a gyerekeid találhatnak valamilyen bűnjelet a táskádban vagy a kabátodban.
Ha csak keresed a szerelmet: Élvezed a végzet asszonyának szerepét, még akkor is, ha nincs túl nagy gyakorlatod benne. Lehet, hogy eddig nem vonzó nőként (vagy férfiként) gondoltál magadra, de a hétvégén egy flört elhiteti veled, hogy valóban csábító vagy. Ez a viszony valószínűleg csak a szenvedélyről szól majd.

Hétvégi horoszkóp december 2-tőlIKREK

Ha párkapcsolatban élsz: A hétvégén érzelmi hullámzásra kell felkészülnöd. Ez alatt a pár nap alatt megjárod az öröm és az eksztázis magaslatait, de megismered a mélypontot is. Szombaton könnyen felhúzhat a párod egy ártatlan félmondattal, hogy azután egész hétvégén téged békítgethessen. Ha próbálsz megbocsátani, kevesebb hullámvölgyre számíthatsz.
Ha csak keresed a szerelmet: Egy kék szempár bűvöletébe kerülnek a magányos Ikrek valamelyik hétvégi buliban. Hogy ez szerelem lesz-e első látásra? Azt nem ígérik a csillagok, de az erős testi vágyat és a mindent felperzselő feszültséget garantálják.

Hétvégi horoszkóp december 2-tőlRÁK

Ha párkapcsolatban élsz: Úgy érzed, hogy te és a párod ezúttal elbeszéltek egymás mellett. Mintha egy egzotikus idegen nyelven próbálnád megértetni magadat – szótár nélkül. Nem szívesen mondom ezt, de eljött az párkapcsolati segítő könyvek ideje. Ha azok sem működnek, már csak egy bölcsességet tartogatnak nektek a csillagok: simítsátok el szexszel a félreértéseket. Ez a máskor nem működő módszer most bejöhet.
Ha csak keresed a szerelmet: Úgy érzed, azonnal kell találnod magadnak egy párt, egy vőlegényt, egy férjet, egy apát. (A férfi Rákok anyát és feleséget keresnek maguk mellé.) Persze ezen a hétvégén csakis olyan jelölt jöhet szóba, aki jóképű, jó egzisztenciájú, lehetőleg király az apukája és fehér színű lóval közlekedik.

Hétvégi horoszkóp december 2-tőlOROSZLÁN

Ha párkapcsolatban élsz: Az Oroszlánok remek alkalomnak találhatják ezt a hétvégét arra, hogy hosszú távú terveikről beszélgessenek a párjukkal. Most átbeszélitek a gyerekek helyzetét (akár már megszülettek, akár csak tervekről van szó), a lakásügyeket és természetesen a karácsonyi ünnepek is szóba kerülnek. A beszélgetések legjobb helyszíne a közös ágy lesz.
Ha csak keresed a szerelmet: A most induló kapcsolataid szenvedélyesek lesznek és hosszan tartanak. Valószínűleg a szex lesz a legnagyobb hajtóerejük, ezért jól teszed, ha már a jövő héten megpróbálod megismerni újdonsült párod lelkét is. Ha nem találnátok a közös hangot, még mindig gyorsan lecserélheted.

Hétvégi horoszkóp december 2-tőlSZŰZ

Ha párkapcsolatban élsz: Emlékszel még, mi zavart nemrég a párodban? Hát persze hogy nem. A csillagok most egy pillanat alatt elfújják a benned lévő feszültséget, és ismét helyreáll a harmónia köztetek. A következő napjaidból Hollywoodban kasszasikert forgatnának Julia Roberts főszereplésével. Lehet, hogy a moziban nem néznéd meg, de résztvevőként szórakoztató lesz, hidd el!
Ha csak keresed a szerelmet: Könnyen rád találhat a nagy Ő ezen a hétvégén. Tilos otthon kuksolnod, és még a legfurcsább programokra is érdemes elmenned, hiszen nem tudhatod, hol köszön rád a következő szerelmed. A találkozásotok lehengerlő lesz, és talán egy kisebb malőrnek köszönhetitek majd egymást.

Hétvégi horoszkóp december 2-tőlMÉRLEG

Ha párkapcsolatban élsz: Érdemes-e vitatkozni a jövőbeli terveken? Főleg ha azok évekkel, évtizedekkel későbbiek a mánál? Ha most nemet mondasz erre a kérdésre, akkor próbáld meg ezt észben tartani, ugyanis a hétvégén könnyen kiderülhet, hogy egy számodra fontos kérdésben teljesen máshogy gondolkodtok a pároddal. Vigyázat, a veszekedésnek ajtócsapkodás és költözés lehet a vége.
Ha csak keresed a szerelmet: Valaki, akiről azt hitted, hogy még szerelem is lehet köztetek, eltűnik az életedből. Kicsit hiányozni fog, de hidd el, ha veled marad, azzal elveszi az energiádat és a figyelmedet egy igazán ígéretes kapcsolattól. Nyugodt szívvel engedd el az exeidet!

