Ezo

Angyalhoroszkóp január 19-től

Rendhagyó angyalhoroszkópunkból megtudhatod, hogy az aktuális héten miben kérheted a lélekvezetőd, vagyis az őrangyalod segítségét. És hogy az angyalok közül melyik vigyázza éppen a te lépteidet, az attól függ, hogy melyik állatövi jegyben születtél.

Angyalhoroszkóp október 6-tólKos – Gábriel arkangyalt kérd, hogy legyen veled ezen a héten, hogy higgadt maradj, mert csak és kizárólag így érheted el a céljaidat. Hogy adjon neked annyi erőt, hogy meg tudd győzni azt a személyt, akiben csalódtál, hogy mégis tiéd legyen mindaz, amire vágysz. És ez sajnos tőle függ.

Angyalhoroszkóp október 6-tólBika – Jofiel arkangyalt nem árt, ha hívod, mert kezded elveszíteni a türelmedet, és félő, hogy te, aki híres vagy a türelmedről, most olyan megjegyzésekre ragadtatod magad, amelyek miatt később gondjaid adódnak. Kérd lélekvezetőd, ha magánéleti gondjaid vannak, akkor segítsen, hogy a partnered nyitott legyen arra, amit mondasz.

Angyalhoroszkóp október 6-tólIkrek – Chamuel arkangyalra szükséged van ezen a héten, és talán érzed, hogy sokkal jobban, mint bármikor máskor. Különösen az egészséged és a pénzügyi döntéseid azok a kényes pontok, amikor lélekvezetőd segítségére lesz szükséged. És akkor, ha nem tartod be a szabályokat.

Angyalhoroszkóp október 6-tólRák – Muriel arkangyal veled van, és talán neki köszönheted, hogy egy baráti kapcsolatod mégsem alakul úgy, hogy le kelljen zárni a kettőtök közötti viszonyt. Persze lesznek elfogadhatatlan helyzetek, de Muriel valahogy közbelép, hogy ezek a dolgok mégis csak megoldódjanak.

Angyalhoroszkóp október 6-tólOroszlán – Mihály arkangyal támogatását élvezheted, és ez a támogatás jól jön akkor, amikor kérned kell, méghozzá olyasvalakitől, akin sok múlik, többek között a te jövőd, az anyagi helyzeted. És Mihály „elintézi”, hogy a dolgok úgy menjenek, ahogy szeretnéd.

Angyalhoroszkóp október 6-tólSzűz – Raziel arkangyal veled van; ezt abból is tapasztalhatod, hogy fizikailag sokkal jobb állapotban vagy, mint voltál, és nem kell aggodalmaskodnod végre egy olyan dolog miatt, amely tulajdonképpen sok erőt és energiát kívánt talán az egész családtól, ahogy érted izgultak, és igyekeztek a kedvedben járni.

Angyalhoroszkóp október 6-tólMérleg – Haniel arkangyalra szükséged van a héten, hiszen feltörnek benned a régi emlékek. Azt hitted, túl vagy már mindenen, ám a héten kiderül, hogy nem. És Hanielt ha kéred, akkor megszabadít a lelki gyötrelmektől és attól, hogy olyan dolgokat tegyél meg, amelyet megbánnál.


Angyalhoroszkóp október 6-tólSkorpió – Rafael arkangyalban muszáj hinned, hogy tényleg jobbra fordulnak a dolgok. Hogy azok az emberek, akik segíteni akarnak neked, akik szeretnek, azok őszinték hozzád, és a javadat akarják. És Rafaelt kérd, hogy éppen azokat bántsd meg, akik a legjobban szeretnek téged.


Angyalhoroszkóp október 6-tólNyilas – Zadkiel arkangyalra szükséged lesz a héten, különösen a munkahelyeden adódnak olyan helyzetek, amikor bizony muszáj lesz megvédeni magad, illetve nem elhamarkodni döntéseket, amikor megtudsz egy hírt. Mert előfordulhat, hogy a nagy igyekezetben két szék között a pad alá esel.

Angyalhoroszkóp október 6-tólBak – Cassiel arkangyal veled van, ezért tudod túltenni magad azon a csalódáson, amit az a barát okoz, akiről az utóbbi időben mégis csak úgy gondoltad, hogy megváltozott. Nem változott semmit, ugyanolyan link, mint volt. És ezt Cassiel most világossá teszi előtted.

Angyalhoroszkóp október 6-tólVízöntő – Uriel arkangyalról talán úgy gondolod, hogy elhagyott. Nem hagyott el, csak nem figyeltél rá, pedig már korábban is jeleket küldött a számodra, hogy az út, amelyen haladsz, nem igazán a te utad. És most, amikor nehezebb helyzetbe kerültél, talán nem is hiszel benne. Ez pedig nagy kár, hívd őrangyalodat, és meglátod, segíteni fog.

Angyalhoroszkóp október 6-tólHalak – Asariel arkangyal melletted van, és ezt értékeled is. A szeretet járja át minden porcikádat, és hálát adsz valamiért, valakiért, amiért úgy történtek a dolgok, hogy boldoggá tudsz tenni valakit, és közben te is igazán boldog vagy. Már csak a munka miatt kell fohászkodnod, hogy ott minden jól alakuljon.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top