Hétvégi horoszkóp december 2-tőlSKORPIÓ

Ha párkapcsolatban élsz: Mennyire tudsz nő lenni? Mennyire hagyod, hogy a párod férfi legyen? (Férfi olvasóink, nyugodtan fordítsák meg a kérdéseket.) A Skorpiókat a hétvégén a férfi és női szerepek összehangolása köti le. A csillagok azt ígérik, hogy olyan sikeres lesz ez a projekt, hogy szombaton és vasárnap is egy-egy szenvedélyes éjszakát tudhattok majd a magatokénak.
Ha csak keresed a szerelmet: Ne akard irányítani az eseményeket, ne akarj te kezdeményezni, és a legfőképpen ne válaszd első pillantásra a környék legnagyobb macsóját. Ezen a hétvégén könnyen helyezheted a külsőt a belső értékek elé, emiatt pedig könnyen melléfoghatsz.

Hétvégi horoszkóp december 2-tőlNYILAS

Ha párkapcsolatban élsz: Meglepő fordulatokkal tarkított hétvégére számíthatsz. Először is kiderül, hogy valaki a környezetedben szerelmes a párodba, és talán még elcsábítani is megpróbálja. Másodszor mindezt a párodtól tudod meg, akinek a hűségéhez kétség sem fér. Harmadszor pedig ez az eset ráébreszt arra, hogy mennyire fontos neked ez a kapcsolat.
Ha csak keresed a szerelmet: Az igazi szerelem talán közelebb van, mint gondolnád. Mi a véleményed a szomszédodról? A kollégáid közül kivel érzed jól magad? Mi a helyzet az osztálytársakkal és gyerekkori barátokkal? A csillagok szerint a hétvégén olyasvalaki dobogtatja meg a szívedet, akit már ismersz egy ideje.

Hétvégi horoszkóp december 2-tőlBAK

Ha párkapcsolatban élsz: A viszonyotok kissé viharosra sikeredik, ha nem figyelsz oda. A párod könnyen felkapja a vizet, te megsértődsz, ő megemeli a hangját, te pedig jelenetet rendezel. A legszebb az egészben, hogy a békülési szexszel bárhol megszakíthatjátok ezt a folyamatot. Sőt! A szeretkezésekkel meg is előzhetitek, hogy kitörjön a balhé.
Ha csak keresed a szerelmet: Jó eséllyel ismerkedhetsz meg a jövendőbeliddel ezen a hétvégén. Most egy magas, sportos fiú lesz az, aki érdeklődik irántad. (A férfi Bakok egy energikus lányt szemelnek ki maguknak.) Ne lepődj meg, ha egyéjszakás kalandnak indul az ismeretségetek, de jó ha tudod, nem rontasz el semmit, ha nem rohantok azonnal az ágyba.

Hétvégi horoszkóp december 2-tőlVÍZÖNTŐ

Ha párkapcsolatban élsz: Ránézel a gyerekekre és a párod szeme néz vissza rád. A mosolyukban az ő mosolyára ismersz, és rájössz, hogy milyen szerencsés vagy velük. A Vízöntők ezen a hétvégén a családi harmóniát és a békét szeretnék megteremteni, és igyekezetüket siker koronázza majd.
Ha csak keresed a szerelmet: Magányosnak érzed magad, és attól tartasz, hogy már soha sem talál rád a filmekből ismert tűzijátékos, fanfáros szerelem. Ez a hétvége alkalmas arra, hogy elgondolkozz, mit kéne tenned, hogy végre találkozhass az igazival. Mi lenne, ha először például tisztáznád magadban, hogy milyen kapcsolatra lenne szükséged?

Hétvégi horoszkóp december 2-tőlHALAK

Ha párkapcsolatban élsz: Távolinak és megfejthetetlennek érezheted a párodat a hétvégén. Ha szeretnéd csökkenteni a köztetek lévő jelképes távolságot, ne félj kimutatni az érzéseidet. Egy-egy kedves szó, őszinte gesztus felmelegítené a lelkét, és könnyen kiderülne, hogy pusztán munkahelyi gondok álltak közétek. Az pedig szerencsére nincs kőbe vésve, hogy a nő nem kezdeményezhet egy szenvedélyes-szerelmes éjszakát.
Ha csak keresed a szerelmet: Még véletlenül se csinálj a párkeresésből hétvégi programot! Tilos bármit is azért tenned, hogy találkozhass álmaid hercegével (vagy hercegnőjével)! A legjobbat akkor teszed magadnak, ha a hétvége minden napján olyan programot szervezel, amit élvezel, attól függetlenül, hogy van-e esélyed a nagy találkozásra, vagy nincs.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top